- 23 Mart 2016
- 32.119
- 94.907
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #363.081
Merak etme yine 1 2 kişi yürür zaten 2.lik garanti seninhatırlattım da çok yürüyemedim ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme yine 1 2 kişi yürür zaten 2.lik garanti seninhatırlattım da çok yürüyemedim ya

Kolay gelsin kuzum Allah yardımcın olsun sen bilgi verdikten sonra tabiki idare edilir bir kaç gün dayanırız yokluğunaYaa canım suskunEvet sınava çok az kaldığı için hiç giremiyorum. Nolur kusura bakmayın. Arada şöyle bi göz atıp çıkıyorum. Buraya iki dk yazı yazacak kadar bile boş zaman bırakamıyorum kendime. Şimdi de yemeğimi yazmaya geldim. O sıra özlediğini gördüm ve gözlerim doldu.
Annem lahmacun yapmıştı. Pek de güzel olmuştu valla, patlayana kadar yiyebiliriz bana uyar. Ama şimdi 65’i uzun zamandır görmüyordum. Vücudum şekillenmeye başladıkça daha da dikkat edesim geliyor. Sizi yarı yolda bırakabilirim.Bana güvenmeyiniz.
Bir de dün yazdığın 60 kilo hedefinde ödül ver yazdığına da cevap vereyim hemencik. Öyle mi yapsam? Bana inandığın için teşekkür ederim. ♥ Ben bi güvenemedim kendim, o yüzden 62 demiştim. Senin hatrına 60 olsun madem. Seni kıracağıma 2 hafta daha yemem, olur biter.
Hepinizi çok çok özledim. Yeni gelenlerle de pek kaynaşamadım. Bu beni çok üzüyor. Halbuki tanısanız çok seversiniz beni.17sinden sonra buna da el atacağım. Şimdilik
Cherry Mom kaptancım beni idare ederseniz çok sevinirim. Aktif olduğumda ne kadar çok aktif olduğumu da biliyorsunuz.
Beni özleyin. 17si, öğleden sonra buralarda tüm heybetimle(!) boy göstereceğim.![]()
Bel ve yan karın etkili kendisi :)Tamamdır canım öyle hesaplayalım bundan sonra
Eğer gördüğüm alet ise bel inceltme için etkili olur sanırım![]()
Aşk olsun balım ne kusuruYaa canım suskunEvet sınava çok az kaldığı için hiç giremiyorum. Nolur kusura bakmayın. Arada şöyle bi göz atıp çıkıyorum. Buraya iki dk yazı yazacak kadar bile boş zaman bırakamıyorum kendime. Şimdi de yemeğimi yazmaya geldim. O sıra özlediğini gördüm ve gözlerim doldu.
Annem lahmacun yapmıştı. Pek de güzel olmuştu valla, patlayana kadar yiyebiliriz bana uyar. Ama şimdi 65’i uzun zamandır görmüyordum. Vücudum şekillenmeye başladıkça daha da dikkat edesim geliyor. Sizi yarı yolda bırakabilirim.Bana güvenmeyiniz.
Bir de dün yazdığın 60 kilo hedefinde ödül ver yazdığına da cevap vereyim hemencik. Öyle mi yapsam? Bana inandığın için teşekkür ederim. ♥ Ben bi güvenemedim kendim, o yüzden 62 demiştim. Senin hatrına 60 olsun madem. Seni kıracağıma 2 hafta daha yemem, olur biter.
Hepinizi çok çok özledim. Yeni gelenlerle de pek kaynaşamadım. Bu beni çok üzüyor. Halbuki tanısanız çok seversiniz beni.17sinden sonra buna da el atacağım. Şimdilik
Cherry Mom kaptancım beni idare ederseniz çok sevinirim. Aktif olduğumda ne kadar çok aktif olduğumu da biliyorsunuz.
Beni özleyin. 17si, öğleden sonra buralarda tüm heybetimle(!) boy göstereceğim.![]()
Hahah ben yaptım ablam pişirdi kuzumYok canım daha nelerpandemi uzun sürecek biz bitmeden zayıflar sonra bir araya gelip şişmanların
Annen mi ablan mi lahmecun yapmıştı ya@pacman da gelir, çatlayan kadar yeriz
pacman çalışmaları hiandirdi galiba hiç gelmedi bugün,osledim
Günler değiştiğinden yoksa hiicc unutmayızaklımız hep sporda bizim
Amaann sıcakta ne gereği var yahu
(Az zıpla birincilik gibi az adımla birincilik hayalinde bı suskun bırakıyorum şuraya)
Bende bahar dönemi derslerimi hepsinden geçtim canım güz döneminden 2 dersim var bakalım yaz okulu açılırsa yaz döneminde açılmazsa 2.sınıfta alttan dersleri verip 2. Üniden mezun olmuş olucamYaa canım suskunEvet sınava çok az kaldığı için hiç giremiyorum. Nolur kusura bakmayın. Arada şöyle bi göz atıp çıkıyorum. Buraya iki dk yazı yazacak kadar bile boş zaman bırakamıyorum kendime. Şimdi de yemeğimi yazmaya geldim. O sıra özlediğini gördüm ve gözlerim doldu.
Anaaammm sabah kapindayim derdim ama pazartesi tartısı varHahah ben yaptım ablam pişirdi kuzum![]()
Tebrik ederim, hangi bölümBende bahar dönemi derslerimi hepsinden geçtim canım güz döneminden 2 dersim var bakalım yaz okulu açılırsa yaz döneminde açılmazsa 2.sınıfta alttan dersleri verip 2. Üniden mezun olmuş olucam![]()
![]()
![]()
![]()
Canım benim walk günüymüş bugün sil onu silSabah
2 dilim ekmek
Yarım dilim peynir
Domates
Azıcık çemenli yumurta
Ara
1 avuç çiğdem
Akşam
2 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara
3 adet erik kurusu
Spor
26 bin 870 adım
Akşam kaçta yedin?pide pek olmamış sankiSabah
Omlet
Domates salatalik
2 dilim ekmek
5 kiraz
Ara
Nar çiçeği cayi
Öğle
Mercimekli yoğurtlu salata
Akşam
3 dilim etli pide
Salata
İlki bilgisayar programcılığıAnaaammm sabah kapindayim derdim ama pazartesi tartısı var
pacman mezun olunca bunu ceylanda kutlayalım
Tebrik ederim, hangi bölümvalla maşallah,bazen ben de düşünüyorum ikinciyi ama gözüm korkuyo
![]()
Ben de tam hukuk yakışır avukat tipi var diyecektimİlki bilgisayar programcılığı
İkinci adalet
Ayrıca İstanbul üniversitesi sosyal hizmetler öğrencisiyim ama hiç girmedim sınava adaletten mezun olunca belki ona devam ederim ya da dgs ile avukat olup herkesi boşarım![]()
Bende öyle sanıyordum 6000 adım var bileydim daha çok yapardımBugün walk günü mü?Bugün boş diye aklımda kalmış..
![]()

açık ara farkların birincisi tabiki 26870 adımlaCeylansnn
cgdmk 12000 adımla ikincimiz
![]()
S Suskunhanim 10210 adım ile üçüncümüüz![]()
Sizlerde gönüllerin şampiyonları hepinize tek![]()
Calypso95 7000
A Asya2600 6000
pawlover 5000
0zlem 4000
C Cagrihilal1 2039
Ayaklarınıza sağlık kızlar kızımın hastalığından ötürü geciktim kusura bakmayın![]()
12000den de fazlaymış aslında adımı, adimsayarinin pili bitmiş
Canım bugün nasıl oldu kızın?açık ara farkların birincisi tabiki 26870 adımlaCeylansnn
cgdmk 12000 adımla ikincimiz
S Suskunhanim 10210 adım ile üçüncümüüz
Sizlerde gönüllerin şampiyonları hepinize tek
Calypso95 7000
A Asya2600 6000
pawlover 5000
0zlem 4000
C Cagrihilal1 2039
Ayaklarınıza sağlık kızlar kızımın hastalığından ötürü geciktim kusura bakmayın ❤
Saat 19.00 'di sanırım
Diyetisyenin duymasın böyle dediğimiziSaat 19.00 'di sanırım
Izgara yapmayı düşünüyorduk misafirim geldi yaptırdık sürekli yediğim birşey olmadığı için birde yarim porsiyon o da 3-4 dilim diyetisyen izin verdiği için yedim bende.
Pek iyi değil ama olacak inşallah canım sağolCanım bugün nasıl oldu kızın?