• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eline sağlık canım
Calypso95 Calypso95 hedef neydi bacım birde yakalayamadım diye ağlıyorsun 🙈😬😬😬😀😀
Tebriklerrrr ♥♥♥
Suskunda tüm gün yattım uyudum diyor 🙈😬 :))
Katılım gösteren kızlar süpersiniz 🤩🤩🤩
Akşam 40 dk zipladim,başlarım yazmıştım ya😂 333 de son beş dk mahsulü😂

Benimki de 21. Eğitici tuvalet alsam mi diye düşünüyorum erken mi diye de düşünüyorum erken davranınca psikolojileri bozuluyormuş zaten yavaş yavaş sendrom geliyor bize
Kime sorsam ben başlama diyor 🤷🏻‍♀️
Bir tek kv inatla öğrenir diyor.. ama beni ve amiri yani oğlun ♥️tanıyanlar daha erken yapma diyor..
Benlm de içimde ki ses öyle diyor yani ne acelen var zaten öğrenicek bırak boşver baktın Ocak Şubat belki iyice kıvama gelir kış mış demezsin öğretrsin diyorum..
Şimdi nerdeyse emin gibiyim sabah bir yolunu bulsam gece ısltaması çok olur gece kalk hadi üst değiştir yatak değiştir.. oda ben de yıpranırız...
Sen ne düşünüyorsun?
Sonuçta Max hani 35 aylık olana kadar ben aklımca zaman veriyorum ona..

Bir tek kv inatla öğrenir diyor.. ama beni ve amiri yani oğlun ♥tanıyanlar daha erken yapma diyor..
Benlm de içimde ki ses öyle diyor yani ne acelen var zaten öğrenicek bırak boşver baktın Ocak Şubat belki iyice kıvama gelir kış mış demezsin öğretrsin diyorum..
Şimdi nerdeyse emin gibiyim sabah bir yolunu bulsam gece ısltaması çok olur gece kalk hadi üst değiştir yatak değiştir.. oda ben de yıpranırız...
Sen ne düşünüyorsun?
Benimde annem acele etme diyor bende öyle düşünüyorum kaka var mı diyorum gösteriyor ya da bezine yapınca bazen çiş diyor.
Benim kayinvalidem de çok ve boş konuşur kesin bana da söyler ogretindiye ama çocuğunu en iyi sen tanırsın erken diyorsan erkendir.
Gece bir süre bez bağlarsın gündüzleri alıştırabilirsin
Ama kışgünü çok zor ekimde yaşına girecek kızım benim ev soğuk oluyor kısın nasıl olacak bende bilmiyorum belki baharı beklerim baktım hazır olursak beklemem

hanmeli hanmeli
Ben de tamamen hazır olduğunda kesmiştim. Kasları hazır değilse ne yaparsan yap zaten çocuk yine yapıyor. 3 e yaklaşıyordu nerdeyse biz bıraktığımızda. Yatağa sıvı geçirmez alez serip üzerine yatak çarşafını seriyordum sonra üzerine 1 kat daha sıvı geçirmez alez ve çarşaf. Gece yaparsa hemen üst kattakileri kaldırıp makineye atıyordum alttaki çarşafa yatırıyordum üzerini değiştirip temizleyip. Gece işkenceye dönüyor yoksa yatak çarşafı değiş onu kaldır bunu indir. Ay ya da ben çok tembelim.🙈 Ama uykusuzluğa hiç gelemiyordum hatırlıyorum da beni en çok yıpratan şey gece uykusuzluğuydu. 2 yaşına kadar emzirdim nerdeyse. Artık geceleri her yarım saatte bir uyanıyordu beni resmen parmağında oynatıyordu. İşte o aralar orda bıraktım o eski Esra’yı.🙈 Ruhum oralarda bir yerlerde yitip gitti.🙈
Ay bak gel aynı ben 😂senle hem ölçülerinin hem huylarımız aynı 😂😂
Uykusuzluğa ben de gelemem.. gece çoğunlukla eşim uyanır her sese.. ben uyanırım ama kendime gelemem.. zırzır ilk meme bırakmaya başlarken ağladı veya memlelete gidelim illa gece ya nazar ya yorgunluk neyse kalktı bütün ev kalktı onu susturmak için.. ben de kalktım ma onlar gibi kafam kalkmadıkiii... Çocuğa ne oyun yapabiliyorum ne başka şey.. oturup ağla oğlum diyip sarılıyorum 😂😂 hep eşim bakar o yüzden 😂
Gece ıslanması için lu iki kat Alex ne mantıklı kızzz 👍👍tuttum bunu hiç aklıma gelmedi bak 👍
Gece ıslanması beni Korkutmasa başladım da ondan gözüm ermiyor işte 😂 bir de oğlan da ben gibi herhalde.. o da gece ağlar ağlar ama uyanmaz.. hep gözü kapalı uyku modunda ağlar artık o öyle iken üst değiştirmek 🤔ne büyük dert oldu 😂😂

Canım yapı market gibi dükkana git cırt cırt kelepçe de.. verirler ev de çok hayat kurtarıyor.. içeri almak istediğin de kesersin artık çünkü kapandıpında bir daha açılmıyor çok sağlam.. arada pakette bozuk çıkıyor dememen lazım alabilirsen elle bozuktur..
Ay o sardunyalar ... Balkon çiçeğini diyon demi her balkon da olmazsa olmaz 😂 komşudan kopardı bi kırmızı vi pembe su da beklettim bir hafta ektim... Ne ölüyor ne oluyor 😂😂 3 er yaprak var büyücek inşallah 😂 ben de böyle hazır değil de minnak alıp kendim onun büyüdüğünü görmeyi çok daha seviyorum Daha benşmsiyoeum o zmaan ♥
Aleovera ben de komşumda varmış yeni alocam onu da bakalım nasıl nerde büyütsem ki onu ? Balkon sıcak ama gölgeli içerisi hafif serin gölgeli.. nasıl mekan seviyor.. ben bir kaç yıl önce denedim de öldüydğ 🤷🏻‍♀️

Yaprak güzeli di mi? Saksıyı büyütsün ynen dediğin gibi çok büyüyebilir sanırım 🤔ma onun yeri ben de de iyi kitaplık üstü tavana yakın öaw 3karış büyüyebilir 😂
Bi tek şu komşudan aldıklarım da bu güzel tuttu 😂

Ay ben bu sene nane büyütemedim.. iki kova demedim olmadı 🤷🏻‍♀️sen de de vardır serin gölge sever dediler derin toprak dediler .. bir daha denicem
Tamam canım çok teşekkür ederim 🥰
Sardunyalar evet her yerde var ama çok da hoşuma gidiyor buna rağmen😍dış mekan çiçeği imiş normalde ama güneşte kalırsa yanıyor hele ki yaz sıcağında.dikdiklsrinde değişim yoksa tutmayabilir😔istersen çıkarıp köküne bak,çürüyen bölüm varsa kopar. Bir de muz kabuğu suyu, yumurta suyu vs döküyor musun sadece çeşme suyuyla mi suluyorsun?
Bir tek kv inatla öğrenir diyor.. ama beni ve amiri yani oğlun ♥tanıyanlar daha erken yapma diyor..
Sen ne düşünüyorsun?
Hepsinden her şeyden önemlisi SENİN HAZİR HİSSETMEN.kim ne derse desin bir bahane bul didiklemesinler başını🤦🏻‍♀️
Bu süreçte akıl verenler çocuk öğrenirken yardımcı olmuyorlar ne yazık ki.sabir isteyen bir süreç, o gücü buldugumda yapardım ben olsaydım🙂

Canım cok merak ettım ama anlamadım nasıl bağlıcaz sakaıyı onla. Tabi daha 2 sayfam daha var okumadığım orda resim attıysan bu mesajımı görmemezlikten gel

Bıyıkların mı çıkıyor kı 😬 ben bu ara biraz buyuklıyımda erken çocuk gb bıyıklarım terliyor 🙈🙈
Yavrum saksıyı kenarından del o kelepçeyi geçir oradan balkonuuna uygun ise işte saksıyı yerleştir demirleri bapla..
Ben da sadece uzun saksılar oluyor.. yuvarlak büyük saksılar olmuyor.. dış tarafa saksı oturuyorsa oluyor yarı oturuyor yarı oturmuyor gibi aşağı düşebilir.. kenarından delip bağladım tek sıkıntı yer değişimi yapamazsın tek çare kelepçeleri kesmek 🤷🏻‍♀️

hanmeli hanmeli bu hafta sende de hiç spor yok 🤷 kilo durumun nedir 😬
Spor ben de iki haftadır yok.. belki daha fazla di mi..
Spor dan kasıt cardıo yok.. sıcaktan yapamıyom be.. Bi'de hep yaktayım kaptan anlarsın sen beni oğlan anası olarak 😂 sahil de tur atmadık yer kalmıyor tüm gün.. şimdilik mola cardioya.. ilgilimi şekersiz beslenme kangrubuna uygun beslenmeye yönelttim 😂az takılayım buralarda 😂spor belki bayram sonu dönücem 🤷🏻‍♀️
Kilo iyi ya eksilerdeyim yine .. bana bu tarz beslenmek yarıyor hele ki kefir.. baya iyi etkisi var ben de.. yine şeker yok falan egzamalarım da azalmaya başladı sadece bal .. ondan bir şüphem var bugün bir kaşık yedim yine kaşıntı başladı.. 🤷🏻‍♀️

Benimde annem acele etme diyor bende öyle düşünüyorum kaka var mı diyorum gösteriyor ya da bezine yapınca bazen çiş diyor.
Benim kayinvalidem de çok ve boş konuşur kesin bana da söyler ogretindiye ama çocuğunu en iyi sen tanırsın erken diyorsan erkendir.
Gece bir süre bez bağlarsın gündüzleri alıştırabilirsin
Ama kışgünü çok zor ekimde yaşına girecek kızım benim ev soğuk oluyor kısın nasıl olacak bende bilmiyorum belki baharı beklerim baktım hazır olursak beklemem
Aynen bak bizim de 9 Ekim..işte o anlar da da hazır bulunursa yapacak bir şey yok ertelemek daha kötü oluyor..
Uzmanlar da bıraktırmak istediğiniz de komple atın diyor gündüz aç gece bağla olayı kafa karışıklığı yaparmış..
Bir de annem de komşum da şey diyor benim mesala benim ki 8 de uyurt en son 4-5 gibi su ver bir daha verme gece de hiç çile uyandırma diyorlar o zmama gece tutması daha iyi oluyormuş sabah uyanınca götür diyorlar.. komşum öyle yaptı hiç uykulu çocuğu hadi çile diye kaldırmadı gece kızların ikisi de yapmadı geceleri.. öbür türlü aslında anne gece çişe alıştoroylr diyorlar 🤔mantıklı geldi bana ben de öyle yapcam.. ama şu an yaz mevsimi.. yani benim ona su vermemem imkansız 🙅gece kalkıp kendi içip yaıyor yanın da suluk var işte dün gece o yüzden taşırmış 🤷🏻‍♀️ bu sıcakta su yok diyemem zaten meme de son iki posta kaldı azaltarak bıraltık biz iki aya komple bitecek sütte yok gece susuzluğunu gideremem ...

Kimbilir hedef kaçtı :KK70:
10 bin 😂
Eline sağlık canım
Calypso95 Calypso95 hedef neydi bacım birde yakalayamadım diye ağlıyorsun 🙈😬😬😬😀😀
Tebriklerrrr ♥♥♥
Suskunda tüm gün yattım uyudum diyor 🙈😬 :))
Katılım gösteren kızlar süpersiniz 🤩🤩🤩
İnsan merak ediyor ama🙈😂tek meraklı ben miyim🙈

Vaavvvvv diyetisyenim Calypso95 Calypso95 im ,insan mısın diyesim geldi🙈🙈 maşallah maşallah tebrik ediyorum👏👏👏👏👏👏👏👏🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Teşekkürler canlarım beni sizler hırslandırdınız 😂😂😂

Tamam canım çok teşekkür ederim 🥰
Sardunyalar evet her yerde var ama çok da hoşuma gidiyor buna rağmen😍dış mekan çiçeği imiş normalde ama güneşte kalırsa yanıyor hele ki yaz sıcağında.dikdiklsrinde değişim yoksa tutmayabilir😔istersen çıkarıp köküne bak,çürüyen bölüm varsa kopar. Bir de muz kabuğu suyu, yumurta suyu vs döküyor musun sadece çeşme suyuyla mi suluyorsun?

Hepsinden her şeyden önemlisi SENİN HAZİR HİSSETMEN.kim ne derse desin bir bahane bul didiklemesinler başını🤦🏻‍♀️
Bu süreçte akıl verenler çocuk öğrenirken yardımcı olmuyorlar ne yazık ki.sabir isteyen bir süreç, o gücü buldugumda yapardım ben olsaydım🙂
Tuzsuz olan her suyu dökğyıum 😂 yumurta patates mısır 😂
Sadece geçen şekerli su yaptım reyhanlara görmüştüm kv de den.. ülen ben yaptım karınca bastı 😂 saksıya yuva yapmaya başladılar bilğidin... Artık döktüm reyhanlarımı oradan başka yere geçirdim sonra gittiler 🤷🏻‍♀️
Sardunya da değişim sadece işte minik yapraklar çıkıyor yine içinden.. yemyeşil hala dik de duruyor sadece hızlı hızlı büyümüyır bana bunlar çok hızlı büyüyen sarar falan dediler de yok 🤷🏻‍♀️
Yasemin aldım ben de sarsın diye ♥️efsane kokusu var yaaa... Balkon demiri ne değilde içerden tele sopalara sardırcam bakalım olursa 🤔 balkon perdem var o yüzden balkon korkulukları na olmaz..

Tuzsuz olan her suyu dökğyıum 😂 yumurta patates mısır 😂
Sadece geçen şekerli su yaptım reyhanlara görmüştüm kv de den.. ülen ben yaptım karınca bastı 😂 saksıya yuva yapmaya başladılar bilğidin... Artık döktüm reyhanlarımı oradan başka yere geçirdim sonra gittiler 🤷🏻‍♀️
Sardunya da değişim sadece işte minik yapraklar çıkıyor yine içinden.. yemyeşil hala dik de duruyor sadece hızlı hızlı büyümüyır bana bunlar çok hızlı büyüyen sarar falan dediler de yok 🤷🏻‍♀️
Yasemin aldım ben de sarsın diye ♥efsane kokusu var yaaa... Balkon demiri ne değilde içerden tele sopalara sardırcam bakalım olursa 🤔 balkon perdem var o yüzden balkon korkulukları na olmaz..
ben de 2 hafta önce yasemin aldım sarmaşık sonuçta çabuk uzar diye tık yok 🤔 3 sene önce mor salkım almıştım 1 ayda 2. kata çıkmıştı şu an zor zaptediyoz😀 hanımeli de aynı şekilde 1 sene de 2. kata çıktı. ama yasemin öyle değil🤷‍♀️

Back
X