Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım haftaya güzel bir eksi borcun var bilgin olsun

Biliyorum Cherry Mom cim çokta mahçup hissediyorum zaten böyle olunca. Ama resmen tarzım oldu. Regl e yakın hafta ve regl haftası bir şişiyorum, demoralize oluyorum. Ondan sonraki 2 hafta çok iyi kilo veriyorum. Neyse böyle böyle ayda 1 kilo kesin veriyorum ama Uzun zaman 66’da takılmıştım 64’leri görmek hayaldi. Şimdi 64’ü ucundan da olsa görmek muhteşem.

Ben regli şişkinliğini spor ve yeşil çayla atıyorum tartı öncesi biraz önlem alırsak aslında sıkıntı olmuyor pek sende sabit ile kurtarmışssın buda birşey
Bu hafta ozman canlanma vakti

Ha o zaman benim her yerde gördüğüm mor salkım değil ooo.. minik minik çiçekleri mi var??
Yasemin nazlı çıktı ya ben de tüm çiçekler döküldü koku moku kalmadı
Toprak mandal falan ya haklılar .. ben oğlan ı toprak oynutuyordu in balkonda elimle hep toplarım ama yine tıkayan tokadı bir kaç da çiçek yaprağı eklenince

Ayy tıkar öyle evet

Benim hergun bir toplama halim var akşam topla öyle uykusunda topla akşam yine topla sağlığı yerinde olsun da dağıtsın napalim ❤
Aynen yavrun zaten onun dağınıklığı oyuncak en çok.. gerisi bizim.. çamaşır falan çok oluyor ben de.. bir de yemek telaşı ben kendi yesin diye bırakıyorum hep ama onunla beraber duvar yiyor masa yiyor onun saçları üstü başı öyle olunca işler uzuyor..dün yine WC attım bunu balkon telaşı bitince.. bi yandan kapı çaldı acele acele gider tıkanmış sende ki tüm pislik bende diye.. abla dedim geleyim temizleyim ama boru tıkanıksa nasıl yapcam siz dedim eşinizle konuşun bi karar alın yaptırın boruyu ben ücretini vereyim o sırada bir gözüm oğlan da banyo ya gene mıçtı dedim ve kadının yanından kaçtım artık bak dedim işim var bitmiyor birazdan dönem sana
Birazdan oldu 1 saat ....
Baktım en son boruyu söküp şaldır saldır akıtıyorlar.. dedim yani hakkınızı helal edin gelip yardımcı olayım ama benim sıpaya kim bakacak o da atlar balkona

Neyse bu duşa mıçma olayı bizde 6-7 yş buldu dün çok çok gerilim dükkanda bile yaptı ..artık dedim duş muş yok sana
Topaldım oyuncakları klorakladım WC eğitiminden önce kendime sabır eğitimi vermem lazım

Aynen canım kendini hazır hissedince inşallah benim de 5 yıl sonra oldu iyiki De öyle oldu

Ordan bildirim geldi dün ordan aklıma geldi tekrar spor gruplarına girmek orda ter var diye oraya yazmıştım ama mezun olduğun takıma gidebilirsin dediler

53e düşmek de istemem ya aşırı zayıf olurum öyle de yüzüm çöker 55tam ideal oluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…