- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.861
Benim dolapta hep var. Günlük öğünlerimin kurtarıcısı gibi. Kilosu da 2 liraya düşmüş her gördüğümde alıyorum.Kabak bitmişbu hafta çok bahtsizim su şeytani bulsam da kirsam bacagini
Ölüyom ağrıdan sancılarımla baş başa bırak beni
Cem yılmazın bir esprisi var ya kadınların şu regl dönemini bir türlü çözemedim diyor. Bir hafta öncesi, bir hafta kendisi, bir hafta sonrası. Etti 3 hafta. Birisi şu kadınlara ayın 4 hafta olduğunu söylesin arkadaş diyor.regli olmuyor ağlıyon. Olmak üzereyken ağlıyon. Oluyon agliyon. Bitince ne yapacaksın.
Üstüne bakılmıyor işte eşim dün zor öldürdü 9 canlı sanırımKız bisey olmaz ne olacak. Alt tarafı böcek evet tiksinc bende hiç sevmem ama küçücük bocekte bu kadar üzmesin seni görünce bas üstüne geç. Köydeyken her gün yeni bir tür böcek keşfediyorduk biz
Ben bu konunun başını kaçırmıştım ne böceği hamamböceği mi var evde :SÜstüne bakılmıyor işte eşim dün zor öldürdü 9 canlı sanırım
Baş çiğne iyice ne ölmeyecek bak bi de hızlıdır o peşinde koşarken yarına 1 kilo daha verirsinÜstüne bakılmıyor işte eşim dün zor öldürdü 9 canlı sanırım
Böcek işte ne fark ederBen bu konunun başını kaçırmıştım ne böceği hamamböceği mi var evde :S
Annemin komplosu olabilirBenim dolapta hep var. Günlük öğünlerimin kurtarıcısı gibi. Kilosu da 2 liraya düşmüş her gördüğümde alıyorum.
3 gelince bi daha bakarız
Hiç sanmıyorum
Süpersin..
No tuz sadece limon pulbiber karabiber atıyorum ben
Tamamdır kaptanım gönlün ferah olsun hayırlısı ile dön inşallah ♥☺☺kızlar yarın yol üstünde ıspartada meşhur bir doktor varmış migren için ona görüncem değişik ilaçlar veriyormuş falan tedavi ediyor diyorlar bakalımordanda İstanbula babamlara geçeceğiz yani ben yarın hastane yol vs tümmm gün yolda olurum yoldayken de yolun yarısını ben yarısını eşim sürüyor telefona ne kadar bakarım liste nasıl olur bilmiyorum fırsat buldukça yine takip edeceğim tabi
sizlerden ricam mümkün oldukça listeyi güzelce ilerletelim
mesela arada sadece kilo yazan arkadaşlarım var onlardan en sondaki güncel listeyi alıntı yapıp yüzde hesabı olmasa bile kg sini eklemesini rica ederim ✌ o da olmadı ise sonraki arkadaşım Kendi kgsini eklerken geride listede kilosu olmayan kişiyi de eklerse ellerinizden öperim ♥☺☺
listeyi birazdan hazırlayacağım zatenn onun üzerinden devam ederiz
Evet kaptan önemli olan gitmesi. Ama bayrama biraz daha gitse. Evlendikten sonra kilo alınca ben annem çok üzülmüştü. şimdi ince görsün beni rahat etsin kadıncağız diye istiyorumÖyle şartlama kendini sonrada az az ver ama ver hiç sorun değil önemli olan totalde ki zayıflaman ♥
Bu kabak ne mucizevi birşeymiş yaa. Ben normalde hiç tınlamazdım ama şimdi evde hazır yemeğim olmayınca sebzeleri tost makinesine düşüyorum hopp ızgara bol yoğurt salata müthiş bir akşam yemeği oluyor ve hep erktesi güne - geliyor.Kabak daha etkili olur ödem varsa ödem de attırır hem. Bende pazartesi ya da salı salona geri başlıyorum. Gidecek bu kilolarrrrrrr
Ayyy demeeeeeKabak bitmişbu hafta çok bahtsizim su şeytani bulsam da kirsam bacagini
Demek tek ben değilmişimmBenim dolapta hep var. Günlük öğünlerimin kurtarıcısı gibi. Kilosu da 2 liraya düşmüş her gördüğümde alıyorum.
Bende öyle ne zaman yapsam ertesi günü eksi çıkıyorum çok etkili diyet konusunda. :)Bu kabak ne mucizevi birşeymiş yaa. Ben normalde hiç tınlamazdım ama şimdi evde hazır yemeğim olmayınca sebzeleri tost makinesine düşüyorum hopp ızgara bol yoğurt salata müthiş bir akşam yemeği oluyor ve hep erktesi güne - geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?