• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eklentiler

• IMG_20200711_155829.webp
    IMG_20200711_155829.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 25
Ya nasip canım, vaktini bekliyordur 🥰🥰hem kiloların da yerlesmemis olur, pandemide verip ardından kucağına alırsın bebisini inşallah🥰

İyi yolculuklar canım🥰

Vuhuuuu bu iyiymiş işte😂😂
Pandemi olmasa da gorusebilsek ne güzel olurdu be ya🥰🥰
Valla kızlar biz zayıflayana kadar pandemi biter sonra birara ya gelip kilo alalım yine zayıfları 🤣🤪🤪🤪😂😂

Valla kızlar biz zayıflayana kadar pandemi biter sonra birara ya gelip kilo alalım yine zayıfları 🤣🤪🤪🤪😂😂
Yok canım daha neler🤪 pandemi uzun sürecek biz bitmeden zayıflar sonra bir araya gelip şişmanların😂😂😂
Annen mi ablan mi lahmecun yapmıştı ya🙈@pacman da gelir, çatlayan kadar yeriz🤪🤪
pacman pacman çalışmaları hiandirdi galiba hiç gelmedi bugün,osledim😭😅😍
:KK70::KK70::KK70:bende telefonda konustuklarımla adım attım daha 3000 daha :KK43: çogunluk unutmus anlasılann
Günler değiştiğinden yoksa hiicc unutmayız🤪aklımız hep sporda bizim😅
Kızlarr dünkü hezimetten sonra walkk katılımı çok olsun lütfen rehaveti atalımmmm

🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️
Amaann sıcakta ne gereği var yahu😂😂🤪
(Az zıpla birincilik gibi az adımla birincilik hayalinde bı suskun bırakıyorum şuraya😂)

evet yaa gereksiz yüksek fiyatlar. benım derdım sokaktakılerede ıc dıs paazıt asısı fln yapayım oyle seyler aslında. ıns olur bakalım.
sımarık yaaaa benım kuzenın kedısıde oyle kolı bandı manyagı yada poset aklı cıkıyor bulcak yıcek dıye agzından kac kere yakaladık onunkı gercı yemek degıl copculuk yerde ne bulsan tadı mı bakılır aaa bır kere zor yetıstık mısafırlerın kızının tokası dusmus yere lastık onu yemeğe kalktı. Bazende dalga gecıyorum sayesınde evın hep toplu dıye ama zor. Senınkı tabı yemek goturuyor sanırım. cınsı ne?
Ne güzel düşünmüşsün kalbine sağlık ❤️ Ama iç dış hap ve damla oluyo o aslında yapılır öğrenilmeden de alınıp 🤩
Oo o baya ne bulsa yiyomuş. Yok benimki yabancı cisim yemiyo ama sokakta yiyecek buldum çürümüş kokmuş ayırt etmeksizin yemeye çalışıyo.
bugün daha da kötüleşti veterinerdeyiz yine, maltese terrier minnak kızım

Dunku menu
Kahvalti
1 h. Yumurta
Peynir salatalik domates
5 zeytin
6 cig badem
1 kuru kayisi

1. Ara
1 kuru kayisi

2. Ara
2 yk yogurt ile kür

Aksam
1 tabak etten cok sebzeli sote☺ yagsiz
3 yk makarna
4 yk taze fasulye
Cacik
Bol salata
2 lt su

Spor
500 ziplama 100 puan
100 adim agir mod twist
30 dk yuruyus 30 puan

@reyyanK Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim pawlover pawlover
Menüde sporda çok iyi canım 🤩🤩

Annen mi ablan mi lahmecun yapmıştı ya🙈@pacman da gelir, çatlayan kadar yeriz🤪🤪
pacman pacman çalışmaları hiandirdi galiba hiç gelmedi bugün,osledim😭😅😍
Yaa canım suskun 😍 Evet sınava çok az kaldığı için hiç giremiyorum. Nolur kusura bakmayın. Arada şöyle bi göz atıp çıkıyorum. Buraya iki dk yazı yazacak kadar bile boş zaman bırakamıyorum kendime. Şimdi de yemeğimi yazmaya geldim. O sıra özlediğini gördüm ve gözlerim doldu. 🙈🤪

Annem lahmacun yapmıştı. Pek de güzel olmuştu valla, patlayana kadar yiyebiliriz bana uyar. Ama şimdi 65’i uzun zamandır görmüyordum. Vücudum şekillenmeye başladıkça daha da dikkat edesim geliyor. Sizi yarı yolda bırakabilirim. 🤡 Bana güvenmeyiniz. 😂

Bir de dün yazdığın 60 kilo hedefinde ödül ver yazdığına da cevap vereyim hemencik. Öyle mi yapsam? Bana inandığın için teşekkür ederim. ♥️ Ben bi güvenemedim kendim, o yüzden 62 demiştim. Senin hatrına 60 olsun madem. Seni kıracağıma 2 hafta daha yemem, olur biter. 🌸🌼

Hepinizi çok çok özledim. Yeni gelenlerle de pek kaynaşamadım. Bu beni çok üzüyor. Halbuki tanısanız çok seversiniz beni. 🤪🙈 17sinden sonra buna da el atacağım. Şimdilik Cherry Mom Cherry Mom kaptancım beni idare ederseniz çok sevinirim. Aktif olduğumda ne kadar çok aktif olduğumu da biliyorsunuz. 😂🙈

Beni özleyin. 17si, öğleden sonra buralarda tüm heybetimle(!) boy göstereceğim. 😂🌸

Yaa canım suskun 😍 Evet sınava çok az kaldığı için hiç giremiyorum. Nolur kusura bakmayın. Arada şöyle bi göz atıp çıkıyorum. Buraya iki dk yazı yazacak kadar bile boş zaman bırakamıyorum kendime. Şimdi de yemeğimi yazmaya geldim. O sıra özlediğini gördüm ve gözlerim doldu. 🙈🤪

Annem lahmacun yapmıştı. Pek de güzel olmuştu valla, patlayana kadar yiyebiliriz bana uyar. Ama şimdi 65’i uzun zamandır görmüyordum. Vücudum şekillenmeye başladıkça daha da dikkat edesim geliyor. Sizi yarı yolda bırakabilirim. 🤡 Bana güvenmeyiniz. 😂

Bir de dün yazdığın 60 kilo hedefinde ödül ver yazdığına da cevap vereyim hemencik. Öyle mi yapsam? Bana inandığın için teşekkür ederim. ♥ Ben bi güvenemedim kendim, o yüzden 62 demiştim. Senin hatrına 60 olsun madem. Seni kıracağıma 2 hafta daha yemem, olur biter. 🌸🌼

Hepinizi çok çok özledim. Yeni gelenlerle de pek kaynaşamadım. Bu beni çok üzüyor. Halbuki tanısanız çok seversiniz beni. 🤪🙈 17sinden sonra buna da el atacağım. Şimdilik Cherry Mom Cherry Mom kaptancım beni idare ederseniz çok sevinirim. Aktif olduğumda ne kadar çok aktif olduğumu da biliyorsunuz. 😂🙈

Beni özleyin. 17si, öğleden sonra buralarda tüm heybetimle(!) boy göstereceğim. 😂🌸
Ne yazmışım be... Dolmuş taşmışım görüyorsunuz...

Back
X