• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2dk cardio yapmışım bunu da sayalım mı ahahahah :KK53: :KK70:
287DBA75-E23F-4FCD-A308-5D5DFBAC31E0.webp

Yarı hazor yarı değil gibi...

Oyun alanındaysa asla söyleniyor rahatsız olmuyor.. oyun bitince de artık ben de farketmiyorum yanıyır ağlıyor.. pişik vs.. anlatmaya çalışıyorum ama yok.. bugün daha ilk kez yapmadan önce çömdü yanımda anne eee dedi yap bakalım cici yaparız dedim yaptı tiksindi mi zorlandı mı anlamadım çok ağladı hemen temizledim.. üstüne bir daha yaptı yine aynı şekşl de gel dedim seni klozete oturayım pturuyor zaten arada oyun olarak ee er yapıp kalkıyor öyle yaptı yine 😂
Çiş yok ama söylemiyor bezi çıkınca tesadüf yapıyor bazen o zaman çiş çiş diyor o kadar yapmadan önce söylemek yok 🤷🏻‍♀️
Biraz daha bekle ozamn canım ağlayıp tepki verdiyse korkmasın durumdan
Gece bezi nasıl oluyor ? Dolu mu boş mu kalkıyor o da büyük işaret

Biraz daha bekle ozamn canım ağlayıp tepki verdiyse korkmasın durumdan
Gece bezi nasıl oluyor ? Dolu mu boş mu kalkıyor o da büyük işaret
Akşam su veya süt içip yapıyorsa dolu oluyor bazen hatta dopdolu 😣
Hadi su içirmem diyorum ama süt alır biberonla.. o da yine çiş yapıyor iki kez falan sanırım az yapıyor...

Akşam su veya süt içip yapıyorsa dolu oluyor bazen hatta dopdolu 😣
Hadi su içirmem diyorum ama süt alır biberonla.. o da yine çiş yapıyor iki kez falan sanırım az yapıyor...
Sen bekle kuzum gece olayıda zor olmasın sana
Şimdi sadece algılamasını sağla dediğin gibi oyun gibide olsa lazımlık yada WC ye otursun ısınır mevzuya 😁
Kolay gelsin o da bebeklikten çıkıyor 🤗 Eylül gibi başlarsın olmadı oralar sıcak olur Eylüldede

Ceylansnn Ceylansnn kuzum belki haftalr oldu sayfada aktif değilsin artık gidişata bir karar verelim evet her hafta 300 400 eksi geliyorsın ama burada ekibin senden aldığı senin onlardan aldığın birşey yok 🤷 kendi kendine diyet yapıyorsun.. bu gidişat böyle devam edecekse izne ayıralım seni yok benim yakında yoğunluğum biter diyorsan bir süre daha idare edilir tabi
Kuzum valla çok haklısın önce iş derdine düştüm 2 gündür de hem hastane hem avukat peşinde koşturdum sabah erken çıkıp bu saatlerde eve girer oldum. Ama çok şükür bitirdim herşeyi artık evimdeyim. İş başvurusu yapacak bir yer bırakmadım sanırım 😂 yeğenim de panik atakmış psikiyatri ye yönlendirdi doktor yakın arkadaşım boşanıyor ona avukat ayarladım derken şükür bitirdim herşeyi

Ceylan bildirecej demişti EceZ EceZ
Ceylansnn Ceylansnn canım ecez e yazabildiğine göre fırsat bulabilmişsin keşke buraya da bildirseydin.
Kuzum valla dün tartılamadım ondan yazamadım gece tartılayım dedim ama bi işe yaramaz artık geç oldu diye tartılmadım ondan yazamadım

Kuzum valla çok haklısın önce iş derdine düştüm 2 gündür de hem hastane hem avukat peşinde koşturdum sabah erken çıkıp bu saatlerde eve girer oldum. Ama çok şükür bitirdim herşeyi artık evimdeyim. İş başvurusu yapacak bir yer bırakmadım sanırım 😂 yeğenim de panik atakmış psikiyatri ye yönlendirdi doktor yakın arkadaşım boşanıyor ona avukat ayarladım derken şükür bitirdim herşeyi
İyi ozman sevindim kuzum 🤩🤩
İş için hakkında hayırlısı olsun umarım gönlüne göre bir şey olur 🤗

681.etap/5.takim karnesi

Takım 1.si %3,45 ile EceZ EceZ :sampiyon::sampiyon:

Takım sonuncusu -%0,31 ile @balpamuk :duduk:

Yükselen yıldızlar ⭐⭐⭐
Cherry Mom Cherry Mom 0,47 den 1,10 a

Ceylansnn Ceylansnn 0,44 den 0,59 a
EceZ EceZ 1,86 dan 3,45 e
ortabahar ortabahar -0,37 den 1,28 e
Tempus Tempus 0,96 dan 1,38 e
yükselmiştir :KK9::KK9:

Yüzdesi %0,30 ve üstü olanlar :rapci:

Cherry Mom Cherry Mom 1,10
C Cagrihilal1 1,32

Ceylansnn Ceylansnn 0,59
hanmeli hanmeli 1,02
S Suskunhanim 0,70
EceZ EceZ 3,45
ortabahar ortabahar 1,28
pacman pacman 0,45
Tempus Tempus 1,38

Dikkat etmesi gerekenler :KK20:
balpamuk balpamuk - 0,31
0zlem 0zlem sabit
Hey gidi gunler hey 🙈🙈

Günün Menüsü 👩‍🍳

Sabah (11.30): 1 yumurtalı omlet (yağı peçeteyle silip pişirdim, yumurtanın içine de çok az süt koydum), domates, salatalık, 20 gr light peynir, 25 gr tb ekmek, 20 gr zeytin, yeşil biber

Ara: 1 porsiyon ananas, 1 porsiyon kiraz, soğuk buzlu filtre kahve

Akşam (18.40): 2 kepçe mercimek çorbası, 4 yk taze fasulye (susuz), bol salata

Su: 2 ltye tamamlayacağım 💧
Canım ortiim yemeye geç başladığın için 2 öğün yapmışsın kalplerimiz bir bugün ben de öyle yaptım 😍😍
Akıllı bileklik canım nabıza göre kendi hesaplıyo
Yaa benim akıllı bilekliğim yapmıyo galiba bunu
Calypso95 Calypso95 dünkü menünde döktürmüşsün. 🥰 tebrik ederim canım ortim. 🤡🙈😂
Ay teşekkür ederiim 😂😍 biraz kirazı abarttım ama bugün sadece bi avuç yedim ama karpuz da yedim meyvesiz yapamıyorum 😂😂

Back
X