- Konu Sahibi Cherry Mom
- #362.201
Mümkünatsız bişi soruyonCherry Mom ben bu hafta kilo bildiriminden muaf mı olsam diyorum. Ben yokmuşum gibi davransanız olmazmi
canımız çıktı daha iki gün var
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mümkünatsız bişi soruyonCherry Mom ben bu hafta kilo bildiriminden muaf mı olsam diyorum. Ben yokmuşum gibi davransanız olmazmi
![]()
Hilal regl fln mı olmuştun. 2 gündeki +3 ü hala kabrayamıyorum. Tartının yerini mi değiştin kabız olanda sen değildin.Cherry Mom ben bu hafta kilo bildiriminden muaf mı olsam diyorum. Ben yokmuşum gibi davransanız olmazmi
![]()
Ödrmdrn başka bişi olamaz bu yaaa yani olamamalı. ödem atırıcı çay fln içiyor musun?Eyvah eyvah.. şişkinlik olacak deseneSpor yapacağım birazdan ortim bu hafta regl dönemim başlayacak bakalım veririm inşallah gene
Kız sırf şeker olsaaa... İçin de şeker yok dediğin ama yediğin paletli onca gıda..fruktoz ayrı sakkaroz ayrı mısır şurubu ayrı vs vs.. ben de paket bir şey yiyen bir insan değilim çok şükür.. alışkanlık yok onlara karşı.. ben sadece tatlı istediğim de çok rahat 20 hurma yiyorumBende onu indirdim izlemek nasip olmadı ama her izleyen senin gibi etkileniyor benim Allah'tan şeker tatlı vs ile derdim yokta yırtıyorm
Ve sen buraya yetişebiliyorsunAllah'ım var ya nasıl aynı şeylergünlük aksiyonlar bizde de öyle
![]()
Evet yaEyvah eyvah.. şişkinlik olacak desene![]()
Makarna tek olmamış bence bide resimdeki sen misin kac kilosunKahvaltı
Peynirli wasa sandviç
Kahve
Öğle
İzmir köfte
Bulgur
Akşam
Sade makarna
Aralarda
Maden suyu
Filtre kahve
Kiraz
Karpuz
Su: 1,5 lt
Spor: yine yok.
Evet ya emrede yapıyor onu telefona bakma anneeeeee bana bakkkkVe sen buraya yetişebiliyorsun. Şimdi kitap okumaya gidiyoruz.. az kaldı telefonu atacak
![]()
Katılırım canım ben zaten bir haftadır falan yapıyorumÇiçek mine alacan
bayılırım çiçeklere
Bende de yok TV ama burda izliyorsıcak,gündüz çıkamıyoruz da
akşama doğru çıkarıyorum. Trambolin aldım ziplasin diye ziplamiyor dana,sıcak diye
Filmi ben de izlemiştim iki yıl önce, değişim inanılmazdı gerçektenbugün tekrar şeker orucuna başladım,istersen sen de katil
Anam senin onlara karşı bu kilo iyiymişKız sırf şeker olsaaa... İçin de şeker yok dediğin ama yediğin paletli onca gıda..fruktoz ayrı sakkaroz ayrı mısır şurubu ayrı vs vs.. ben de paket bir şey yiyen bir insan değilim çok şükür.. alışkanlık yok onlara karşı.. ben sadece tatlı istediğim de çok rahat 20 hurma yiyorumpetek olabilir yaım kilo baklaca olabilir
4 toblero gibi
Neyse ki onlardan kurtulucam artık..
Petek yemiyorum sanırım onun fazlası ben de egzama yapıyor belim yara bere![]()
Küçük ya daha bebeğim o kadar altrasyon yok henüzEvet ya emrede yapıyor onu telefona bakma anneeeeee bana bakkkksakin faaliyetleriniz var yani o da iyi bizde o yok devamlı koşturmalı oyunlar seviyor ya birlikte zıplıyorz ya koşuoyruz
![]()
AVM de çocuk parkı açık mı dışarıda herhalde kapalı alann değil ?Katılırım canım ben zaten bir haftadır falan yapıyorum
Küstüm aldım ♥ yasemin ♥ baya çiçeğim var ya elim yeter artık diyorsıcakta balkon da da perde olmasa bayılıp kalıyorlar.. kimini salona aldım cam güzelini falan çok güzel daha hızlı büyüdü ♥ baya çeşit var ama bir naneyi tutturamadım
olmadı meret ya.. bir daha denicem ama.. hiç bir tohum da olmadı
saksıda diye galiba tere vs çıktı ama büyümesi birbirine dolandı
semizotu da olmadı
Biz de sabah saat 8 gibi çıkıyoruz 12 de tam anneme giriyorum artık uyku saati de geliyor yemek yap ye vs derken yine 16.00 da çıkıyoruz.. akşam da şimdi işte uyudu artıkyarın napsam onu düşünüyorum
Bi akıl verin bakalım.. bir saat uzaklıkta alışveriş merkezi var.. çocuk parkı vs de vardır.. sabah gitsem 10.00 da açılıyordur ben erken varırım.. öğle uykusu 15.00 da bitiyor o saatte gitmek istesem bir saat yok bir saat git bir saat dön
Pek emin değilim hangi ara gidicem ki.. bi yanı. Da git sabah diyor öğlen mescidde uyutklima varmı dur ki
![]()
Di miAnam senin onlara karşı bu kilo iyiymiş![]()
Bilmeeeemmm..yasak var mı oralara ben hiç bilmiyorumAVM de çocuk parkı açık mı dışarıda herhalde kapalı alann değil ?
10 12 arası kalsanız sonra 15 e kadar rahat dönersiniz ?
12 de dönmeye başlasam saat 13.00 da arabadan inmiş olurum eve çık duşa sok açsa doyur derken saat olur 14.00 artık uyku tavan yapar çok ağlar.. ki o saatten sonra uyırsa gece uykusu kayarAVM de çocuk parkı açık mı dışarıda herhalde kapalı alann değil ?
10 12 arası kalsanız sonra 15 e kadar rahat dönersiniz ?
Sinyallerr varsa başla canım ama Eylül Ekim'de de olabilirKüçük ya daha bebeğim o kadar altrasyon yok henüz
Uyku öncesi rutin biizm kitap okuma dil fırç. Vs.. uyudu artıkmeme de bitiyor .. çok şükür böyle azaltan azaltan bıraktırmışım.. zorlanmadım da o da alıştı sadece pişpiş yaparken diyorum tamam diyor zaten sütte kalmadı
o yüzden iyi oldu öyle meme dolumu ağrı acı çekmedim..
Şimdi sıra WC dedenesem mi diyorum yaz bitmeden.. 22 aylık daha
Kapalı oyun alanları yasak hala canımBilmeeeemmm..yasak var mı oralara ben hiç bilmiyorum![]()
Yarı hazor yarı değil gibi...Sinyallerr varsa başla canım ama Eylül Ekim'de de olabilir
Benim oğlum o kadar hazırdı ben erteledim ille yaZ gelsn diye 27 aylık Nisan ayında alıştı ama artık herşeyin farkında olduğu için inat etmişti bende pişman olmuştum çocuk hazırken erteledim diye
Hee tamamı zaman hiç düşünmeye gerek yokKapalı oyun alanları yasak hala canım