• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevgili ortim benim anladığım 3 tane video var kolaydan zora doğru 10 ar gün yapıyorsun. Yapan kadınlara bakınca biraz sevkin kaçıyor ama 3. Video da zayifladiklarini görmeyi hayal ederek devam ediyorum. 🙈🙈
Bugün yapamadım ben hem saçlarıma keratin yaptim terlememem gerek hem de çok halsizim hep uyukladım.

EceZ EceZ in karnesi :halay::halay::halay:

Eki Görüntüle 2664779

5. Takımdan EceZ EceZ 9 haftada 12,70 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Canim ya 7-8 yıl önceden bende videolar var.Youtube da vardır belki. 3 video var herbiri 10 gün yapılıyor. 28 dakika zaten hemen bitiyor..
Anladım canım teşekkür ederim 😘🥰
Sevgili ortim benim anladığım 3 tane video var kolaydan zora doğru 10 ar gün yapıyorsun. Yapan kadınlara bakınca biraz sevkin kaçıyor ama 3. Video da zayifladiklarini görmeyi hayal ederek devam ediyorum. 🙈🙈
😂😂
Evet üç tane gördüm ikisini indirdim ama açıp bakamadım henüz

Ben denedim canım bu çok sıkılastırıyor ve zor değil öyle cerez niyetin yapıyosun tabi ben bazı hareketlerde zorlanıyorumda vücüt ısındıktan sonra sporumu bunla bitiriyprum bu zayıflamak değilde şekillenmek için. Bacaklarım ve popom kücültü ve inceldi sayesinde
En olmadı yatmadan yapayım diyeceğim ama insanın evindeki gibi olmuyor🤦🏻‍♀️ hayırlı olsunlari bitiremediler daha🤦🏻‍♀️ Allah'tan covid var

Anladım canım teşekkür ederim 😘🥰

😂😂
Evet üç tane gördüm ikisini indirdim ama açıp bakamadım henüz

En olmadı yatmadan yapayım diyeceğim ama insanın evindeki gibi olmuyor🤦🏻‍♀️ hayırlı olsunlari bitiremediler daha🤦🏻‍♀️ Allah'tan covid var
Bitmez bitmez 2 3 ay evde oturdular ya millet kudurdu kendini iyice saldı bıraktı 🙈🙈🙈

Bitmez bitmez 2 3 ay evde oturdular ya millet kudurdu kendini iyice saldı bıraktı 🙈🙈🙈
Aynen öyle ya, sanki hiç kalmamış gibi.her şey o kadar normal ki dışarda😔
Liseden arkadasla bugün dışarda bulusacaktik.sabah buluşalım ki kimse gitmemiş olsun akşam kalabalık olur dedim😂 kahvaltı yapalım o zaman dediler 11 gibi.ben de içimden bunlar pişmemiş olur diye gecirdigimden ben yapmış olurum kahvaltımı başka şeyler yerim dedim🙈
Kahvaltıda İskender yedim, ekmeksiz😂 oğlum etcildir zaten, o da kahvaltı yapmadı🙈daha döneri takmamislardi düşünün🙈beklemem gerekti😬 oğlumu elini yıkamaya götürmüştüm, dönene kadar tabagimi da götürmüşler🙈
Bahtsız bedeviligim son buluyor galiba😬 acım ama mutluyum şu an🙈

Back
X