- Konu Sahibi Cherry Mom
- #362.221
2dk cardio yapmışım bunu da sayalım mı ahahahah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha bekle ozamn canım ağlayıp tepki verdiyse korkmasın durumdanYarı hazor yarı değil gibi...
Oyun alanındaysa asla söyleniyor rahatsız olmuyor.. oyun bitince de artık ben de farketmiyorum yanıyır ağlıyor.. pişik vs.. anlatmaya çalışıyorum ama yok.. bugün daha ilk kez yapmadan önce çömdü yanımda anne eee dedi yap bakalım cici yaparız dedim yaptı tiksindi mi zorlandı mı anlamadım çok ağladı hemen temizledim.. üstüne bir daha yaptı yine aynı şekşl de gel dedim seni klozete oturayım pturuyor zaten arada oyun olarak ee er yapıp kalkıyor öyle yaptı yine
Çiş yok ama söylemiyor bezi çıkınca tesadüf yapıyor bazen o zaman çiş çiş diyor o kadar yapmadan önce söylemek yok![]()
2 dk cardio çok zor olmalı
Bu hangi uygulama ki canım
Akşam su veya süt içip yapıyorsa dolu oluyor bazen hatta dopdoluBiraz daha bekle ozamn canım ağlayıp tepki verdiyse korkmasın durumdan
Gece bezi nasıl oluyor ? Dolu mu boş mu kalkıyor o da büyük işaret
Akıllı bileklik canım nabıza göre kendi hesaplıyoBu hangi uygulama ki canım![]()
Sen bekle kuzum gece olayıda zor olmasın sanaAkşam su veya süt içip yapıyorsa dolu oluyor bazen hatta dopdolu
Hadi su içirmem diyorum ama süt alır biberonla.. o da yine çiş yapıyor iki kez falan sanırım az yapıyor...
Kuzum valla çok haklısın önce iş derdine düştüm 2 gündür de hem hastane hem avukat peşinde koşturdum sabah erken çıkıp bu saatlerde eve girer oldum. Ama çok şükür bitirdim herşeyi artık evimdeyim. İş başvurusu yapacak bir yer bırakmadım sanırımCeylansnn kuzum belki haftalr oldu sayfada aktif değilsin artık gidişata bir karar verelim evet her hafta 300 400 eksi geliyorsın ama burada ekibin senden aldığı senin onlardan aldığın birşey yok
kendi kendine diyet yapıyorsun.. bu gidişat böyle devam edecekse izne ayıralım seni yok benim yakında yoğunluğum biter diyorsan bir süre daha idare edilir tabi
İyi ozman sevindim kuzumKuzum valla çok haklısın önce iş derdine düştüm 2 gündür de hem hastane hem avukat peşinde koşturdum sabah erken çıkıp bu saatlerde eve girer oldum. Ama çok şükür bitirdim herşeyi artık evimdeyim. İş başvurusu yapacak bir yer bırakmadım sanırımyeğenim de panik atakmış psikiyatri ye yönlendirdi doktor yakın arkadaşım boşanıyor ona avukat ayarladım derken şükür bitirdim herşeyi
İnşallah canım valla bende şaşkınım benim gibi güzel bir kızı nasıl işe almıyorlar yaa hayretler içerisindeyimİyi ozman sevindim kuzum
İş için hakkında hayırlısı olsun umarım gönlüne göre bir şey olur![]()

Sayılacak tabi 1 puan 1puan dır
Hey gidi gunler hey681.etap/5.takim karnesi
Takım 1.si %3,45 ileEceZ
Takım sonuncusu -%0,31 ile @balpamuk
Yükselen yıldızlar
Cherry Mom 0,47 den 1,10 a
Ceylansnn 0,44 den 0,59 a
EceZ 1,86 dan 3,45 e
ortabahar -0,37 den 1,28 e
Tempus 0,96 dan 1,38 e yükselmiştir
Yüzdesi %0,30 ve üstü olanlar
Cherry Mom 1,10
C Cagrihilal1 1,32
Ceylansnn 0,59
hanmeli 1,02
S Suskunhanim 0,70
EceZ 3,45
ortabahar 1,28
pacman 0,45
Tempus 1,38
Dikkat etmesi gerekenler
balpamuk - 0,31
0zlem sabit
Ya hilal beni korkutuyorsun heeeHey gidi gunler hey![]()
Hala korkmadin mıYa hilal beni korkutuyorsun heee![]()
Canım ortiim yemeye geç başladığın için 2 öğün yapmışsın kalplerimiz bir bugün ben de öyle yaptımGünün Menüsü
Sabah (11.30): 1 yumurtalı omlet (yağı peçeteyle silip pişirdim, yumurtanın içine de çok az süt koydum), domates, salatalık, 20 gr light peynir, 25 gr tb ekmek, 20 gr zeytin, yeşil biber
Ara: 1 porsiyon ananas, 1 porsiyon kiraz, soğuk buzlu filtre kahve
Akşam (18.40): 2 kepçe mercimek çorbası, 4 yk taze fasulye (susuz), bol salata
Su: 2 ltye tamamlayacağım![]()
Yaa benim akıllı bilekliğim yapmıyo galiba bunuAkıllı bileklik canım nabıza göre kendi hesaplıyo
Ay teşekkür ederiim