Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya kızlar bugün ofiste başıma öyle bir iş geldi ki

2 hafta önce penceremin kenarına kumru yuva yapıyordu, dedim ki yuva yıkanın yuvası olmaz. Tuttum bunlara ıslanmış ekmek verdim, su koydum.
Sonra bi baktım meğer yumurtlamış kuşcuk neyse velhasıl dünden beri bende bir kaşıntı var ofisteki diğer arkadaşta kaşınıyormuş sjsjshhshs bana geldi sordu sizde de varmı diye meğer yuvasının böceği basmış ofisi sjshhshs öğlen eve geldim üstümü başımı değiştim ne var ne yok makinaya attm duş aldım geri işe gittim

Aaaaaaa e şimdi ne olacak yuva

İyi akşamlar kızlar, bugün canım biraz sıkkın da, çok heyecanla beklediğim bir şeyin sonucu olumsuz oldu. O yüzden uzanıyorum evde öyle, çok bakamadım, spor da yapamadım maalesef. Ama tabii ki güzelliklerime selam vermeden olmaz Yarın inşallah çok daha toparlamış bir şekilde geleceğim.

Bir de yarın kilo bildirimlerimizi özelden mi atacağız acaba yoksa buraya mı yazıyoruz?

Canım zaten dediğin gibi suan yumurtlama donemındeysen kilolarin yavas yavas normale giricektir tekrar vermeye başlıcaksındır. sen stres yapma yeterki olur elbet zaten diyetisyende kontrol ediyormuş. Stres yaptıkca daha çok şisersin. Bu dönemde bitkisel bir şey yapamazsın zaten belki kaptanında dediği gibi eğer yürüyüşlerin az ise onları artırabilirsin ama genel itibariyle menündede kötü bir şey yok. sen devam et bu şekilde elbet gidicektir inş

Ay bugün ekipte çok moralsiz var hayır olsun inşallah sıkıntı sorun ne ise geçsin gitsin diyelim
Kilo bildirimini yarın öğlene kadar buradan yapabilirsin canım

Aynen ..
Sabır sabır sabır....kızlar rahat olun öylede böylede siz kazanırsınız pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…