Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allahımmm bir listede 3 mezunnnnn
Süper eksi ececim tebriklerr ♥♥1. Likle mezun oluyorsun inşallah

Liste için çok sağol
Alt listemizi takip edemedik kaptanım siz müsait anda toplarsınız zaten gruplar arası bildirimde olmadıkları için çok üstüne düşmedim haftaya daha güzel hazırlarız.

Alt listemizi takip edemedik kaptanım siz müsait anda toplarsınız zaten gruplar arası bildirimde olmadıkları için çok üstüne düşmedim haftaya daha güzel hazırlarız.
Aynen canım düzelteceğim
Kusura bakmayın kızlar az kaldı doktora gireceğim birazdan
Seviyorum sizleri bu hafta beni de idare etmiş oldunuz

Geldim tatlım tüm hafta wifi sıkıntısı çektim.. kendi internetimi bitirince böyle oluyor işte
Mezunum inşallah

Ay kızlar ya hakkınızı helal edin.. ben bu hafta hiç aktif olamadım wifi çekmedi telefon arada koptu gitti uygulamaya girsem de yüklenmedi sinir etti beni..
Şimdi girdi çok şükür wifinin dibine girdim artık
. Telefon yere düşünce böyle olmaya başladı

Kilom 66.6 geldi mezun oldum di mi yau

Oldun balım bende mezun oldum birlikte olmak nasipmiş

Vavvvvv eceee harikasın. Lapanın işi mi bu şimdi.birde ben diyorum çok verdim diye sen bu azıcık verilcek kilonda bile benden çok vermişsin tebrikler canım

ayy ne çok mezunumuz var

Vavvvvv eceee harikasın. Lapanın işi mi bu şimdi.birde ben diyorum çok verdim diye sen bu azıcık verilcek kilonda bile benden çok vermişsin tebrikler canım
Bu hafta lapa yiyeceğiz. Ama bu lapanin marifeti değil. Kendini lapa yemeye mecbur bırakıyorsun sonra o yenmiyor zaten 2 kasıkta tıkaniyorsun. Ama olsun bu hafta full lapa yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…