- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.781
Canım tartı bi ayağı halıdayken doğru ölçmez tartıyı koyduğunda hiç sallanmamalı. Düz bir yerde ölçülürsen doğru sonucu elde edersin. Alt listedesin zaten yüzdeyi etkilemez doğru ölçünü yaz benceEki Görüntüle 2660357 Ben ayni ciktim sasirmadim
Canımmm 1 porsiyon 150 gr yesen 2 ekmek 1 et yerine bence olur yanında da ayran ve salata tamsam bi öğün olurBen 64.9da lahmacun yiyecektim ya. Bugün yesem nolur ki?100 gr vermeyi de beklerim aslında önemli değil ama hazır cumayken yiyim de diğer haftaya gitsin diye düşündüm. Calypso95 haftalık son bodyliklerimizi yaşarken sorabilir miyim sana? Ne kadar yemeliyim?
Allah’ım şu insanların kendine bakmadan, insanları ne kadar inciteceğini hesap etmeden şöyle konuşmaları beni o kadar sinirlendiriyor ki... Yine de kendin için iyi bir şey yapmışsın. Sen de mutlu olmuşsun çünkü. Ay durduk yere sinirlendim.Verdim arkadaşımın sevgilisi vardı onunda bir arkadaşı bana senin bu tiple sevgilin olmaz demişti 22 yaşındaydımona inatla verdim ama hergun spor yapıyordum şimdi ayaklarım şişiyor hamilelikte oldu öncesinde yine yoktu ama yavaşta olsa vereceğim inşaallah
Ayy evet böyle yapayım. ♥Canımmm 1 porsiyon 150 gr yesen 2 ekmek 1 et yerine bence olur yanında da ayran ve salata tamsam bi öğün olur
Merhaba ben 9.takımda görmüştüm sanki sizi :)merhaba arkadaşlar ben eski mezunlardan kendimi tanıtayım: doğum kilolarım için katılmıştım kızımın bir yaşında hedef kiloma inip mezun olmuştum(55). uzun zamandır 58-59bandıda takıldım kendi kendime motive olamıyorum hedefim yine 55, beni de aranıza alır mısınız:)
Yok canım tamamdır sağlık olsunkızlar ben yine bgn 82.1'e cıkmısım takıldım kaldım dun eksıdeydım oysa. bgnde saat 14.00'dan sonra gelebılıcem sımdı acıl bır ısım var yazılanlara bakamıyorum. ıns benlık bır sey yoktur.
Yaa süper düşmüşGünaydıın.
67,9
Sanırım regl ödemi iyice gitti ve biraz da dikkat ettim. İnşallah böyle devam eder.
Canım 2 ye kadar bekleriz ama nasılsa alt liste aç kalmayınGunaydinlarrr
Cok guzel eksiler var, harikasiniz tebrikler
En son kaca kadar bildirim yapabiliyoruz biz alt tabaka
Onceden takimdayken de 2ydi ama siz ilk sayfada 11.30 yazinca merak ettimCanım 2 ye kadar bekleriz ama nasılsa alt liste aç kalmayın ✌
Evett,yapmam birdaha böyleO Ozgenurrrr tebrikler canım belki kaçamak olmasydı daha çok eksi gelirdi ama buda bir başarı ✌✌bir daha aynı hataya düşmezsin umarım
Günaydın canım haftaya güzel bir eksi borcun var bilgin olsunSabah uyandım şarjım bitmiş, akşamda moralim biraz bozuktu uyumuşum.
Tartının fotoğrafını bile çekemedim telefon açılır açılmaz yazayım dedim geç kaldım.
Bu hafta sabitim çok şükür
Bu hafta iyi başlayacağım çünkü regl atlattım.
Güncel kilom: 64.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?