Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok merak ettim doktoru
İnşallah derdine derman olur canım çok geçmiş olsun

Cherry Mom hedefleri alayım sıkıntı olmaz EceZ pazartesi ben alayım deyince ben ikisini o yapacak diye düşündüm canım
Yok canım Ece pazartesi kg leri yazacak sadece
Teşekkürler o halde
kızlarr cuma hedeflerinizi güncel kglerinizle birlikte aslıyı etiketleyip bildirebilirsinizzzz

Çok sağolun kızlar tebrik mesajları için
Yıllardır bu gpnğ görmek hala inanmak zor bunun üstüne bir baklava patlatılır
Darısı başımıza ya. O kadar özendim ki bende 65 olabildiğim günleri görmek istiyorum. O yüzden hızlı hızlı cuma gelsin istiyorummm.
senin sayende ve benim sayemde biz artı gelsek sondan 1. Olurduk
evet çunku sen oynayınca buyuk oynuyosun hilall yaaa. yeniyim ama ogrendım 2 haftada

Kesınlıkle ınsan sona yaklastıkca daha cok bocalıyor. ama toparlarsın emınım senıde burdan guzelce mezunn edicez inss

bende bu hafta süper dikkat edip haftaya aslında 1 kilodan fazla vermek ıstıyorum. Bırde artık tabagıma aldıklarımı yerken cok zrolanıyorum. Bugun bugdayı ve cıgerı o kadar zor bitirdim ki. Yemegımı azaltmak ıstemıyorum cunku bu psıkolojık bir surec menulerım bence anca 1200 kcal cıvarında. O yuzden hem vucudumun kıtlıga gırmesını ıstemıyorum.hemde boyle az yemege alısmak ıstemıyorum. Bu sekılde olursa bazal met hızımda duser dıye korkuyorum.

Kuzum yıllardır gel git yapıyorum bende inan 64 de gördüm ama sonra hep yine 72 bana yapıştı.. bu son bir ay fena asıldım akşamları sadece kefir içtim sebze ağırlıklı yedim vs derken gitti ama nasıl korunur bu ben bilmem aklım hemen baklava börekte biz de bu kafa varken....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…