• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah maşallah
Ben hiç anlamam çiçek işinden annemde hep kızar ya bi çiçeklerime baksana ilgilensene diye 🙈🤭
Ben de anlamam kiii.. ya da anlamazdım diyeyim çok değil hani 6-7 ay öncesi bir tane bile saksım yoktu.. sonra bir tane aldım 😂sonra devamı geldi çok sevdim .. oğluma da alıştırdım cici yapmasını koparmıyor Arda dibini eşelemek istiyor o zaman da boş sakso veriyorum ona orda bütün alacağını alıp eşeliyır ellemiyor çiçekleri.. suluyır falan onun da gelişimi için çok çok iyi inşallah daha da büyüsün daha çok anlar tohumdan yetiştiririz onunla ♥️
Öyle yani ben de hiç bakmazdım ama sanırım ben ev çevre arkadaş vs ortam şehir değiştirdim annemlerin yanına geldim burası bana daha iyi geldi galiba daha böyle her şeyi yapar hale geldim .. bilmem 🤷🏻‍♀️

Calypso95 Calypso95 9400 zıp ile zıp tarihi rekorunu kırarak birinciliği kapıyor kocaman alkışlar sanaa 🎉🤩

S Suskunhanim 4444 zıp ile ikinciliğe hak kazanıyoor 🎉

Cherry Mom Cherry Mom kaptanlığa ilk üçe girmek yakışır diyip 2550 zıp ile üçüncü oluyoor 🎉

Tempus Tempus 2500
C Cagrihilal1 2000
Cute Bean Cute Bean 750
pawlover pawlover 300
Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum 🎉👏🏼 katılmayanları 100-200 ne olursa katılmaya davet ediyorum 🤩

Calypso95 Calypso95 9400 zıp ile zıp tarihi rekorunu kırarak birinciliği kapıyor kocaman alkışlar sanaa 🎉🤩

Cherry Mom Cherry Mom kaptanlığa ilk üçe girmek yakışır diyip 2550 zıp ile üçüncü oluyoor 🎉

Tempus Tempus 2500
C Cagrihilal1 2000
Cute Bean Cute Bean 750
pawlover pawlover 300
Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum 🎉👏🏼 katılmayanları 100-200 ne olursa katılmaya davet ediyorum 🤩
Eline sağlık canım
Calypso95 Calypso95 hedef neydi bacım birde yakalayamadım diye ağlıyorsun 🙈😬😬😬😀😀
Tebriklerrrr ♥️♥️♥️
Suskunda tüm gün yattım uyudum diyor 🙈😬 :))
Katılım gösteren kızlar süpersiniz 🤩🤩🤩

Cuma öncesi son çıkışta hedeflerimizi de bi gözünüze sokayım 🙈
82D5A859-CE28-4125-9CF3-9081A8519A52.webp

Tempus Tempus 2500
C Cagrihilal1 2000
Cute Bean Cute Bean 750
pawlover pawlover 300
90 da ben yaptım ama söylemedim az diye
30 dk yuruyus

Ay cips koklama demeyin ağlarım anım var :mad:
İnsan merak ediyor ama🙈😂tek meraklı ben miyim🙈

Tempus Tempus 2500
C Cagrihilal1 2000
Cute Bean Cute Bean 750
pawlover pawlover 300
Vaavvvvv diyetisyenim Calypso95 Calypso95 im ,insan mısın diyesim geldi🙈🙈 maşallah maşallah tebrik ediyorum👏👏👏👏👏👏👏👏🥰🥰🥰🥰🥰🥰

AA ben bilmiyorum o kelepçeleri,nasıl bir şey?sardunyalar ima yapayım dönünce gerçi kışın içeri aliyorum, soğuk oluyor malum😔

Evet sen vazgecince bu kez o vazgeçmiyor😅benim aloaveram da öyle olmuştu yılbaşı çiçeğim de.
Yaprağı güzel bir metreyi geçiyor ama ben böyle minik hallerini daha çok seviyorum
Canım yapı market gibi dükkana git cırt cırt kelepçe de.. verirler ev de çok hayat kurtarıyor.. içeri almak istediğin de kesersin artık çünkü kapandıpında bir daha açılmıyor çok sağlam.. arada pakette bozuk çıkıyor dememen lazım alabilirsen elle bozuktur..
Ay o sardunyalar ... Balkon çiçeğini diyon demi her balkon da olmazsa olmaz 😂 komşudan kopardı bi kırmızı vi pembe su da beklettim bir hafta ektim... Ne ölüyor ne oluyor 😂😂 3 er yaprak var büyücek inşallah 😂 ben de böyle hazır değil de minnak alıp kendim onun büyüdüğünü görmeyi çok daha seviyorum Daha benşmsiyoeum o zmaan ♥️
Aleovera ben de komşumda varmış yeni alocam onu da bakalım nasıl nerde büyütsem ki onu ? Balkon sıcak ama gölgeli içerisi hafif serin gölgeli.. nasıl mekan seviyor.. ben bir kaç yıl önce denedim de öldüydğ 🤷🏻‍♀️

Yaprak güzeli di mi? Saksıyı büyütsün ynen dediğin gibi çok büyüyebilir sanırım 🤔ma onun yeri ben de de iyi kitaplık üstü tavana yakın öaw 3karış büyüyebilir 😂
Bi tek şu komşudan aldıklarım da bu güzel tuttu 😂

Ay ben bu sene nane büyütemedim.. iki kova demedim olmadı 🤷🏻‍♀️sen de de vardır serin gölge sever dediler derin toprak dediler .. bir daha denicem

Back
X