- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.021
O zaman lağayı bende son vermem tıkanırsa kısmına bırakayım. Şiödilik normal yemeğe devam edicem.Bu hafta lapa yiyeceğiz. Ama bu lapanin marifeti değil. Kendini lapa yemeye mecbur bırakıyorsun sonra o yenmiyor zaten 2 kasıkta tıkaniyorsun. Ama olsun bu hafta full lapa yiyoruz
1-2 gün dinleneyim canımYürü be pac-man artık sınav bitti oturmak yok
Ödem o ödem yoksa 1. OlamazAllahımmm bir listede 3 mezunnnnn
Süper eksi ececim tebriklerr ♥♥1. Likle mezun oluyorsun inşallah
Liste için çok sağol
Cok sevindim inşallah çözüm olur canım yaKızlar doktordan çıktık muayene tammm 3 saat sürdüyola gitcek olmasak 5 saat sürerdi
Öyle bir doktorki efsane kızlar ıspartada aslında dahiliye doktoru .. ama herşeye bakıyoryaşı 70 kendine özel dairede bir muayene açmış migren dedim karından ultrason bile baktı neyse ciğerler taş maş böbrek hepsini inceledi boy kilo oranı vs ayy check-up yaptı
Neyse özetle o kadar tansiyonum ölçülmüştü ama bana migrenle birlikte ufak bir tansiyon rahatsızlığım olduğunu söyledişok oldum yüksekmiş tansiyonum + 20 kg iken kimbilir kaçtı diyor her 5 kg + tansiyonmuş
Yine geldik Çattık kiloyatuzuda kesiyoruz ilaçları değiştirdi bir ilaç almanyada varmış saadece migrene yüzde yüz çözüm dedi onu bulmaya çalışacağız
Şimdi biz yola devam 6 saatlik yol var
Öptüm sizleri
**Ecezin ortlamayı düzelttimtoplight kaptanımda fark etmiş ♥♥ ekip ortalamasını 4 üzerinden hesaplamıştım zatenn
Çok çok geçmiş olsun canım kaptanım. İnşallah ilaç işe yarar.Kızlar doktordan çıktık muayene tammm 3 saat sürdüyola gitcek olmasak 5 saat sürerdi
Öyle bir doktorki efsane kızlar ıspartada aslında dahiliye doktoru .. ama herşeye bakıyoryaşı 70 kendine özel dairede bir muayene açmış migren dedim karından ultrason bile baktı neyse ciğerler taş maş böbrek hepsini inceledi boy kilo oranı vs ayy check-up yaptı
Neyse özetle o kadar tansiyonum ölçülmüştü ama bana migrenle birlikte ufak bir tansiyon rahatsızlığım olduğunu söyledişok oldum yüksekmiş tansiyonum + 20 kg iken kimbilir kaçtı diyor her 5 kg + tansiyonmuş
Yine geldik Çattık kiloyatuzuda kesiyoruz ilaçları değiştirdi bir ilaç almanyada varmış saadece migrene yüzde yüz çözüm dedi onu bulmaya çalışacağız
Öptüm sizleri
**Ecezin ortlamayı düzelttimtoplight kaptanımda fark etmiş ♥♥ ekip ortalamasını 4 üzerinden hesaplamıştım zatenn
Zaten son çare tercihi olur ancakO zaman lağayı bende son vermem tıkanırsa kısmına bırakayım. Şiödilik normal yemeğe devam edicem.
o kadar mı kotu yaaaa. gercı ben yıyemem gb gelıyor dolmanın ıcındekı pilavı bile sevmıyorum bıraz yumusasa bunu hc yıyemem gb sankıZaten son çare tercihi olur ancak
Dolmanın içini yiyemiyorsun oooo ohooooo kadar mı kotu yaaaa. gercı ben yıyemem gb gelıyor dolmanın ıcındekı pilavı bile sevmıyorum bıraz yumusasa bunu hc yıyemem gb sankı
ayy kaptan bızde soylesene doktor belkı lazım olur benımde annemde var atagı oluyor mu bılmıyorum ama bır zamanlar cok olurdu. Bana ozelden atabılır mısınKızlar doktordan çıktık muayene tammm 3 saat sürdüyola gitcek olmasak 5 saat sürerdi
Öptüm sizleri
Kabak iste mis gb ben pek severim. Salatalık kilo kilo yiyebiirim. Baskada yok guzel ve zayıflatan :)Dolmanın içini yiyemiyorsun oooo ohoooozayıflatan ne güzel ki. Güzel olsalar onları yerdik kiloda almazdik
A aOldun balım bende mezun oldum birlikte olmak nasipmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?