Merhabalar, bu haftanın en yüksek yüzdesini yaptığım için buraya sırlarımı paylaşmam gerekiyormuş o halde başlayalım hepimiz hızlıca zayıflayalım
18/6 IF yani aralıklı oruç sistemi ile zayıflıyorum. Uzun zamandır güzel kilo vererek ilerliyordum ancak artık mezuniyetim yaklaştığı için süreci biraz hızlandırmak istedim ve bu hafta sıvı diyeti yaptım. Aklınıza gelebilecek her türde sıvıyı tükettim ayran, çorba, kefir, şalgam vs ve bol su tabi ki. Son gün ise pirinç lapası ile güzelce bir ödem attım ve tartıda 2.5 kg yi gördüm. Ki benim kilomda bu rakamı yakalamak gerçekten çok zor çünkü yağ oranım ve vücut kitle indeksim baya bir düştü diyet sürecinde. 2.5 kilo ile birlikte mezun da olmuş oldum. Ha bu arada her gün minimum 2 saat yürüdüm düzenli olarak akşam yemeklerinden sonra.
Son olarak bütün bir diyet sürecimde, aldığım derecelerde, birinciliğimde ve mezuniyetimde büyük katkısı olan,
Başta 5. takımın lideri, bize her zaman büyük sabır ve büyük sevgi gösteren
Cherry Mom
kaptanıma olmak üzere,
yatarak kilo verileceğinin canlı kanıtı yaşayan efsane yatanspor paco
pacman
a,
pacoyu oturarak destekleyen güzeller güzeli oturanspor @Suskunhanim a,
neşesi, azmi ve beni hep güldüren esprileri ile en büyük motivasyon kaynaklarımdan birisi olan
C
Cagrihilal1
e,
takımımızın diyetisyeni, bizi her zaman doğru yönlendiren sevgili
Calypso95
e,
çılgın diyetler deneyerek bize neden şok diyet yapmamamız gerektiğini bir kez daha öğreten azmin yürüyen hali @0zlem e,
sabırla bizi yönlendiren ve günlük menülerimizi yılmadan takip eden
Mehfam
ya,
Her biri çok değerli @Ceylansnn, @Tempus, @birsevgi @balpamuk ve diğer bütün 5. takımın çıtır kızlarına teşekkürü bir borç bilirim.