- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.761
Dukan birası o dimi
Tabii kiDukan birası o dimi
Ben istediğin kadar diye biliyorum kendi içimizde tuttuğumuz bi liste ama
Ben istediğin kadar diye biliyorum kendi içimizde tuttuğumuz bi liste amaCherry Mom cevaplasın daha doğru olur.
Tebrikler o halde canım :) önümüzdeki hafta daha iyi olsun inşallah iki haftadır tartı yüzüne gülmüyor100 gr eksideyim.. Ama aslında 3,6 kg eksideyim diyebilirim.. Çünkü Pazartesi kilom 78'e çıkmıştı..Eki Görüntüle 2660370
Teşekkür ederim. Seninki de pazartesi olan artıya göre mü kem mel.
Tesekurler kaptanimÇok güzel bir eksi canım tebrikler
super masallah darisi basimizapazartesiyle aynı kaldım
geçen hafta 53.9
bu hafta 53.6
fark -300 %0,55
dün de çok yoğun ve yorgundum paylaşım yapmadan uyuyakalmışım
artık mezun olabiliyorum değil miCherry Mom
tabikii birlikteyiztatil uzun oldu kaptan okullarda açılmayacak gibi.. açılmazsa memleketlerde takılmata devam edicez kendi evimi de özledim..
kendi evimde olsaydım yarışmalara daha güzel katılırdım ev kalabalık spor yapmaya fırsat olmuyor..
ama yine de elimden geldiğince no kiloya destek olucam
evime dönüş yaptığımda daha güzel puanlar yapıcam
Aynen kizlar memlekette cok zor oluyor yapmasi. Ben de suan 1 aydir annemlerdeyim. Normalde yazlari diyet yapamam, annemde gizli seker cikti, o da suan diyetisyen takipli diyet yaptigi icin cok zorlanmiyorum ama iste yine de anne yemegiÇok haklısın iyi bile idare ettin tebrik ederiz
Ben annemlerde bile zorlandım ki pek kalabalık değildik yinede evde kendinle başbaşa herzamn daha iyi
TamamSaskinAnne evet Calypso95 söylemiş o yüzden dönmemiştim kuralımız min 0,30 onun altında gelince ekip ortalaması düşüyor yani kg ye göre değişir ama ortalama 200 grmın altına düşmemek lazım
40 kilo mu verdin gerçekten zamanında? Vallahi helal olsun. Sen o zaman şimdi de direkt verirsin. Bir kere yapan hep yapar. Kendine güven. Onu da sen yapmıştın, başkası değil.Tamam
Bende sabah leslie yaptım ama 15 dk da kızım uyandı onu da alayım da anneme kadar yürüyeyim olmazsa
Gençliğimde40 kilo verdiğim zaman ahh eski zamanlar diyesim geldi inanılmaz spor yapıyordum aslında severim ben sporu dinçlik veriyor bana ama ayağım inanılmaz kötü doktorum da yükü biraz hafiflersen ağrıların azalacak diyor
Verdim arkadaşımın sevgilisi vardı onunda bir arkadaşı bana senin bu tiple sevgilin olmaz demişti 22 yaşındaydım40 kilo mu verdin gerçekten zamanında? Vallahi helal olsun. Sen o zaman şimdi de direkt verirsin. Bir kere yapan hep yapar. Kendine güven. Onu da sen yapmıştın, başkası değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?