- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.701
Ayy evet kaptan ben cok ınanırım ve hepte olur. Hayatımda sadece 1 kere hayırlı demedım olmasını cok ıstıyordum olduda sonrası cok kotu oldu o yuzden olmuyorsa bır hayrı olduguna ve sonrasında ıyı bır sey olacagına ınanırım ve hepte guzelı olur. rumuzumuda alırken aslında sadece umutlu olarak dusunmemıstım onunda hıkayesını anlatayım hadı dusuk cenelı bırı olarak Umutlu = U mutlu = u harfı ingillizce you demek ya you mutlu ben mutlu= sen mutluysan bende mutlu anlamınada getırmek ıstemıstım. Hay Allahım ne komplike düşünüyorum bazenRumuza yakışır bir yorum oldu
Kolestrol yukseklıgı ıcın mı yapıyor1 aydır cevizli su içiyor istikrarla geceden koyuyor sabah içiyor bende o düzen yok
HahahaBenim kini yanlış yazmışsın ben en son 70 dim
Kim içiyor kız kime diyon1 aydır cevizli su içiyor istikrarla geceden koyuyor sabah içiyor bende o düzen yok
Ay kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdiAyy evet kaptan ben cok ınanırım ve hepte olur. Hayatımda sadece 1 kere hayırlı demedım olmasını cok ıstıyordum olduda sonrası cok kotu oldu o yuzden olmuyorsa bır hayrı olduguna ve sonrasında ıyı bır sey olacagına ınanırım ve hepte guzelı olur. rumuzumuda alırken aslında sadece umutlu olarak dusunmemıstım onunda hıkayesını anlatayım hadı dusuk cenelı bırı olarak Umutlu = U mutlu = u harfı ingillizce you demek ya you mutlu ben mutlu= sen mutluysan bende mutlu anlamınada getırmek ıstemıstım. Hay Allahım ne komplike düşünüyorum bazen
Başta öyle başladı sonra yaa bu cildede çok iyi geliyormuş kalbede kiloyada dedi bırakmadıKolestrol yukseklıgı ıcın mı yapıyor
Eşimm eşimmmKim içiyor kız kime diyon
ayyy bende kocama yapıcaktım 1 hafta yaptım sonra bır daha koyuvermedım adama. Dur yıne yapıvereyım azmettim suan.Başta öyle başladı sonra yaa bu cildede çok iyi geliyormuş kalbede kiloyada dedi bırakmadı
Eşimm eşimmm
Zaman zaman hepimizde oluyor böyle ama mühim olan toparlanmaya bilmekEvet canım iyi değilim bu aralar beni af edin
Ya çok hoşsunYa işte işin komik tarafı dün sabah yumurtaları alıp terketmiş yuvayıerkek kuş gelip bakıyo diyorum senin hanım çocukları aldı gitti heyyy ahhahahshsh
Yuva bozuldu
Aslanım beeeeYaa cidden anlamadım.Ay resmen sporsuzluktan rezil oldum iyi mi. Ne yaşlısı canım? Ben sizlerin yerinde olsam pertim çıkar. Tek yaptığım kendimle ilgilenmek. Ev, çocuk, iş... Bu kadar şeye ben asla yetişemem.
Ayy hadi inşallah kaptanım. Bugün mutluyum. Benim bugün motivasyonum da iyiydi takıma göre.Yine kaçamaksız bir günle kapattım. Annem sarma verdi bir taneden bir şey olmaz diye. Olmazdı aslında ama canım istemedi.
Canım o su bağırsaktaki yararlı bakterileri de öldürüyor diye duymuştum,bı araştırın isterseniz1 aydır cevizli su içiyor istikrarla geceden koyuyor sabah içiyor bende o düzen yok
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Evet erkek, bizim buralardan o daKadınlar kulübünün admini bir erkek ha vay be illa herşey e el atacaklar
Ben ilk nicki gordugumde adini sinem sandim
İyi gecelerrr, ben de bu saatlerde gelebiliyorumAnaamm herkes uyuyup yağ yakmaya başlamışiyi geceler o zaman
Ben de bugün başladım dün bozuncaKizlar dun konusu gecmisti, alintilayacaktim unutmusum, sonra da geri donmeye usendim. Sekersize ben de basladim bugun. Arefeye 21 gun var, tam denk geldi.
O mucadeleyi bir aydir veriyorum ben canimBen de bugün başladım dün bozuncaAnamın reçelleri den yememek beni çok zorlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?