- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.741
Paylaştıktan sonra mesaj attığı için ekleyemedimcgdmk canım senin zıpzıp lar yok sporda eklenmemiş beni korkuttun Bi aklım burda sen yoksun
158im. Herkesin kendini iyi hissettiği bi kilo vardır kiloluyum diye değil daha iyi hissetmek için yaptımBoy kaç ki 56 da kilıluyum diye dıyet yaptı
Oooo fişek gibi bir üyeArkadaşlar merhaba
Yeni katıldım aranıza gelelim hikayeme
Nisanın ortasında ikinci kuzumu aldım kucağıma 40 ım çıktığında sütten kesildi ben de 1 haziran 2020 tarihinde diyetisyene başladım.
71,200 gramcık olmuşum. Boyum 1,61 Geçen hafta en son 66 kiloyu gördüm.
İlk hedef 60
İkinci hedef 55
Spor olarak
Leslie 45dk yaptım bugün
Squat ve plank 30 günlük çizelgesini buldum internetten onlara bugün başladım
Salı günü diyetisyene gidicem ama sizevsonucu cuma bildiririm ayrıntısıyla
Motive edecek gaza getirecek kaçamak isteklerinde dur diyecek grup arkadaşlarına ihtiyaç duyduğum için dahil oldum size
Herkese sevgiler
Hissediyor musun peki canım158im. Herkesin kendini iyi hissettiği bi kilo vardır kiloluyum diye değil daha iyi hissetmek için yaptım
Sabah kahveNe yedin
Takıma aldın mı beni??Oooo fişek gibi bir üye
Hoşgeldin canım yavrularını Allah bağışlasın çok memnun olduk
Motivasyon açısından ekibin sana kesinlikle faydası olacaktır
Sendn ricam 1.sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazabilir misin
Evvet süperimHissediyor musun peki canım
Haklısın vallahi ne diyeyimBütün enerjim sevgi de bitti tam spor yapıyordu tatile gitti bir kişiyi daha canlandirirsam ben can cekise bilirimpamuk buralarda olsa yine biseyler yaparız ama yoğun çalışıyor galiba o yüzden zor
Sen zaten her şeyi yapıyorsun helal olsun. Erkenden önlemini almaya başlamışsın bu büyük bir başarı tebrik ederim. Elimizden geleni yaparız biz hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Bebeğini sağlığa büyüt kısa zamanda hedeflerine ulaş inşallahArkadaşlar merhaba
Nisanın ortasında ikinci kuzumu aldım kucağıma 40 ım çıktığında sütten kesildi ben de 1 haziran 2020 tarihinde diyetisyene başladım.
İlk hedef 60
İkinci hedef 55
Spor olarak
Leslie 45dk yaptım bugün
Motive edecek gaza getirecek kaçamak isteklerinde dur diyecek grup arkadaşlarına ihtiyaç duyduğum için dahil oldum size
Herkese sevgiler
Darısı BaşımaEvvet süperim
Hedef kilo için mi diyorsun canım ?Takıma aldın mı beni??
Dönünce devam edecek bence en azından tatilde diyette olduğunu unutmayacak noktadaydı en son. Ama psikolojik olarak tatil ya iyi gelecek bomba gibi döner ya da tamamen kopar olaydan merak ediyorum dönüşünüHaklısın vallahi ne diyeyim
Sevgi için çok iyi iş çıkardın amatam bir açık kalp ameliyatıydı
Ay canim senin hikayeni cok merak ettim, cok cok az yemissin. Kac kilosun, boyun vs detoks falan miBugünkü menim
Kahvaltı sade kahve
Öğle sade kahve
Ara 1 erik 1 salatalık
Akşam 1 tabak yeşil fasulye, 1 kase yoğurt, 2 çatal humus ve patlıcan yoğurtlaması
Su içiyorum zıplarımı atıcam
HosgeldinnnnArkadaşlar merhaba
İlk hedef 60
İkinci hedef 55
Spor olarak
Leslie 45dk yaptım bugün
Herkese sevgiler
Evet canim menumde de belirtmeyi unutmusum, simdi ekliycemcgdmk canım senin zıpzıp lar yok sporda eklenmemiş beni korkuttun Bi aklım burda sen yoksun
Evet aslında kötü zamana denk geldi umarım çok almaz yüzme vs yaparsa belki etkili olur bakalım gerçi ondan sonrada ailene yanına tatile gidecekti işte orası daha tehlikeliDönünce devam edecek bence en azından tatilde diyette olduğunu unutmayacak noktadaydı en son. Ama psikolojik olarak tatil ya iyi gelecek bomba gibi döner ya da tamamen kopar olaydan merak ediyorum dönüşünü
Baya gazladık ama spor falan yapacaktı. Isterse yapar yani herşey elinde bırakırsa başa dönecek. Allah im sen koru yarabbimEvet aslında kötü zamana denk geldi umarım çok almaz yüzme vs yaparsa belki etkili olur bakalım gerçi ondan sonrada ailene yanına tatile gidecekti işte orası daha tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?