- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.041
Çok merak ettim doktoruKızlar doktordan çıktık muayene tammm 3 saat sürdüyola gitcek olmasak 5 saat sürerdi
Öyle bir doktorki efsane kızlar ıspartada aslında dahiliye doktoru .. ama herşeye bakıyoryaşı 70 kendine özel dairede bir muayene açmış migren dedim karından ultrason bile baktı neyse ciğerler taş maş böbrek hepsini inceledi boy kilo oranı vs ayy check-up yaptı
Neyse özetle o kadar tansiyonum ölçülmüştü ama bana migrenle birlikte ufak bir tansiyon rahatsızlığım olduğunu söyledişok oldum yüksekmiş tansiyonum + 20 kg iken kimbilir kaçtı diyor her 5 kg + tansiyonmuş
Yine geldik Çattık kiloyatuzuda kesiyoruz ilaçları değiştirdi bir ilaç almanyada varmış saadece migrene yüzde yüz çözüm dedi onu bulmaya çalışacağız
Şimdi biz yola devam 6 saatlik yol var
Öptüm sizleri
**Ecezin ortlamayı düzelttim @toplight kaptanımda fark etmiş ♥♥ ekip ortalamasını 4 üzerinden hesaplamıştım zatenn
Görüyorum ki 4. olmuşuz.
Bi tane de benim yerime ye kızÇok sağolun kızlar tebrik mesajları için
Yıllardır bu gpnğ görmekhala inanmak zor bunun üstüne bir baklava patlatılır
Bakalım bu hafta neler olacak? Çok merak ediyorum ecez de yok artıksenin sayende ve benim sayemde biz artı gelsek sondan 1. Olurduk
Yok canım Ece pazartesi kg leri yazacak sadeceCherry Mom hedefleri alayım sıkıntı olmaz EceZ pazartesi ben alayım deyince ben ikisini o yapacak diye düşündüm canım
Darısı başımıza ya. O kadar özendim ki bende 65 olabildiğim günleri görmek istiyorum. O yüzden hızlı hızlı cuma gelsin istiyorummm.Çok sağolun kızlar tebrik mesajları için
Yıllardır bu gpnğ görmekhala inanmak zor bunun üstüne bir baklava patlatılır
evet çunku sen oynayınca buyuk oynuyosun hilall yaaa. yeniyim ama ogrendım 2 haftadasenin sayende ve benim sayemde biz artı gelsek sondan 1. Olurduk
Yarışları ne yapıyoruzYok canım Ece pazartesi kg leri yazacak sadece
Teşekkürler o halde ♥
kızlarr cuma hedeflerinizi güncel kglerinizle birlikte aslıyı etiketleyip bildirebilirsinizzzz
Güncel 69.8Cherry Mom hedefleri alayım sıkıntı olmaz EceZ pazartesi ben alayım deyince ben ikisini o yapacak diye düşündüm canım
Darısı başımıza ya. O kadar özendim ki bende 65 olabildiğim günleri görmek istiyorum. O yüzden hızlı hızlı cuma gelsin istiyorummm.
evet çunku sen oynayınca buyuk oynuyosun hilall yaaa. yeniyim ama ogrendım 2 haftada
cok hırslısın bugun hılal bakıyorum.Yarışları ne yapıyoruz
Bu haftayı iyi geçirip en son bıraktığım noktaya gelip sonrasını da aynı şekilde devam ettirmek istiyorum. Bi an artıya geçince bi bocaladım bocaladikca da battm. Orda takılı kalmadan kaldigi yerden devam yinecok hırslısın bugun hılal bakıyorum.
Kesınlıkle ınsan sona yaklastıkca daha cok bocalıyor. ama toparlarsın emınım senıde burdan guzelce mezunn edicez inssBu haftayı iyi geçirip en son bıraktığım noktaya gelip sonrasını da aynı şekilde devam ettirmek istiyorum. Bi an artıya geçince bi bocaladım bocaladikca da battm. Orda takılı kalmadan kaldigi yerden devam yine
Yerim kızBi tane de benim yerime ye kız
Kuzum yıllardır gel git yapıyorum bende inan 64 de gördüm ama sonra hep yine 72 bana yapıştı.. bu son bir ay fena asıldım akşamları sadece kefir içtim sebze ağırlıklı yedim vs derken gitti ama nasıl korunur bu ben bilmemDarısı başımıza ya. O kadar özendim ki bende 65 olabildiğim günleri görmek istiyorum. O yüzden hızlı hızlı cuma gelsin istiyorummm.
evet çunku sen oynayınca buyuk oynuyosun hilall yaaa. yeniyim ama ogrendım 2 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?