- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.701
Başlıycam başlıycam. Şu ara kendimi mental olarak hazırlıyorum buna.Kızlar allah aşkına şu kadrolara bakın...
bizim nokiloda rakamlar sayısal loto sonuçları gibi karşı takımın rakamları günlük kalori ihtiyacımız gibi...
pacman paco da sanırım hayatının ilk ve son spor puanını kazandırdı bize
Hatta ikisinde de çıkmaya calis canım, cumadan beri iki saate çıkardım yürüyüşü hemen fark ettiNe güzel ! Ben de walk challenge ı gördüm adım sayarımı buldum. Pili bitmiş ayarladım. Öğleden sonra yürümek istiyorum, hiç olmadı akşam çocuk uyuyunca çıkacağım.
Ben evdeyken her hafta olcuyordum burda iki haftaya bir olcebiliyorum, haftalık ölç benceYarın sabah ölçeyim farz oldu artık
Sanki diyorum ki olacak bu is
Oh missmerhaba kızlarr, izinden döndüm ben de başlıyorum sabah tartıldım 58,3 kilom. cumaya hedef: 57,5
Hahahahahaha önce sen aldatmadın mı?
pazartesi tartısında etiketleme mi yapıyoruz? ben de bilmiyordum :)
sagolasin cok trafik var kim kim karistiriyorum
Bence konuyu kapatalım,aramizdakileri yaşanmamış sayalım, kendimi hülya koçyiğit gibi aticciimmm yatağımaHahahahahaha önce sen aldatmadın mı?Ne kadar sadık olduğumu herkes bilir herkess.
Pazartesileripazartesi tartısında etiketleme mi yapıyoruz? ben de bilmiyordum :)
birbirimizle eşleşip yarışıyor muyuz işleyiş nasıl?
benim badim de ortada yokBence konuyu kapatalım,aramizdakileri yaşanmamış sayalım, kendimi hülya koçyiğit gibi aticciimmm yatağıma(hem adım olur malum walk günü )
PazartesileriEceZ i etiketliyoruz gün sonunda ya da herkes bildirim yapınca tablo yapıyor,hafta sonu herkes kendini tutsun diye
Eşleşmeler de badilik sisteminde,birbirimizi takip edip diğer ikili gruplardan daha iyi bir yüzde elde etmeye çalışıyoruzbu hafta Cherry Mom in badisi yoktu sanırım,eslesebilirsiniz( kk belediye başkanının bana vermediği yetkiye dayanarak sizi badi ilan etmeyi çok isterdim ama Cherry Mom gelsin o ilan eder )
Kimdi?benim badim de ortada yok
Kimdi?
Güzel bı başlangıç canım ne güzel 6lari görmeden toplamak en mantıklısı,kutluyorum seni
Vardır o vardır
hadi canımben rutin yuruyusumu tamamlamadan görsem iki tür daha atardım
Doğru adrestesiniz,hosgeldinizbransiniz?
Cherry Mom boyu boyuma diyesim geldi
E edelim o haldePazartesileriEceZ EceZ i etiketliyoruz gün sonunda ya da herkes bildirim yapınca tablo yapıyor,hafta sonu herkes kendini tutsun diye
Eşleşmeler de badilik sisteminde,birbirimizi takip edip diğer ikili gruplardan daha iyi bir yüzde elde etmeye çalışıyoruzbu hafta Cherry Mom Cherry Mom in badisi yoktu sanırım,eslesebilirsiniz( kk belediye başkanının bana vermediği yetkiye dayanarak sizi badi ilan etmeyi çok isterdim ama Cherry Mom Cherry Mom gelsin o ilan eder
Ayy şok oldum süpersinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?