- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.681
Yok canım yazdan katıkla yani süzme yoğurtla yarma pişirilir dökülür kurutulur kışın yenir nohutla pişirilip ehe buBenimki normal tarhana corbasi ama senin dedigin acaba tarha a suyuyla pisen yarma mi? Ayyy canim nasilda cektiiii
Ben kendimi soktum araya zorla ama temposu 70007 yapmışım♥♥♥♥Katılım gösteren herkeseee teşekkürlerrr yağlarınız gitsin inşallah zıplamayanlar tontiş kalsın:))))
C Cagrihilal1 nerde
Tempusu kaç yaptığı mi da gördünüz müHahahahaha tmm tmmm gördükkkk 2.sin
Bizim tarhanada böyleYok canım yazdan katıkla yani süzme yoğurtla yarma pişirilir dökülür kurutulur kışın yenir nohutla pişirilip ehe bu Eki Görüntüle 2658435
Vuhuuu kızı öldürdüBen kendimi soktum araya zorla ama temposu 70007 yapmışım
NerelisiiinBizim tarhanada böyle
No no no nohut gazdır gerisi varın siz düşününNohut candır gerisi heyecandır
MalatyaNerelisiiin
Sevgi geç açıklıyordu ya yayıldık ondan oldu11 yapalım mı en geç bildirim saatini? 10dan sonraya kalanlar oluyo galibası
Bana yapmıyo ya kimyonlu suya koyup şişiriyorum kimyon alıyo diyolar gazını ondan mı bilmiyom ama ben de gaz olmuyo haz oluyoNo no no nohut gazdır gerisi varın siz düşünün
Dakikimdir misafir falan dinlemedim koştum geldimSevgi geç açıklıyordu ya yayıldık ondan oldu
Hemşeri de değilmişiz ama sevindim bu tarhanayı bilen birine rastlamaya genelde bilen olmuyoMalatya
Vallaha bende de bakliyat gaz falan yapmazdı burda gaz diye diye yiyince şişiyor gibi hissediyorum psikolojik tamamen yoksaBana yapmıyo ya kimyonlu suya koyup şişiriyorum kimyon alıyo diyolar gazını ondan mı bilmiyom ama ben de gaz olmuyo haz oluyo
Düzelttimm düdüklüm mutfağımı haşat etti de bi yandan o bi yandan misafir koşturmadayım
İse yararsa yaparım ben deAyy yanlız değil miyim ben7/24 nohut ve barbunya haşlaması yiyebilirim birde fırına atsan biraz yağ ve baharatla off bin cerezden daha çok severim kendilerini. Covid cıktıgında eve 6 kg nohut aldım kocam 3 gün dalga gectiydi tabi el dezenfektanı kolanya fln yalan ya nohut kalmazsa marketlerde haklısın tabi diye. Bir tek humus yiyemiyorum aslında onuda sevmediğimden değil tahin bende hemen kilo yapıyor baklava yesem o kadar olmaz o yüzden tahinin girdiği hiçbirsey tüketmiyorum genelde. pawlover acaba hakket nohut detoksu yapsak ise yarar mi ?
Biz sadece bunu yaparız. Toz tarhana sonradan yayıldı bizim oralarda da daha kolay geliyor ama annemler hala böyle yaparlar.Hemşeri de değilmişiz ama sevindim bu tarhanayı bilen birine rastlamaya genelde bilen olmuyo
Maraştada var bundan canım çorbalık tarhana derlerHemşeri de değilmişiz ama sevindim bu tarhanayı bilen birine rastlamaya genelde bilen olmuyo
Gördümm puanları hesaplıyordum beynim yandı görünceTempusu kaç yaptığı mi da gördünüz mü
Biz de toz hala yok. Ben de alışamadım hiç onaBiz sadece bunu yaparız. Toz tarhana sonradan yayıldı bizim oralarda da daha kolay geliyor ama annemler hala böyle yaparlar.
Toz tarhanayı bende sevemedim mama gibi oluyorBiz de toz hala yok. Ben de alışamadım hiç ona
Bana da ilaçmış gibi geliyo tadıToz tarhanayı bende sevemedim mama gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?