- 23 Mart 2016
- 31.065
- 92.335
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.881
Ayy benim evimde prinç bile yokkk. 40'da yılda bir pirinç pilavı eşimin canı cekerse yapılır. onunda hiç istemiyor şukur. Lapa mapa hiç yapmadım bgne kadar ben.
Regl döneminde çok güzel kilo verdiriyor yağsız tuzsuz pirinç lapası iradesi olan için 2 günde 2 kiloya yakın verdirir yani balım. Ama zor tabi. :)Ayy benim evimde prinç bile yokkk. 40'da yılda bir pirinç pilavı eşimin canı cekerse yapılır. onunda hiç istemiyor şukur. Lapa mapa hiç yapmadım bgne kadar ben.
Yarisindan sonra azıcık ekledim gitmedi çünküNo tuz sadece limon pulbiber karabiber atıyorum ben
Eksi gelirsen ben dua ederim merak etmeYarisindan sonra azıcık ekledim gitmedi çünküyerken sanada çok dua ettim
Tmm cnım :)Opur tarafa mesaj yazılmıyordu ama ecenin yaptıgını gorunce hangı yer oldugunu unutmusum. Kusura bakmayın kızlarr silmekte istedim silemedim.
domatesli yapsak o da mı olmazRegl döneminde çok güzel kilo verdiriyor yağsız tuzsuz pirinç lapası iradesi olan için 2 günde 2 kiloya yakın verdirir yani balım. Ama zor tabi. :)
Aaa çok ilginç ama ne güzelAyy benim evimde prinç bile yokkk. 40'da yılda bir pirinç pilavı eşimin canı cekerse yapılır. onunda hiç istemiyor şukur. Lapa mapa hiç yapmadım bgne kadar ben.
Menün çok güzel ekmek de çok yemiyorsun sanırım hızlı kilo verirsin bu şekilde. :)Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
30 gr peyaz peynir
salatalık, domates
Ara
1 bardak filtre kahve
Akşam
3 yemek kaşığı kara bugday haslaması
2 adet küçük kabak ızgara
4 yemek kaşığı yogurt
su: 2.5 lt su
spor: 19100 adımCherry Mom
Bende diyorum sabahtan beri kulaklarım neden çınlıyorYarisindan sonra azıcık ekledim gitmedi çünküyerken sanada çok dua ettim
Sorun yok balım oluyor arada öyleOpur tarafa mesaj yazılmıyordu ama ecenin yaptıgını gorunce hangı yer oldugunu unutmusum. Kusura bakmayın kızlarr silmekte istedim silemedim.
Öyle kaytarma ile olmuyordomatesli yapsak o da mı olmaz
Bu hafta korktuklarım
Paconun menülerini kontrol ettim kaptanım 100 200 eksi gelir yine en kötü pcos sorunu da yok şu anda.Bu hafta korktuklarım
Suskun
Pacman
İnşallah canımPaconun menülerini kontrol ettim kaptanım 100 200 eksi gelir yine en kötü pcos sorunu da yok şu anda.Suskunumuz da en son bir kaçamak yaptım artıdayım demişti dün, yarına eksiye inebilirse belki kurtarırız ucundan. balpamuk ortim de geçen haftaki sabitten sonra bu hafta kesin eksidir menüleri çok güzeldi çünkü. Alt listeden güzel kilo verip gelecek var mı bilmiyorum ama varsa derece alabiliriz belkim
Olsun ben dikkat ettim sayı az olunca yüzde yüksek oluyor daha kolay birinci oluyor takımlar.İnşallah canım ☺☺
Ceylan ve Tempus tatile çıkacakmış izne ayrılıyorlar
Hanmeli mezun oluyor inşallah liste kuş gibi kalıyor
Yok be canım sayı az kilo verenler olursa evet ama sayı az + gelen olursa çok kötü oluyor ortası yok yaniOlsun ben dikkat ettim sayı az olunca yüzde yüksek oluyor daha kolay birinci oluyor takımlar.Bardağın dolu tarafını görüyorum.
Evet bekle yüreğim bu kadar vedayı aynı anda kaldırmazBen de bir hafta daha beklicem mezuniyet için 52.0ı görmeye çalışıcam zaten burdayız mezun olsak da olmasak da bir yere gitmiyoruz bari C Cagrihilal1 imle birlikte mezuniyet partisi yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?