Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar doktordan çıktık muayene tammm 3 saat sürdü yola gitcek olmasak 5 saat sürerdi
Öyle bir doktorki efsane kızlar ıspartada aslında dahiliye doktoru .. ama herşeye bakıyor yaşı 70 kendine özel dairede bir muayene açmış migren dedim karından ultrason bile baktı neyse ciğerler taş maş böbrek hepsini inceledi boy kilo oranı vs ayy check-up yaptı
Neyse özetle o kadar tansiyonum ölçülmüştü ama bana migrenle birlikte ufak bir tansiyon rahatsızlığım olduğunu söyledi şok oldum yüksekmiş tansiyonum + 20 kg iken kimbilir kaçtı diyor her 5 kg + tansiyonmuş
Yine geldik Çattık kiloya tuzuda kesiyoruz ilaçları değiştirdi bir ilaç almanyada varmış saadece migrene yüzde yüz çözüm dedi onu bulmaya çalışacağız
Şimdi biz yola devam 6 saatlik yol var
Öptüm sizleri

**Ecezin ortlamayı düzelttim toplight kaptanımda fark etmiş ♥♥ ekip ortalamasını 4 üzerinden hesaplamıştım zatenn

Cok sevindim inşallah çözüm olur canım ya

Çok çok geçmiş olsun canım kaptanım. İnşallah ilaç işe yarar. Ve de iyi yolculuklar.

ayy kaptan bızde soylesene doktor belkı lazım olur benımde annemde var atagı oluyor mu bılmıyorum ama bır zamanlar cok olurdu. Bana ozelden atabılır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…