- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.081
Sizlerin motivasyonu sayesinde.Maşallah sana
Hedef kaçtı seninSizlerin motivasyonu sayesinde.İyi ki varsınız.
Şu an listede 60 yazıyor. Ama 55’e zorlayacağım. Gittiği yere kadar.Hedef kaçtı senin
Zorla zorla cnm. Ne kadar düşebilirsen düş bence.Şu an listede 60 yazıyor. Ama 55’e zorlayacağım. Gittiği yere kadar.
Evet, hazır burada motivasyon bulmuşken bırakamam. Hayatımda ilk defa bu kadar ileri gidebildim. Bakalım, göreceğiz hep birlikte.Zorla zorla cnm. Ne kadar düşebilirsen düş bence.
Yaaa ortimmm harikasınnn çok sevindim harika bir oran süpersin süperr
BaşarılarEvet, hazır burada motivasyon bulmuşken bırakamam. Hayatımda ilk defa bu kadar ileri gidebildim. Bakalım, göreceğiz hep birlikte.
Haddiii sen ne zaman paylaşacaksın?Yaaa ortimmm harikasınnn çok sevindim harika bir oran süpersin süperr
Daha ne olsuun.Bende paylaşayım. Ortim senin kadar güzel değil ama bendende gitmiş 3-5 bişiler. Çokk teşekkğr ediyorum desteğinepacman
Eski:78.5
Yeni:77.7
Fark:0.8
Yüzde:%1
02 bile önemli diyoruz yani orti ben baktım 1 in yanındaki 0 ya aa o zaman direk 1 alcam dedim. Virgülden sonra 2 basamak alıncağını düşünmedim hiç. Benimde bağırsak problemim var orti bgn sabah kahvaltısına kurubakla yicem biraz lif alayım diyorum.Daha ne olsuun.Yüzdeni yanlışlık olmasın diye tekrar hesapladım. 1,02 buldum ortim. Virgülden sonraki 3. Sayı 5 ve 5ten yüksekse, 2.yi bir üst sayıya yuvarlıyoruz. Alt listedesin bu hafta önemli değil. Ama bilgin olsun.
Mesela senin oranın 1,019.... böyle gidiyor. Virgülden sonraki 3. rakam 9 olduğu için (5 ve 5ten büyük) ikinci rakamı bi üste yuvarlıyoruz. 1,02 oluyor. Ne kadar yüksek oran o kadar iyi.
Belki bir gün sıralama bile değiştirir, Allah bilir.02 bile önemli diyoruz yani orti ben baktım 1 in yanındaki 0 ya aa o zaman direk 1 alcam dedim. Virgülden sonra 2 basamak alıncağını düşünmedim hiç. Benimde bağırsak problemim var orti bgn sabah kahvaltısına kurubakla yicem biraz lif alayım diyorum.
Benim evde sadece kepek var kendim öğüttürdüydüm kepek ayrı un ayrı. Acaba kepekle tatlı öı yapsam diye düşünüyorum kakolu meyveli kepekli sütlü tatlı tadını nolur hiç fikrim yok ama kepek bağırsak çalıştırı bir umut.Belki bir gün sıralama bile değiştirir, Allah bilir. ♥Lif almayınca direkt kötü oluyorum ben de. Bir de az yediğimiz için zaten bağırsaklar tembelleşiyor. İşimiz çok zor. Umarım hemencik düzelirsin.
Yani ne kadar doğru bilemiyorum ama ben bağırsak sorunu yaşadığımda normal yediğimden farklı şeyler yiyince düzeliyorum. Mesela hep tatlı diyorum ama uzun zaman sonra tatlı yiyince bağırsaklarım çalıştı. Garip... Şaşırtmak gerekiyor herhalde. Bir dene bence, az yapıp bakarsın bi tadınaBenim evde sadece kepek var kendim öğüttürdüydüm kepek ayrı un ayrı. Acaba kepekle tatlı öı yapsam diye düşünüyorum kakolu meyveli kepekli sütlü tatlı tadını nolur hiç fikrim yok ama kepek bağırsak çalıştırı bir umut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?