- 23 Mart 2016
- 31.029
- 92.304
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.121
Hahhahahha ayyyyy bayillllcimmmmAyy dur kaptannn alma beni olmazsa. BEn carsamba gunu memelekete gıdıyprum biliyorsun. Birazda orda kalasım var ama orda ne tel ne internet guzel cekmıyor. Internet baglatıcaz ama korkuyorum hemende olmazsa diye. Eğer beni listeye alırsan carsambadan sonra bır muddet katılımım azalabilir. Ama cuma bildirmini kesin yaparım. Bu kk bayram tatılıne gırmıyor mu yaayanı katılım noktasında carsambadan sonra soz veremıyorum kaptan ama benıbılıyorsun eger sartlarım el verırsede mutlaka gırerım. napalım karar veremedım
Tebrikler canım***5. Takım 684. Etap***
emnis(62,4/ ) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Cagrihilal1(68,3/67,9/0,4/%0,59)
balpamuk(64,9/
Suskunhanim(56.0/ 55.8/0,2/0.36)
pacman (64,2/63,0/1,2/%1,87)
0zlem (73,9/73,6/0,3/%0,41)
Calypso95 (69.8/69.4/0.4/%57)
5.takim ortalaması: %
Alt liste:
Fancynancy (85,2/) 606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Sibal57 (83,1/)597.etapta 71,2 ile izne ayrılan üye
Ozgenurrrr (67/) yeni üye başlagıç tarihi: 28.06.2020 başlangıç kilo : 68 hedef kg : 58
SaskinAnne ( 83,4/) yeni üye başlangıç tarihi : 02.07.2020 başlangıç kilo: 84,7 hedef kg : 65
Asya2600 ( 60,7/) yeni üye başlangıç tarihi: 04.07.2020, başlangıç kilo 63 hedef kilo 56
cgdmk (65,1/) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye
UmutluBen(78.5/77.7/0.8/%1,02) yeni üye başlangıç tarihi: 05.07.2020 başlangıç kilo: 82,1 hedef kilo:65
mavimli ( 85/ ) 655.etapta 76,6kg ile izne ayrılan üye 03.02.20 izin tar. hedef 65 güncel 85
Amor-a ( ) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,7 hedef kg 50
mimiraculum ( ) yeni üye başlangıç tarihi 22.07.20 baş kg 60 hedef kg 53
morseveranne35 ( ) yeni üye baş tarihi 22.07.20 baş kg 102,6 hedef kg80
anneyimben ( ) yeni üye başlangıç tarihi 22.07.20 baş kg 68 hedef kg 59
Ah bu sipaciklarYürüdümmm canımm ama telefonum oğlumda kaldı deli bebe video izliyordusanada dönemedim ondan
Liste paylasmazsam strese girmemKızlarrr az çok kilo veren herkesi tebrik ederimmm
S Suskunhanim bence devam edelimm amaa stres olup çocuklara yansıyorsa bu durum sen bilirsin karar sende tatlım
Artizzzzzzzzz
KızZZZ NASIL GİTTİ o artılar helall birde eksiye düşmüşsün
Bırakma beni sakıın.Yok canım kiloma değil sıkıntimacelem yok o noktada. Sadece burda misafirlikler esnasında zorlanıyorum, reddedince kiriliyorlar.senwde bir kez geliyorum, güzelce ağırlamak istiyorlar ben yemeyince de sitem ediyorlar haklı olarak beni yoran bu
mümkün mü bırakmam
Canım sağ olasın,bilerek yazmadım dünkalori sinirimi da astım, yasaklardan da yedim. Mesela dün gittiğimiz yerde kek ve poğaça vardı tabakta,sağlıklı degistirebilecegim hiçbir şey yoktu. İlk kez gittim reddetsem olmayacaktı annemle paylaştım cocuklsr da başka odada yiyinca o yüzden bunları yazmak istemedim,teşekkür ederim ince düşünceli topramm benim
Vuhuuuuu adamım maşallah sana
O zaman benim de 0.357den 0.36 oluyor,tüh İzmir diye sevinmiştim 35e
Yani listeni paylaşki sende kendini çok free hissetmeListe paylasmazsam strese girmemkaç kalori yediğimi paylassam olur mu? İkram edilen şeyler sağlıklı değil,gelip burda paylaşıp kimsenin canının çekmesini istemiyorum. Kalori açığı oluşturamazsam bile sporla haftalık 200 versem bile yarım kilo eder gidene kadar
@emniş @fancynancybalpamuk @Calypso95 O Ozgenurrrr @cgdmk güncel kiloları alayım hedef tablosu için :)
yaparım ama tartı degısımınız napıyoruz?Hahhahahha ayyyyy bayillllcimmmmkatılım konusunda seni artık biliyoruz sıkıntı olmaz canım cuma bildirimini yapabilirsen tabi
Canım orda ne gelirse ona razı olacağızyaparım ama tartı degısımınız napıyoruz?
yokk sınırım yok kaptan sanırım 1 ay yapıcam. sımdı gene paylasım alanına bakıyodum tartı degısıklıgı + 2 kılo gb seyler okudum bu kalktı mıCanım orda ne gelirse ona razı olacağız
1 hafta mı tatil öbür hafta alalım olmadı
yok yok yaşamazsın,sana çok güveniyorumHaftaya büyük düşüş yaşamam inşallah.
Vazgeçtim gitmiyorumBırakma beni sakıın. ♥35 izmir olmadı... Bir dahakine artık diyeceğim ama gidiyorsun... Tamamen gitmeyeceğini bilsem de yüreğim buruk.
Tamamdır o zamanYani listeni paylaşki sende kendini çok free hissetme
Atıyorm kahvaltını detaylı yaz arada kaçamak varsa cıss coss yaz kaçamak yaz o kısmı öyle belirt detaylı yazmana gerek yok canım olmadı ekstra spor veririzyaparsın sende zaten bunca zaman idare ettin yine yaparsın he ne olur eskiden eksi 900 ler vs görüyorduk şimdi 300 400 görürüz sıkıntı değil kilonda düştü normal ✌
Hiç kolay olmadı emnisKızZZZ NASIL GİTTİ o artılar helall birde eksiye düşmüşsün ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?