- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.721
Bizde haşhaş yok ama burada var
Gidiyom köşeye ağlamaya
@cıgdZıplarıda ekledim tabloda puanlar çıldırdıhenüz menü yazmayanlar vaar ama yatacağım diye paylaşayım dedim
Hiç sporu olmayan arkadaşlarımdan özellikle bir kıpraşım bekliyoruz
Eki Görüntüle 2658450
Yesin yesin de gerçek bu kendini kandirmasın:)
Ama kepegi özü her şeyi içinde beyaz unla kıyaslama bence ekmek beyaz ekmek yemiyoruz kepekli yiyoruz ikisi de undan ama o kepek bir sürü şeyi değiştiriyor. Öyle düşün. Işlem görmemiş haliyle sadece haşlanıp yoğurtla karıştırılıyor ekstra bir işlem yok.Buğday dedin demi unun ham maddesi :)
Yesin o 48 kilo zaten biizm halimizden anlamaz@cıgd
Yesin yesin de gerçek bu kendini kandirmasın:)
Ee kaptanımız nefs eğitimi yapıyoruz şuan biz. Yemekleri konuşup ağzımıza set çekiyoruzYeni üye çağırdım dönen muhabbete bak yemekteyiz sayfası sanacak kız
Öyle deme her spor cumaya bir eksi demekGözün doysun zatn öndesiniz yahuuı
O yüzden esmer bulgurda olsa karabugday da olsa pirinç gibi sadece 3 kaşık deniliyorAma kepegi özü her şeyi içinde beyaz unla kıyaslama bence ekmek beyaz ekmek yemiyoruz kepekli yiyoruz ikisi de undan ama o kepek bir sürü şeyi değiştiriyor. Öyle düşün. Işlem görmemiş haliyle sadece haşlanıp yoğurtla karıştırılıyor ekstra bir işlem yok.
48 mi ne işi var burda o zmanYesin o 48 kilo zaten biizm halimizden anlamaz:))))
Sen pamuğa el at biÖyle deme her spor cumaya bir eksi demek
Ne ağlayacaksın olmuşsun 48 kilo mezun olmuşsun git ye tarhananıGidiyom köşeye ağlamaya
56 ile geldi mezun oldu kilo koruyor şuan yani koruyor Umarım48 mi ne işi var burda o zman
Sor bakalım bugünkü menümü ne yemişimNe ağlayacaksın olmuşsun 48 kilo mezun olmuşsun git ye tarhananı
Bütün enerjim sevgi de bitti tam spor yapıyordu tatile gitti bir kişiyi daha canlandirirsam ben can cekise bilirimSen pamuğa el at bionu canlandırdın mı bitti
HoşgeldiinArkadaşlar merhaba
Yeni katıldım aranıza gelelim hikayeme
Nisanın ortasında ikinci kuzumu aldım kucağıma 40 ım çıktığında sütten kesildi ben de 1 haziran 2020 tarihinde diyetisyene başladım.
71,200 gramcık olmuşum. Boyum 1,61 Geçen hafta en son 66 kiloyu gördüm.
İlk hedef 60
İkinci hedef 55
Spor olarak
Leslie 45dk yaptım bugün
Squat ve plank 30 günlük çizelgesini buldum internetten onlara bugün başladım
Salı günü diyetisyene gidicem ama sizevsonucu cuma bildiririm ayrıntısıyla
Motive edecek gaza getirecek kaçamak isteklerinde dur diyecek grup arkadaşlarına ihtiyaç duyduğum için dahil oldum size
Herkese sevgiler
Boy kaç ki 56 da kilıluyum diye dıyet yaptı56 ile geldi mezun oldu kilo koruyor şuan yani koruyor Umarımkaptan yardımcımız olarak görevine devam etmekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?