• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlacın içinde hormon var sonuçta. Bazı bünyelerde öyle etkileri var, evet. 😂 Ama azıcık sabret. ♥ Geçecek eninde sonunda. Bende bu etkiler hiç olmadığı için aklıma bile gelmemişti söylemek. 🙈
Vay be resmen duygularımla oynuyor küçücük şey 🙈😬😬😬

Eki Görüntüle 2659021
yaa pek yapamadım hep selfie çekiminden yalnız boydan hiç çekmemişim bilmiyorum fark ediliyor mu ama 20 kg fark var iki foto arasında🥰
Oo fark edilmez mi hiç maşallah maşallah 😍 8 kilo verdim bna bile çok vermişsin diyenler oluyor 20 kilo dahaa çok belli olur

Kesinlikle bu kadar emek boşa gitmemeli. Her seferinde daha zor verdiğimizi unutmadan hareket etmemiz lazım. Ara da kontrolü kaybetsekte hemen önlemini alıp arayı bu kadar açmamak lazım. Inşallah
aynen ortim ya 1 kilo artayım hemen detoksa başlıcam 🤣
Oo fark edilmez mi hiç maşallah maşallah 😍 8 kilo verdim bna bile çok vermişsin diyenler oluyor 20 kilo dahaa çok belli olur
evet çocuk gibi kalmışsın diyorlar benim de göğsüm genişliyor :KK70:

Yalnız değilsin
Dün alintilamistim galiba🙈🙈
Havalar normale dönünce inecek miyiz bir iki kilo birden😂
Aynen ben cahillik pamuklu rahatlığını geç öğrendim çocukla parkta falan onlar olmasa ne yaparım 😬 şaldada öyle pamuklu ipek karışımı olanlar yine iyi tabi ben bunları eziyet çektikten sonra öğrendim 😀😀
Dediğin şalı anlamadım ama peçe gibi falan mı acaba 🙄 öyleyse ondan da sıkılırım :KK70: ah bu çocuk olmasa tüm yazı evde geçircemm😀
Canım görürsem tekrar, atayım sizde de😉 boneli hazır şallar gibi amacenenin altında bı bölüm daha var maske niyetine hem kaldiriliyor yukariya
dDelta da gıcırtı sorunu belirtilmiş daha çok. Ben o açıdan tereddütte kaldım. Ama esnemeden bahsediyorsan evdeki trambolinim voit, aynı sorunu yaşadım. Şimdi ortasında zıplayınca yere değiyor ayağım deli olucaaammm🙈🙈🙈
Evdekini uzun zaman kullanmışsindir ve normaldir ama bu daha iki haftalık 🤦🏻‍♀️zamanla ne olacak kim bilir

Kizlar merhaba,nasılsınız?😍çocukları denize götürdüm bugün,kızımdan dolayı kıyıdan ayrilamadim ama uygun bir derinlikte oturtup ellerimin üstünde bacak hareketi niyetine ayaklarımı cirptim bir sürü😅
Şimdi de uyudu, kitap okuyuciimmm😍🥰
Ooh ne güzel çok iyi yapmışsın canım..

Ben de sabah ev de iş yoksa temizlik vs.. hemen sokağa çıkıyorum.. bir gün park bir gün sokak az dükkan da gez toz vakit geçiriyor oğlum.. bugün park ve bisikletle gezmek vardı.. şimdi yemek yiyip yine çıkıcax çiçekçiye gitmeye niyetim var ♥️

Çocuklara sokak en güzel yer.. şimdi malesef TV izliyor 🤦🏻‍♀️ annem de TV var geldiğin de açıyorlar 🤦🏻‍♀️ ben de yok şükür 🤲
Hemen yemek yiyip çıksam iyi olacak izlemesi beni gıcık ediyor..

Ev de ben ara da çöp arabası traktör videosu açıp beraber izliyoruz 😂

Çok konuştum 😂😂

Kızlarrrrr... O the sugar filmi de ne ööyytlleeeeee....

İstediğim o baklavar çikolatalar gözüme saf toz şeker gibi görünmeye başladı... 😂 Onu yicene git kaşıkla şekeri diyorum yani...

Aayyy baz geçtim ayol şeker vs.. zaten çok çok az yerdim şimdi hiç yemek istemiyorum.. oğlum da gün de bir top dondurma yerdi şeker olarak.. onu da şekersiz dondurma ile değiştirdim..
Bol bol meyve yiyor zaten şekerin en güzel halini alıyor yapaylara gerek yok 🙅
Ki sen için gerek yok değil mi 🙅

Öyle bu filmi izlemek beni etkiledi.. adam da diyor ya şekersizlik çok daha güzelmiş.. bunu bildiği için yazık nasılsa dayanıyor bırakıyor şekeri.. sonu çok güzel diyor .. ben de o yüzden ya sabır bir gram şeker almadan elimden geldiğince bkrakıcam..

Eki Görüntüle 2659021
yaa pek yapamadım hep selfie çekiminden yalnız boydan hiç çekmemişim bilmiyorum fark ediliyor mu ama 20 kg fark var iki foto arasında🥰

vavvvvv efsane fark var. Harika olmussunnnn ayy ıns bızede darısıııı. 6 ayda mı verdın canım 20 kiloyu
Ben de çok dikkat etmiyorum unlu vs oluşuna. Sonuçta hayat tarzımızı oluşturuyoruz. Hayatım boyunca böyle olmayacak. O yüzden mümkün olan en uygulanabilir şekilde devam etmek en mantıklısı.

Bizde de hiç meyve yenmez. 😂😂😂 Ama ara öğünlerde yemeye başladım ben bayadır. Çok iyi oluyor. Abartılmadığı sürece hem diyete destek hem de baya sağlıklı bir şey bence. Her bünyede farklı etki gösterir belki ama ben seviyorum diyetimde olmasını. 🙈🥰
Kesinlikle diyette güzel bişi ama abartmadann bizimki gibi 5 milyontane yemeden 5 tanecık yıyerek :oops::oops: mesela salonda meyve kasasi vardır olurda olur misafir gelir canı ceker soyleyemez bizde koymayı unuturuz diye göz onnde durur. bazen ınsanlara garıp gelıyor bu ama bizim sülalede böyle gelmiş böyle gıdıyor o yuzden bizi anıyanlarda alsıtı gelip mutfaktan bos tabak alıpmeyva tabagınıda onune alıp yıyor.

Ooh ne güzel çok iyi yapmışsın canım..

Ben de sabah ev de iş yoksa temizlik vs.. hemen sokağa çıkıyorum.. bir gün park bir gün sokak az dükkan da gez toz vakit geçiriyor oğlum.. bugün park ve bisikletle gezmek vardı.. şimdi yemek yiyip yine çıkıcax çiçekçiye gitmeye niyetim var ♥

Çocuklara sokak en güzel yer.. şimdi malesef TV izliyor 🤦🏻‍♀️ annem de TV var geldiğin de açıyorlar 🤦🏻‍♀️ ben de yok şükür 🤲
Hemen yemek yiyip çıksam iyi olacak izlemesi beni gıcık ediyor..

Ev de ben ara da çöp arabası traktör videosu açıp beraber izliyoruz 😂

Çok konuştum 😂😂
Allah'ım var ya nasıl aynı şeyler 🙈 günlük aksiyonlar bizde de öyle 😁🤭🤭

Kızlarrrrr... O the sugar filmi de ne ööyytlleeeeee....

İstediğim o baklavar çikolatalar gözüme saf toz şeker gibi görünmeye başladı... 😂 Onu yicene git kaşıkla şekeri diyorum yani...

Aayyy baz geçtim ayol şeker vs.. zaten çok çok az yerdim şimdi hiç yemek istemiyorum.. oğlum da gün de bir top dondurma yerdi şeker olarak.. onu da şekersiz dondurma ile değiştirdim..
Bol bol meyve yiyor zaten şekerin en güzel halini alıyor yapaylara gerek yok 🙅
Ki sen için gerek yok değil mi 🙅

Öyle bu filmi izlemek beni etkiledi.. adam da diyor ya şekersizlik çok daha güzelmiş.. bunu bildiği için yazık nasılsa dayanıyor bırakıyor şekeri.. sonu çok güzel diyor .. ben de o yüzden ya sabır bir gram şeker almadan elimden geldiğince bkrakıcam..
Bende onu indirdim izlemek nasip olmadı ama her izleyen senin gibi etkileniyor benim Allah'tan şeker tatlı vs ile derdim yokta yırtıyorm

Back
X