- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.901
Hmmm kalabalık olmak daha iyi o zaman öyle mi kaptanım. Ya da sayı az olacak ama üyeler sürekli kilo verecek anladım şimdi. O zaman bizim yine bi 10 kişi civarı olmamız lazım dereceler için.Yok be canım sayı az kilo verenler olursa evet ama sayı az + gelen olursa çok kötü oluyor ortası yok yaniörnek 14. Takım :/
Biz hilalle çıkana kadar alt listeden arkadaşlar girerler yani inşallah aktif olurlarsa bizim yerimizi doldururlar liste devam eder aynen.Evet bekle yüreğim bu kadar vedayı aynı anda kaldırmaz
Yani tabi çok sayıda dengelemek daha kolay oluyor canım evet min 10 Max 15 çok iyi oluyorHmmm kalabalık olmak daha iyi o zaman öyle mi kaptanım. Ya da sayı az olacak ama üyeler sürekli kilo verecek anladım şimdi. O zaman bizim yine bi 10 kişi civarı olmamız lazım dereceler için.
Yeni üye başvuru topiği de cumartesiden beri boş bu takımlara bildirimle yönlendirme yapıyorlar ya o nedenle herkes öyle öyle dağıldı şimdi kimse başvuru ile gelmiyor başvuracak insanlar zaten o bildirim ile dağılıyorlar sağa sola. Anca eylüle doğru toparlanır gruplar kaptanım tatilden dönünce insanlar. :/
Bizim burda yarın internet telefon elektrik su hepsi kesikmis. Bildirim yapamayacağımEksi gelirsen ben dua ederim merak etme
Yarın ben yokum elektrik şu internet telefon herşey kesik
Haftaya artı falan gelirsin git mezun ol gençlerin onunu acBen de bir hafta daha beklicem mezuniyet için 52.0ı görmeye çalışıcam zaten burdayız mezun olsak da olmasak da bir yere gitmiyoruz bari C Cagrihilal1 imle birlikte mezuniyet partisi yapayım
Ben de emekli olmak istiyorum bu haftaEvet bekle yüreğim bu kadar vedayı aynı anda kaldırmaz
Ay kuzum niye kafam ona gitmiş pardon mezun tabiselam kızlar ne var ne yok
Cherry Mom cm izine mi ayrılsam mezun mu olsam? Ben mezun olurum diye düşünmüştüm ama hangisi daha mantıklıysa onu yapalım tabi
Haklısın canım anca .. artık bir süre böyle devam etsin ne yapalımYeni üye başvuru topiği de cumartesiden beri boş bu takımlara bildirimle yönlendirme yapıyorlar ya o nedenle herkes öyle öyle dağıldı şimdi kimse başvuru ile gelmiyor başvuracak insanlar zaten o bildirim ile dağılıyorlar sağa sola. Anca eylüle doğru toparlanır gruplar kaptanım tatilden dönünce insanlar. :/
Geçen haftaki artı olmasaydı bu hafta mezun oluyorsun aslındaBen de emekli olmak istiyorum bu hafta
Ben mezun olmak istemiyorum. Zaten grupta eleman yok bi kaç kilo daha alayımda eylüle kadar uzatayım burda kalmayıGeçen haftaki artı olmasaydı bu hafta mezun oluyorsun aslında
Bence gayet yerinde Bi fikirBen mezun olmak istemiyorum. Zaten grupta eleman yok bi kaç kilo daha alayımda eylüle kadar uzatayım burda kalmayı
iyi geceler kaptanım bende kaçıyorum iyi yolculuklarİyi geceler kızlar yarın yorucu olacak ben kaçayım
Öptümmm herkesi yarına bommmbaa gibi bildirimler gelsin inşallah ♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?