- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.701
Bende biliyorum ve çok severimYok canım yazdan katıkla yani süzme yoğurtla yarma pişirilir dökülür kurutulur kışın yenir nohutla pişirilip ehe bu Eki Görüntüle 2658435
Masum bi çorba aması buMaşallah maşallah iştahlar kabardı
Ne iş yapıyorsun da bu saatte iş bekledilerÖperimmmisafirlerin yanında yaptım diyolarki bu saatte iş mi geldi ay evet dedim durum iki dakika şimcik gittiler
Çok mantıklı11 yapalım mı en geç bildirim saatini? 10dan sonraya kalanlar oluyo galibası
Ya ben de çok severim,bol soğanlı biberli kavurmayi da taze taze yemeyi de çorbasını daHemşeri de değilmişiz ama sevindim bu tarhanayı bilen birine rastlamaya genelde bilen olmuyo
Dur sen şimdi ordan baklavaya kadar gider bu mevzuMasum bi çorba aması bu
Yazılımcıyım bu saatte iş gelmiyo tabi de proje teslim tarihi kısa olunca gece de çalışıyom bazen öyle sandılar heraldeNe iş yapıyorsun da bu saatte iş beklediler
Çok mantıklı
Ya ben de çok severim,bol soğanlı biberli kavurmayi da taze taze yemeyi de çorbasını daöbür tarhanayi da severim çok pis boğazım ufff
Yarın bu tarhanadan kavurup yesem pilav grubuna girip ödem yapar mı?
Biliyorsunuz ki 1 kase corba bir dilim ekmek Bi de tarhana çorbası olursa ne olur siz düşününNe iş yapıyorsun da bu saatte iş beklediler
Çok mantıklı
Ya ben de çok severim,bol soğanlı biberli kavurmayi da taze taze yemeyi de çorbasını daöbür tarhanayi da severim çok pis boğazım ufff
Al işteYa ben de çok severim,bol soğanlı biberli kavurmayi da taze taze yemeyi de çorbasını daöbür tarhanayi da severim çok pis boğazım ufff
Ama un tarhanası değil ki buBiliyorsunuz ki 1 kase corba bir dilim ekmek Bi de tarhana çorbası olursa ne olur siz düşünün
Isım olarak bilmiyorum ama bildiğimiz biseydir belki isimler değişiyorBana da ilaçmış gibi geliyo tadıSacüstü de bilir misiniz acabası
Haşhaş ve yufka ile yapılan mıBana da ilaçmış gibi geliyo tadıSacüstü de bilir misiniz acabası
Bu sadece aşurelik buğday ve süzme yoğurt. Toz tarhana gibi içinde un nohut falan yok. Dis tarhana buBiliyorsunuz ki 1 kase corba bir dilim ekmek Bi de tarhana çorbası olursa ne olur siz düşünün
Ne tarhanası canım?Ama un tarhanası değil ki bu
Hee bildim bildim
3 tane sporsuz arkadaş var bizim grupta onları 1 saatlik spora davet ediyorumZıplarıda ekledim tabloda puanlar çıldırdıhenüz menü yazmayanlar vaar ama yatacağım diye paylaşayım dedim
Hiç sporu olmayan arkadaşlarımdan özellikle bir kıpraşım bekliyoruz
Eki Görüntüle 2658450
Aha işte dediydim ben
Buğday dedin demi unun ham maddesi :)Bu sadece aşurelik buğday ve süzme yoğurt. Toz tarhana gibi içinde un nohut falan yok. Dis tarhana bu
Gözün doysun zatn öndesiniz yahuuı3 tane sporsuz arkadaş var bizim grupta onları 1 saatlik spora davet ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?