• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyetisyenin duymasın böyle dediğimizi🙈😂😂😂 özel duru.lar olabiliyor canım elbette,yarın telafi edeceğine eminim😉sadece zor veriyorum demiştin ya akşam saatinde alınan khidrat direk depo edilir😔 sirkadiyen ritim🙈 ben diyeti bıraktıktan sonra da 6 dan sonra yememeye çalışacağım sörf bu sebepten.
Saatin de geç değilmiş neyse ki🙂misafire hizmet ederken yaktığıni ümit ediyorum😂🙈😂🙈
Aslında benim son ogunum 6da ondan sonra yeniyorum ama özel drum oldu yani siz yiyin ben kendime yemek hazirlayim diyemedim 😂🤭 evet çok zor veriyorum buyuzden akşamları ekmek bile yemiyorum. Telafi ederiz ama bende şöyle birşey var kaçamak yaptığımda onu takmıyorum mesela cikolata yedim zaten serotonin yükselmiş ee olan da olmuş mutlu kalmaya devam ediyorum. Eminim kafaya taksam + kilo olur ama umursamıyorum sanki diyet bir salata yemiş gibi devam ediyorum

Tüm gün whatshaptan başını didikledim kizcagizin cgdmk cgdmk 🙈 cigdemi önceden tanıyorum ve ne kadar kararlı olduğunu biliyorum, kisir döngü içinde, 65 setini aştık mi gerisi kendiliğinden gelecek isallah🥰
Aslında ramazanda asmıştık 62 görmüş idi sonra ne olduysa ikimizde Bi daha göremez olduk

Twister degil canim. Foto atiyorum.

Evet onun bi cesit stepper da denilebilir.
Cherry Mom Cherry Mom bende evin içinde bununla yürüyorum.
Ne güzel düşünmüşsün kalbine sağlık ❤ Ama iç dış hap ve damla oluyo o aslında yapılır öğrenilmeden de alınıp 🤩
Oo o baya ne bulsa yiyomuş. Yok benimki yabancı cisim yemiyo ama sokakta yiyecek buldum çürümüş kokmuş ayırt etmeksizin yemeye çalışıyo.
bugün daha da kötüleşti veterinerdeyiz yine, maltese terrier minnak kızım
Yaaa sadece damla mı olsun elimde bulunsun belki ihtiyaç olan bişi olur. Annemlerde olanda iğne vurunca demek başka aşılarıymış 🙈🙈 ben hep iç parazit olarak düşünmüştürm.

Acil şifalarrr inş yaa. Bizide haberdar et paw. Yaaa yerim ben güzelliği. Köpeklerde o zorluk var dimi benim arkadaşın köpeğini kedi kakasından zor kaçırıyorduk.

Yaa canım suskun 😍 Evet sınava çok az kaldığı için hiç giremiyorum. Nolur kusura bakmayın. Arada şöyle bi göz atıp çıkıyorum. Buraya iki dk yazı yazacak kadar bile boş zaman bırakamıyorum kendime. Şimdi de yemeğimi yazmaya geldim. O sıra özlediğini gördüm ve gözlerim doldu. 🙈🤪

Annem lahmacun yapmıştı. Pek de güzel olmuştu valla, patlayana kadar yiyebiliriz bana uyar. Ama şimdi 65’i uzun zamandır görmüyordum. Vücudum şekillenmeye başladıkça daha da dikkat edesim geliyor. Sizi yarı yolda bırakabilirim. 🤡 Bana güvenmeyiniz. 😂

Bir de dün yazdığın 60 kilo hedefinde ödül ver yazdığına da cevap vereyim hemencik. Öyle mi yapsam? Bana inandığın için teşekkür ederim. ♥ Ben bi güvenemedim kendim, o yüzden 62 demiştim. Senin hatrına 60 olsun madem. Seni kıracağıma 2 hafta daha yemem, olur biter. 🌸🌼

Hepinizi çok çok özledim. Yeni gelenlerle de pek kaynaşamadım. Bu beni çok üzüyor. Halbuki tanısanız çok seversiniz beni. 🤪🙈 17sinden sonra buna da el atacağım. Şimdilik Cherry Mom Cherry Mom kaptancım beni idare ederseniz çok sevinirim. Aktif olduğumda ne kadar çok aktif olduğumu da biliyorsunuz. 😂🙈

Beni özleyin. 17si, öğleden sonra buralarda tüm heybetimle(!) boy göstereceğim. 😂🌸
Deni sevdik zaten yaa sen atlat sınavşarınıda inş biz buralardayız daha. İni güzel ve istediğin notlar gelit 🙏🏻

Menüde sporda çok iyi canım 🤩🤩
Tesekkur ederim canim😍
Bel ve yan karın etkili kendisi :)
Twister degil canim twist yani stepper diyim🙈😇
Bende bahar dönemi derslerimi hepsinden geçtim canım güz döneminden 2 dersim var bakalım yaz okulu açılırsa yaz döneminde açılmazsa 2.sınıfta alttan dersleri verip 2. Üniden mezun olmuş olucam :21: :21: :21: :21:
Hayirli olsun ceylan, ben de bu sene mezun oldum 2. uniden sen de insallah yaz okulunda verirsin derslerini, mezun olursun😍🤗
cgdmk cgdmk ayakta alkışlıyorum seni 👏👏👏👏
😍😇 Tesekkur ederim canimmm
12000den de fazlaymış aslında adımı, adimsayarinin pili bitmiş😍 sahalara dönüşü hızlı oldu ortimin👏👏👏👏👏👏👏👏
Ceylansnn Ceylansnn tebrik ediyorum canım seni de, asfalt ağladı be diyesim var😂😂😂
Adimsayar beni satti😂
Ama bitmeseydi de mumkun degil ceylan kadar olmazdi, maasallah ne yurumussun yaa🙈😍 Ceylansnn Ceylansnn
Tüm gün whatshaptan başını didikledim kizcagizin cgdmk cgdmk 🙈 cigdemi önceden tanıyorum ve ne kadar kararlı olduğunu biliyorum, kisir döngü içinde, 65 setini aştık mi gerisi kendiliğinden gelecek isallah🥰
Spor yap yuru zipla 😂 en iyisi kaldir totoyu dedim🤣
Vayyy demek Whatsapp :KK43: hiç kıskanmadım ki cgdmk cgdmk
Kiskanma tatlisimmm senden oncedeydi iliskimiz, burada gorunce tekrar alevlendi 🔥🔥:rolleyes::KK70:
Ama dedim ya muhabbetimiz 5.takimdan önce var bizim 🙈🥰🥰
İyi ki 💕💕😘
Olabilir de canım banane demi🙄🙄
Severimmm seniii 😍
Aslında ramazanda asmıştık 62 görmüş idi sonra ne olduysa ikimizde Bi daha göremez olduk
Evet 61.5 kadar dusmustum, memlekete gelince toparlayamadim🤦🏼‍♀️🤷

Mehfam Mehfam cgdmk cgdmk müsait olmadığından menüsünü ben ekliyorum canım ikinci carpiyi kalbimiz kaldırmaz😂

Kahvalti
1 h yumurta
1 kk kadar peynir
Domates salatalik biber

Oglen
2 yk et yemegi
1 kase cacik
4 yk keskek

Ara
1 salatalik

Aksam
4 yk taze fasulye
5 yk bamya
2.5 lt su
12 bin adim
350 ziplama

Cherry Mom Cherry Mom
(Off keşkek 😍😍 haftaya cuma ben de keşkek yiyecwgim inşallah🙈)
Cok tesekkur ederim canimm, 2.carpiyi kalbimiz kaldirmaz, ay cok guldum 🤣🤣

Eki Görüntüle 2660992

5. Takımdan ortabahar ortabahar 10 haftada 7,40 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

ortabahar ortabahar tekrar tebrikler canımmmmm ♥️♥️

Back
X