Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

regli olmuyor ağlıyon. Olmak üzereyken ağlıyon. Oluyon agliyon. Bitince ne yapacaksın.
Cem yılmazın bir esprisi var ya kadınların şu regl dönemini bir türlü çözemedim diyor. Bir hafta öncesi, bir hafta kendisi, bir hafta sonrası. Etti 3 hafta. Birisi şu kadınlara ayın 4 hafta olduğunu söylesin arkadaş diyor.

Üstüne bakılmıyor işte eşim dün zor öldürdü 9 canlı sanırım

kızlar yarın yol üstünde ıspartada meşhur bir doktor varmış migren için ona görüncem değişik ilaçlar veriyormuş falan tedavi ediyor diyorlar bakalım ordanda İstanbula babamlara geçeceğiz yani ben yarın hastane yol vs tümmm gün yolda olurum yoldayken de yolun yarısını ben yarısını eşim sürüyor telefona ne kadar bakarım liste nasıl olur bilmiyorum fırsat buldukça yine takip edeceğim tabi
sizlerden ricam mümkün oldukça listeyi güzelce ilerletelim
mesela arada sadece kilo yazan arkadaşlarım var onlardan en sondaki güncel listeyi alıntı yapıp yüzde hesabı olmasa bile kg sini eklemesini rica ederim o da olmadı ise sonraki arkadaşım Kendi kgsini eklerken geride listede kilosu olmayan kişiyi de eklerse ellerinizden öperim
listeyi birazdan hazırlayacağım zatenn onun üzerinden devam ederiz

Tamamdır kaptanım gönlün ferah olsun hayırlısı ile dön inşallah ♥☺☺

Öyle şartlama kendini sonrada az az ver ama ver hiç sorun değil önemli olan totalde ki zayıflaman ♥
Evet kaptan önemli olan gitmesi. Ama bayrama biraz daha gitse. Evlendikten sonra kilo alınca ben annem çok üzülmüştü. şimdi ince görsün beni rahat etsin kadıncağız diye istiyorum
Kabak daha etkili olur ödem varsa ödem de attırır hem. Bende pazartesi ya da salı salona geri başlıyorum. Gidecek bu kilolarrrrrrr
Bu kabak ne mucizevi birşeymiş yaa. Ben normalde hiç tınlamazdım ama şimdi evde hazır yemeğim olmayınca sebzeleri tost makinesine düşüyorum hopp ızgara bol yoğurt salata müthiş bir akşam yemeği oluyor ve hep erktesi güne - geliyor.
Kabak bitmiş bu hafta çok bahtsizim su şeytani bulsam da kirsam bacagini
Ayyy demeeeee bende haftalardır kabak kavurma yapıcam diye alıyorum ha bire kendime yok kabaklı sandal yok kabak ızgara yapıyorum bugunde soylemesı ayıp kabak yedim eşim gelmiş 3 haftadır bana kabak kavurma yapıcaksın eve kabak giriyor çıkıyor anlamıyorum diyor

Bende öyle ne zaman yapsam ertesi günü eksi çıkıyorum çok etkili diyet konusunda. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…