- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.101
Yok canım kiloma değil sıkıntimCanım verilecek az kilon var artık bu kadar gitmesi normal canıni sıkma.
mümkün mü bırakmamÜzüntülü emoji verdiğin kiloya değil, pacoyu bırakıyor olmana.
Canım sağ olasın,bilerek yazmadım dün
Vuhuuuuu adamım maşallah sana
O zaman benim de 0.357den 0.36 oluyor,tüh İzmir diye sevinmiştim 35eDaha ne olsuun.Yüzdeni yanlışlık olmasın diye tekrar hesapladım. 1,02 buldum ortim. Virgülden sonraki 3. Sayı 5 ve 5ten yüksekse, 2.yi bir üst sayıya yuvarlıyoruz. Alt listedesin bu hafta önemli değil. Ama bilgin olsun.
Mesela senin oranın 1,019.... böyle gidiyor. Virgülden sonraki 3. rakam 9 olduğu için (5 ve 5ten büyük) ikinci rakamı bi üste yuvarlıyoruz. 1,02 oluyor. Ne kadar yüksek oran o kadar iyi.
Azıcık anladıydımCanım sağ olasın,bilerek yazmadım dünkalori sinirimi da astım, yasaklardan da yedim. Mesela dün gittiğimiz yerde kek ve poğaça vardı tabakta,sağlıklı degistirebilecegim hiçbir şey yoktu. İlk kez gittim reddetsem olmayacaktı annemle paylaştım cocuklsr da başka odada yiyinca o yüzden bunları yazmak istemedim,teşekkür ederim ince düşünceli topramm benim
O kadar misafire rağmen eksi gelmişsin yine de ben olsam artı 5 gelirdim. Biraz sosyallestik ya misafir falan deyince ödüm kopuyor benim. Bozma moralini herşey e rağmen eksi gelmişsin. Sporları artırmaya bak senin mezuniyette yakın sanirim zatenYok canım kiloma değil sıkıntimacelem yok o noktada. Sadece burda misafirlikler esnasında zorlanıyorum, reddedince kiriliyorlar.senwde bir kez geliyorum, güzelce ağırlamak istiyorlar ben yemeyince de sitem ediyorlar haklı olarak beni yoran bu
mümkün mü bırakmam
Canım sağ olasın,bilerek yazmadım dünkalori sinirimi da astım, yasaklardan da yedim. Mesela dün gittiğimiz yerde kek ve poğaça vardı tabakta,sağlıklı degistirebilecegim hiçbir şey yoktu. İlk kez gittim reddetsem olmayacaktı annemle paylaştım cocuklsr da başka odada yiyinca o yüzden bunları yazmak istemedim,teşekkür ederim ince düşünceli topramm benim
Vuhuuuuu adamım maşallah sana
O zaman benim de 0.357den 0.36 oluyor,tüh İzmir diye sevinmiştim 35e
Yürüdümmm canımm ama telefonum oğlumda kaldı deli bebe video izliyorduBir kusur saat yurudum,sabah yuruyuslerini özlemişim @emnis yurumedin galiba bugün
Dus alayım bildirim yaparım
Aslında yeme deseler daha cazip gelecekO kadar misafire rağmen eksi gelmişsin yine de ben olsam artı 5 gelirdim. Biraz sosyallestik ya misafir falan deyince ödüm kopuyor benim. Bozma moralini herşey e rağmen eksi gelmişsin. Sporları artırmaya bak senin mezuniyette yakın sanirim zaten
kizlar iki gün oldu baslayali bugün 84 ciktim. iki gün önce 84.9 cikmistim. 1 kiloya yakin vermisim, baslangic morali olduaksam yemeyerek devam Cherry Mom
Cherry Mom Canım ben tartı fotomu paylaşıyorum.Aksam pek bisey yemedim. Sabah 1,5 saat spor yaptım tartılacam diye su içemedim. Birazdan dışarı çıkacam gelene kadar susuz dayanır mıyım bilemiyorum. Şimdilik ekliyorum.Duruma göre düzenleme yaparız.
Eki Görüntüle 2666983
Geçen Cuma; 73,9
Güncel; 73,6
Fark; 300 gr
Yüzde;%0,41
Cherry Mom 55.8
Fark 200 Gr
Oran 0,35
Dün üç misafirlik muhabbeti olmasa hedefimi tutturmuştüm
İzin konusunda inisiyatifi sana bırakıyorum ister izinli yaz alt listeden devam edeyim ister listeden devam edip iki hafta söylediğim gibi yapayım. Çok zorlanıyorum
Kızlarrr az çok kilo veren herkesi tebrik ederimmmBende paylaşayım. Ortim senin kadar güzel değil ama bendende gitmiş 3-5 bişiler. Çokk teşekkğr ediyorum desteğinepacman
Eski:78.5
Yeni:77.7
Fark:0.8
Yüzde:%1
Ayy dur kaptannn alma beni olmazsa. BEn carsamba gunu memelekete gıdıyprum biliyorsun. Birazda orda kalasım var ama orda ne tel ne internet guzel cekmıyor. Internet baglatıcaz ama korkuyorum hemende olmazsa diye. Eğer beni listeye alırsan carsambadan sonra bır muddet katılımım azalabilir. Ama cuma bildirmini kesin yaparım. Bu kk bayram tatılıne gırmıyor mu yaa
Emnişş@emnişfancynancy balpamuk Calypso95 O Ozgenurrrr cgdmk güncel kiloları alayım hedef tablosu için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?