• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bayıldım bu fikre 🤩🤩 ne diyorsunuz kızlar🤭🤭🤭
Bence de çok iyi🙈
Tuzsuz olan her suyu dökğyıum 😂 yumurta patates mısır 😂
Sadece geçen şekerli su yaptım reyhanlara görmüştüm kv de den.. ülen ben yaptım karınca bastı 😂 saksıya yuva yapmaya başladılar bilğidin... Artık döktüm reyhanlarımı oradan başka yere geçirdim sonra gittiler 🤷🏻‍♀️
Sardunya da değişim sadece işte minik yapraklar çıkıyor yine içinden.. yemyeşil hala dik de duruyor sadece hızlı hızlı büyümüyır bana bunlar çok hızlı büyüyen sarar falan dediler de yok 🤷🏻‍♀️
Yasemin aldım ben de sarsın diye ♥efsane kokusu var yaaa... Balkon demiri ne değilde içerden tele sopalara sardırcam bakalım olursa 🤔 balkon perdem var o yüzden balkon korkulukları na olmaz..
Patates kuruttu dedi geçen bı arkadaşım ama ben denemedim bilmiyorum🙄
Toprağı çok mu sert de büyümedi acaba?
Ya benim de hep müstakil kapısında hanımeli olan bir hayalim var ya bakalım🙈🙈İzmir'de olsa begonvil de olurdu😂

Ben de anlamam kiii.. ya da anlamazdım diyeyim çok değil hani 6-7 ay öncesi bir tane bile saksım yoktu.. sonra bir tane aldım 😂sonra devamı geldi çok sevdim .. oğluma da alıştırdım cici yapmasını koparmıyor Arda dibini eşelemek istiyor o zaman da boş sakso veriyorum ona orda bütün alacağını alıp eşeliyır ellemiyor çiçekleri.. suluyır falan onun da gelişimi için çok çok iyi inşallah daha da büyüsün daha çok anlar tohumdan yetiştiririz onunla ♥
Öyle yani ben de hiç bakmazdım ama sanırım ben ev çevre arkadaş vs ortam şehir değiştirdim annemlerin yanına geldim burası bana daha iyi geldi galiba daha böyle her şeyi yapar hale geldim .. bilmem 🤷🏻‍♀️
Yaaa ne guzel bende cok isterdim sehir cevre degistireyim ben bu sekilde yeni ortam 0 baslangiclara bayiliyorum. Aile yaninda olmak ise efsanevi guzel bisi benim icinde ama degilim maalesef. Insanin ic hali huzurlu mutlu olunca herseyegucu kuvveti artiyor.
Calypso95 Calypso95 9400 zıp ile zıp tarihi rekorunu kırarak birinciliği kapıyor kocaman alkışlar sanaa 🎉🤩

S Suskunhanim 4444 zıp ile ikinciliğe hak kazanıyoor 🎉

Cherry Mom Cherry Mom kaptanlığa ilk üçe girmek yakışır diyip 2550 zıp ile üçüncü oluyoor 🎉

Tempus Tempus 2500
C Cagrihilal1 2000
Cute Bean Cute Bean 750
@pawlover 300
Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum 🎉👏🏼 katılmayanları 100-200 ne olursa katılmaya davet ediyorum 🤩

Vavv bgnde masallah rekoarr cok iyi valla benim 1 tane ziplicak durumun yoktu yoksa katilirdim bende ama ahsu ay baarimiz olmayinca ariyoruz olunca aci cekiyiruz😔
Yavrum saksıyı kenarından del o kelepçeyi geçir oradan balkonuuna uygun ise işte saksıyı yerleştir demirleri bapla..
Ben da sadece uzun saksılar oluyor.. yuvarlak büyük saksılar olmuyor.. dış tarafa saksı oturuyorsa oluyor yarı oturuyor yarı oturmuyor gibi aşağı düşebilir.. kenarından delip bağladım tek sıkıntı yer değişimi yapamazsın tek çare kelepçeleri kesmek 🤷🏻‍♀️
Himmm anladim. Benim evimde cok saksim var kocamin hevesinden dolayi belki bir gun ruh halime uyarsa ekip guzellestiririm belki seneye yaz ☺️ Karga engelini asabilirsek tabi

Aynen bak bizim de 9 Ekim..işte o anlar da da hazır bulunursa yapacak bir şey yok ertelemek daha kötü oluyor..
Uzmanlar da bıraktırmak istediğiniz de komple atın diyor gündüz aç gece bağla olayı kafa karışıklığı yaparmış..
Bir de annem de komşum da şey diyor benim mesala benim ki 8 de uyurt en son 4-5 gibi su ver bir daha verme gece de hiç çile uyandırma diyorlar o zmama gece tutması daha iyi oluyormuş sabah uyanınca götür diyorlar.. komşum öyle yaptı hiç uykulu çocuğu hadi çile diye kaldırmadı gece kızların ikisi de yapmadı geceleri.. öbür türlü aslında anne gece çişe alıştoroylr diyorlar 🤔mantıklı geldi bana ben de öyle yapcam.. ama şu an yaz mevsimi.. yani benim ona su vermemem imkansız 🙅gece kalkıp kendi içip yaıyor yanın da suluk var işte dün gece o yüzden taşırmış 🤷🏻‍♀️ bu sıcakta su yok diyemem zaten meme de son iki posta kaldı azaltarak bıraltık biz iki aya komple bitecek sütte yok gece susuzluğunu gideremem ...
Benimki de 6 ekim ❤🌸
Kızım da yanında suluk ile uyuyor uyanıp icio yatıyor tekrar. Hayat bebek suyu alıyorum 250 ml herhalde ondan 3 tane bitiriyor. Bu çocuğa kendim için söylesem o kadar saat su vermezsem mahvolur. Zaten en net su diyor 🤭 ister yani
Senin dediğin doğru bu sıcakta biz bile dayanamıyoruz istediği saatte uyuyor mu bizimki 1 senedir hep saat 10 da uyuyor vücudu o saate alıştı erken yatmaz
Ama bezini takip et bizde pek kavi çizgi olmuyor eskisi gibi geceleri baktım gece cisi azaldı haydi eğitime
Ama konuşan tuvaleti alacağım biraz biraz otursun bakalım ne yapacak
Alıştırma kilotlari var onlar işimizi gormez mi
Anneliğin pik yaptığı dönem çiş dönemi sanırım 😂😂

Bence lahmacun daha sağlıklı 😬 mis gibi yemek büyük bi bardak ayranla doyurur da hem 😇😇😬
Hahahahahah herhangi karbohidrat olan bir şey beni tatmin edecek zaten. 😂 Ama evet lahmacun daha sağlıklı. ♥️
Laacum tabiki bencede ama cig kofte canin cok cektiyse cokta cıs bişi değil bence ama ev yapımı dışardakine neler konuyor neler kimbilir. Evde blendırla yapabilirsin videoları var youtube da bende öyle yapıyprum yoksa bakma yoğurabildiğimden değil. Şalça soğan esmer bulgur sarımsak pulbiber isor başka baharatlar fln bitti eşim akrabalar fln herkes bayılıyor çok çok kolay oluyor yani canın çekince yenebilcek bişi bence
Evet görmüştüm blendırla yapanları. Ama sevdiğim bir yerin çiğ köftesini çekmişti canım. 😂😂 Benim canım özellikle onu çekiyorsa kim bilir içine sağlıksız neler koyuyorlardır...
100 g çiğköfte mi yoksa 100g lahmacun mu dersen lahmacun derim çiğköftede karbonhidrat daha fazla kalori de neredeyse iki kat fazla aynı gram içinde. Ama çok istersen çiğköfteden 100g yersin 2 dilim ekmek ve 30 gr et yerine pacman pacman 🙂🙂😘😘
Yok yok canım ortim. Google’da biraz araştırma yapınca çiğ köfte gözüme margarin gibi görünmeye başladı. 😂😂😂 Bu kadar kalorili olduğunu bilmiyordum. Eskiden 2 dürüm yer üstüne tatlı yerdim. Kalori falan bakmak hal getire... Ne hallerede düştüm...
Pac-man hayalim tabi ki bir dilim ekmek değil 😀😀 o hallere düştük diyorum. Kız lahmacunu hayal ediyor sen ekmeği ye hatta onuda yeme çorba iç diyor 😢😢
😂😂😂😂😂😂 Hayatım canın çekiyorsa künefe de ye. Üstüne dondurma. Ohh. Gece gece acıktım ya, yemek konusunda hayal gücüm hat safhada şu an. 🙈 Haftalardır istediğim çiğ köfteyi yemekten vazgeçtim kalorisi yüzünden. Nasıl hallere düştüğümüzü düşün işte...
Vayyy bende çiğköfteyi pek kalorili bilmezdim 😬
Ben de kaptanım... Altı üstü bulgur salça diyor insan. Ama işte hep böyle düşünerek buralara düştük 😂😂
Ben hala bilmiyorum. Bulgurda kalori mi olur ya
Bulgur pilavına bile diyetisyenim 40 gr ye demişti. 40 gr dediğin dolu dolu 1.5 kaşık bile etmiyor öyle söyleyeyim. 🥺🥺
Kızlar zip hedefimi tutturamadım ya 😂😂 ayaklarım ağrıdı artık ahahah
Senin canın sağ olsun canım ortim. ♥️♥️ Zıp rekorunu kırmışsın daha ne olsun. 🥰 Ben de yarın bi kontrol tartısı yapacağım. Dua ediyorum şimdiden. 😂🙈

ben de 2 hafta önce yasemin aldım sarmaşık sonuçta çabuk uzar diye tık yok 🤔 3 sene önce mor salkım almıştım 1 ayda 2. kata çıkmıştı şu an zor zaptediyoz😀 hanımeli de aynı şekilde 1 sene de 2. kata çıktı. ama yasemin öyle değil🤷‍♀️
Hadi ya.. yaz bitecek biyünücek desene 🙈hanım eli de alayım bari ben en iyisi onu dolayayım 😂 penceremin önüne koysam olur mu ki? Pencere de ön demirlere sarar oradan alt kata üst kata ip veririm.. büyük kova da büyür mü ki bizle öyle bahçe felan yok 🤷🏻‍♀️

Bence de çok iyi🙈

Patates kuruttu dedi geçen bı arkadaşım ama ben denemedim bilmiyorum🙄
Toprağı çok mu sert de büyümedi acaba?
Ya benim de hep müstakil kapısında hanımeli olan bir hayalim var ya bakalım🙈🙈İzmir'de olsa begonvil de olurdu😂
Hiç dikkat etmedim ya .. soğumuş çay bile döküyorlar..
Ne hayaller var değil mi ben de eşimi diyorum hep ev alacaksak bahçesi olsun ömürlük olur apartman istemem diye diye başını yedim 😂sanki bugpn ev alacak 😂😂

Yaaa ne guzel bende cok isterdim sehir cevre degistireyim ben bu sekilde yeni ortam 0 baslangiclara bayiliyorum. Aile yaninda olmak ise efsanevi guzel bisi benim icinde ama degilim maalesef. Insanin ic hali huzurlu mutlu olunca herseyegucu kuvveti artiyor.

Vavv bgnde masallah rekoarr cok iyi valla benim 1 tane ziplicak durumun yoktu yoksa katilirdim bende ama ahsu ay baarimiz olmayinca ariyoruz olunca aci cekiyiruz😔

Himmm anladim. Benim evimde cok saksim var kocamin hevesinden dolayi belki bir gun ruh halime uyarsa ekip guzellestiririm belki seneye yaz ☺ Karga engelini asabilirsek tabi
Canım aynı ben de de eşim başlamıştı ama işinden h fırsat bulup doldurması saksıları.. o saksılar eski evimde güneşte mafoldu..
Ben ilgisidi. Tabii ki.. çocuktan önce bir de üşemgeçlik var.. ev bile temizlemezdim.. şimdiki temizliğime göre o zaman diyorum baya pistim 😂😂
Şehir iş yaşam değişti üstüne bebek geldi.. tabii aslında tüm bu değişim bebekle oldu..
Ben de değiştim.. daha güzel evime bakıyorum şimdiye kadar hep istemediğim evlerde zorla durdum lojman vs diye.. hep eski püstü hep bi çürük çarık rutubet..
Ama şimdi mis gibi geze geze beğendim kiracı girdim evim güzel olunca mı ne temizlikte çok yapar oldum.. bir kıl olmaz yerde eskiden öyle miydi.... Nerdeeeee umrum olmazdı..
Çiçeklerde keza öyle.. güzel mamzaralı balkonum var dedim şurayı yeşerteyşm hem oğlum için de iyi olur ilerde salatalık domates büyürüz şimdiden sabrı şefkati öğrenmeye başlasın .. öylece başladım sonra tutuldum devam kim bilir kaç para harcadım saksoydo topraltı çiçekti derken 😂😂

Benimki de 6 ekim ❤🌸
Kızım da yanında suluk ile uyuyor uyanıp icio yatıyor tekrar. Hayat bebek suyu alıyorum 250 ml herhalde ondan 3 tane bitiriyor. Bu çocuğa kendim için söylesem o kadar saat su vermezsem mahvolur. Zaten en net su diyor 🤭 ister yani
Senin dediğin doğru bu sıcakta biz bile dayanamıyoruz istediği saatte uyuyor mu bizimki 1 senedir hep saat 10 da uyuyor vücudu o saate alıştı erken yatmaz
Ama bezini takip et bizde pek kavi çizgi olmuyor eskisi gibi geceleri baktım gece cisi azaldı haydi eğitime
Ama konuşan tuvaleti alacağım biraz biraz otursun bakalım ne yapacak
Alıştırma kilotlari var onlar işimizi gormez mi
Anneliğin pik yaptığı dönem çiş dönemi sanırım 😂😂
Uyku bizim çok iyi 😂 doğduğundan beri erken yatar erken kalkar hiç bozmadım düzenini.. düğün bayram dernek fakretmez hep ona göre gittim geldim uykusuna yetiştim.. şu an Max 3 saat uykusuz kalabiliyor ama uzarsa gece yandık...🤷🏻‍♀️
Sabah akşam oturtayım diyorum ben şimdiden.. zaten oyun gibi nadir de olsa klozete oturmak istiyor beni babasını biliyor.. yani ben ee yapılan diyorum kapı kapalı giriyorum içeri.. mahremiyet için onu hiç bir zaman içeri almadım.. artık alıştım alıyor babası yok baba ee diyorekalıyı gösteriyor babası çıkınca hemen taklit edecek gibip o da oturuyor.. 😂 ben de gece ve sabah oturtsam belki gece bezi kuru kalkar umudum var duymuştun böyle yapan bir anneyi zamanla çocuk sabah WC ye yapıcam diye diye gece kuru kalkıyormul 🤔
Bi de ben klozeti denemek istiyorum .. sifonu falan biliyor seviyor oturduğunda anne bas diyor 😂yine taharet musluğunu biliyor.. ben altını WC de aldım hep külot bez kullanıyor.. alınca altını yıkadım onun orada alıştı ona da WC den korkusu da yok daha dün banyo ya mıçtı 😂😂 Allah'ım bir kaçışu var 😂😂mıçıyor kaçıyor mıçıyor kaçıyor anne öööööö dedi de koştum yanına baktım her yer mıçırık bu da kenara çıkmış bakıyor 😂😂 allahım şapşik dedim çok aferin sana ellememiş bir şey yapmamış😂

Ben banyo da bırakıyorum bunu da dışa kabinde oyuncakları var her gün en az 2 posta keyif yapıyor.. 😂 diyordum kendime zaten bir gün bu mıçacak diye 😂şükür ellemedi yemedi 😂😂

Bi de ben klozeti denemek istiyorum .. sifonu falan biliyor seviyor oturduğunda anne bas diyor 😂yine taharet musluğunu biliyor.. ben altını WC de aldım hep külot bez kullanıyor.. alınca altını yıkadım onun orada alıştı ona da WC den korkusu da yok daha dün banyo ya mıçtı 😂😂 Allah'ım bir kaçışu var 😂😂mıçıyor kaçıyor mıçıyor kaçıyor anne öööööö dedi de koştum yanına baktım her yer mıçırık bu da kenara çıkmış bakıyor 😂😂 allahım şapşik dedim çok aferin sana ellememiş bir şey yapmamış😂

Ben banyo da bırakıyorum bunu da dışa kabinde oyuncakları var her gün en az 2 posta keyif yapıyor.. 😂 diyordum kendime zaten bir gün bu mıçacak diye 😂şükür ellemedi yemedi 😂😂

O kadar güldüm kiiii 😂😂😂 Allah uzun ömürler versin.

Hadi ya.. yaz bitecek biyünücek desene 🙈hanım eli de alayım bari ben en iyisi onu dolayayım 😂 penceremin önüne koysam olur mu ki? Pencere de ön demirlere sarar oradan alt kata üst kata ip veririm.. büyük kova da büyür mü ki bizle öyle bahçe felan yok 🤷🏻‍♀️
bilmiyorum ama aralarında en çok sarılıcı olan ve en çok uzayan mor salkım.. sadece böceklenme gibi bi özelliği var ilaçlama yapman gerekir

kovanın en az 20 lt olması lazım diye biliyorum öyleyse olabilir

Back
X