- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.881
Yok yaa bence de o geçici şişlik. Bir insanın iki günde +3 ü görmesi çokta kolay bişi değil obez gb yesen neyse ama 3-5 kaşık pilav yapmaz hemde 1 seferlikten yapmaz o 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek sonucta ki diyet listelerinde hepte oluyor bir şekilde. (Gerçi ben hiç pilav yemiyorum ama yesem bedenim nasıl sindirceğini şaşırabilir belkiHerkesin iştahı kesildi vallaha3 günde 1 pilav 1 ekmekle kilo alırsam öleyim ben zaten.
Geç saat yapmadığım sporların ertesi günü şişliğinigörmediğim için ama hiç zıplamamıstım belki vücudun alışık olmadığı bir sporsa oluyodut şişlik. O zaman ğerşembe günü spor yapmıyor muyuz cumaya yansımasın diye.ertesi güne sadece yansıyor canım her spor için bu böyle sıkıntı yok
ya evde biraz işler var düşünceli bir şekilde tamam dedim o yüzdentabikii yarışa devam.. son yarışım son haftam da dereceye de girsem ne efsane olur ama
İsteğe bağlı ben haftada 7 gün salon sporu yapıyorum canım kendi bünyeni en iyi sen bilirsin şişlik olmuyorsa ki bende de olmuyor normal yapabilirsinGeç saat yapmadığım sporların ertesi günü şişliğinigörmediğim için ama hiç zıplamamıstım belki vücudun alışık olmadığı bir sporsa oluyodut şişlik. O zaman ğerşembe günü spor yapmıyor muyuz cumaya yansımasın diye.
Ay alıntılama yaptığım yaptığım için aynı şey eksik olmuş basenim 111 kilom 82.1pawlover umarım başka bir şeyım eksik kalmamıştır
10. Takım kardeş takımımız zaten canımBazı takımlar mesela 10.takımdaki ilişkiyide sevdim onlarlada konuşmak istiyorum bir sorayım dedim
Hahhahaa bende de aynı etkiyi yaptı vallaHilalimin mesajını görünce dünyam başıma yıkıldı ölmeden mezara girmiş gibi regl olmadan regl olmuş gibi dolanıyorum evde balon gibi şişti karnım bir anda psikolojim bozuldu
Ya bende akıllı bileklik var ama kolumu asker gibi sallamazsam işlemiyorOoo bgn kaptan adım sayılarınız çoşacak o zaman. Bende dayanamayıp çıktım dışarı azda olsa gidip yürüyeyim dedim.
Benimde sabah bir iştahım vardı regl öncesi kaynaklı mesajı görünce yeşil çayıma sarıldım ağlıyorum şuan.Hahhahaa bende de aynı etkiyi yaptı valla
Yürüyüşten gelmiş deli gibi acıkmıştım kahvaltı yapacaktım iştah gitti
Çok eksik var mı 2 ye kadar beklesek liste mühim değil istersen akşam toparlaBu saatten sonra bildiren olur mu acabaaa
hanmeli ceylan fancy ozge saskin ve esma bildirmemiş sanırım reis birde balpamukBu saatten sonra bildiren olur mu acabaaa
Timam o zaman akşama halledeyim lokum kızla ilgileniyom da geç kalırsa diye demiştimÇok eksik var mı 2 ye kadar beklesek liste mühim değil istersen akşam toparla
8 kişi eksik evethanmeli ceylan fancy ozge saskin ve esma bildirmemiş sanırım reis birde balpamuk
Teşekkür ederimRegl 2. Günüylen ödemimiö en yüksek zamanları okuyır benim senin ne güzel hem regl hem -100 tebrik ederimmm
Zıplamak ödem mi yapıyor ya üzdü bu beni şimdi
Bence de olsun kaptanım.Kizlar yarışma günlerini böyle değiştirsek nasıl olur ✌
Pazartesi walk Challenge
Sali boşş
Carsamba zıp zıp Challenge
Persembe boş
Cuma zıpzıp challenge
Cumartesi walk Challenge
Pazar boş
Hiç sorun değil liste tamamen senin yetkinde canım bizim için uğraşıyorsun zatenn birde liste diye mi sıkıştırcazTimam o zaman akşama halledeyim lokum kızla ilgileniyom da geç kalırsa diye demiştim
He sorun buydu yani hadi bakalımBence de olsun kaptanım. ♥ Biliyorsunuz ben hep ters yapıyordum. Böyle düzelirim belki.
Kesinlikle. Ben hep bu terslikten kaybettim. Herkes fikrini belirtsin bakalım.He sorun buydu yani hadi bakalım
perş saat 7 8 gibi yürüyüş yaptığımda cuma eksi geliyorum ben canımGeç saat yapmadığım sporların ertesi günü şişliğinigörmediğim için ama hiç zıplamamıstım belki vücudun alışık olmadığı bir sporsa oluyodut şişlik. O zaman ğerşembe günü spor yapmıyor muyuz cumaya yansımasın diye.
canım tlf hiçbir adımı kaçırmıyor uygulama en iyisiYa bende akıllı bileklik var ama kolumu asker gibi sallamazsam işlemiyor1.5 saaat gezdik adım sayısı 3bin küsür arada çocuğun bisikletinin direksiyonu falan tuttum öyle yürüdüm ondan herhalde neyse yürüdüğüm yanıma kar diyelim ama yarışmaya o kadar yansımıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?