Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Başlıycam başlıycam. Şu ara kendimi mental olarak hazırlıyorum buna.

Ne güzel ! Ben de walk challenge ı gördüm adım sayarımı buldum. Pili bitmiş ayarladım. Öğleden sonra yürümek istiyorum, hiç olmadı akşam çocuk uyuyunca çıkacağım.
Hatta ikisinde de çıkmaya calis canım, cumadan beri iki saate çıkardım yürüyüşü hemen fark etti
Yarın sabah ölçeyim farz oldu artık
Sanki diyorum ki olacak bu is
Ben evdeyken her hafta olcuyordum burda iki haftaya bir olcebiliyorum, haftalık ölç bencekilo sabit olsa da inceliyor insan
merhaba kızlarr, izinden döndüm ben de başlıyorum sabah tartıldım 58,3 kilom. cumaya hedef: 57,5
Oh misshoş geldin tatlım

Hahahahahaha önce sen aldatmadın mı? Ne kadar sadık olduğumu herkes bilir herkess.
Bence konuyu kapatalım,aramizdakileri yaşanmamış sayalım, kendimi hülya koçyiğit gibi aticciimmm yatağıma(hem adım olur malum walk günü)
pazartesi tartısında etiketleme mi yapıyoruz? ben de bilmiyordum :)
birbirimizle eşleşip yarışıyor muyuz işleyiş nasıl?
Pazartesileri EceZ i etiketliyoruz gün sonunda ya da herkes bildirim yapınca tablo yapıyor,hafta sonu herkes kendini tutsun diye
Eşleşmeler de badilik sisteminde,birbirimizi takip edip diğer ikili gruplardan daha iyi bir yüzde elde etmeye çalışıyoruz bu hafta Cherry Mom in badisi yoktu sanırım,eslesebilirsiniz( kk belediye başkanının bana vermediği yetkiye dayanarak sizi badi ilan etmeyi çok isterdim ama Cherry Mom gelsin o ilan eder)

benim badim de ortada yok

Morseveranne35
Canım cumartesiden beri aktif değilsin özel bir durumun varsa söyle yoksa zaten deneme sürecinde olduğunuz için bilgide verilmezse takımdan çıkartılma durumunuz var . Birde böyle ortada yarışlar ikili sistemler vs olunca sadece kendimize değil buradaki insanlara karşıda sorumluyuz unutmayalım

meslek edindirme ogretmeniyim ben, moda tasarim uzerine... suan calismiyorum gerci

kizlar ya, benim size cooook fazla sorum var.

benim kuzenim diyetisyen, online diyete basladim onunla. fakat bana yazdigi liste bir degisik geliyor bana...

kahvalti:
1 dilim tahil ekmegi
domates/ yesillik
1 haslanmis yumurta ya da 1 kibrit kutusu peynir ya da 1 kasik maydonozlu lor peyniri

kahvalti bu sekilde. hesaplarima gore:
1 haslanmis yumurta 155 kalori
1 dilim peynir 93 kalori
1 kasik lor peyniri 15 kalori

bu kahvalti menusune gore ya yumurta(155) ya da lor peyniri(15) nasil alternatif besin olabiliyor ki?

daha ekmegimin yarisina gelmeden bitiyor kahvalti tabagim, maydonoz koyup ekmegin uzerine yiyorum nerdeyse... kesin yanlislik yapti diye dusundum, ama sen yanlis liste hazirlamissin da denmez kiza:)
"ya yumurta ya peynir yazmissin ya ikisinin de yarisini yesem olur mu" dedim olur dedi...

oglen yemegi:
5 kasik sebze yemegi(patates havuc bezelye un pirinc bulgur olmadan)
1 dilim tam tahil ekmek
2 kasik light yogurt

aksam yemegi:
8 kasik sebze yemegi veya 6 kasik baklagil veya 90 gr yagsiz et
salata
2 kasik yogurt
1 dilim tam tahil ekmek

1. ara ogun: 1 bardak tarcinli sut ya da kefir
2. ara ogun: 1 tahilli galete ve yesil cay
3. ara ogun: 70 gr meyve (karpuz kavun, kayisi, incir, uzum, hurma, kuru meyve yasak)

ben normalde gunde tek ogun, maksimum 2 ogun yiyen bir insanim. aciktigimi hissettigim cok nadirdir, asla cok buyuk porsiyonlar tuketmem zaten midem almaz, ancak bir haftadir gunde 3 ogun listeye harfiyen uyuyorum, mutfak tartisiyla yasiyorum resmen ekmegi bile tartarak yiyorum, cocuga yaptigim corbanin tuzuna baksam tukuruyorum oruclu gibi oype bir ciddiyetteyim. ama bunyem alt ust oldu, gozumu acacak halim yok, elim kolum kalkmiyor, surekli basim agriyor, surekli midem bulaniyor, vucudum sanki surekli titriyo gibi kesik kesik, hala parmaklarimdaki odemin bile indigini hissetmiyorum en ufak bir hafifleme yok aksine daha da agirlastim sanki...

diyete baslayinca spora da baslarim diyodum nerdeeee, tuvalete kalkacak halim yok, hatta ezelden beri 11/7 olan tansiyonum 13/8 filan olmaya basladi ara ara...

gunluk yediklerimin kalorilerini hesapladigimda 700 kaloriyi hic gecmedi. genellikle 500-650 kalori araliginda. bir haftada 1,5 kilo vermisim bugun tartildim. 3 yasinda oglum var cocugun pesinde bile gezemiyorum diye tv izliyor cocuk 1 haftadir, evi esime supurtuyorum o kadar halim yok dusunun, kuzene bahsettim, ben sana agir bir diyet vermedim ki dedi...

E edelim o halde
inciitanesi hoşgeldin canım eşler içinde bu hafta ben açıkta kalmıştım biz body olalım güzel menüler güzel sporlar bekliyorummmm :)

Evet hanımlar 79.1'i görünce sabah napıyorum ben yürüyorum kacamak yapmıyorum ama nıye artırıyorum dıye hayatı sorguladım. modumuda duurdum ve 1 saatir bos bos takılıyordum ki. Aklıma basıma topladım ve dedım ki bak umutlu bu senin kırılma noktan.Hep bu anlarda bıraktıgında kaybedersin. HErkes boyle kaybediyor. Ama sen bu sefer kaybeden olmayacak kazanan olacaksın. O ınat edıyorsa tepeye tırmanıyorsa sende elinden geldiğince savaş bir yerde kazanacaksın. Tartı olmasa bıle saglıkta kazanacaksın ama yap bunu dedim ve tekrar spor yapmaya devam etmeye karar aldım. Şimdi su adım makinenesine gidiyorum. Oyle yada boyle spor yapmaktan vazgecmıcem. Odem topluyosamda spordan sısıyorsamda ya da bilmiyorum artık her ne oluyorsa bedenimde 2 haftam var ve bu savası ben kazanıcam. Opuyorum hepinizi hanımlar yarın bugunden daha saglıklı daha basarılı daha mutlu olalım ıns :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…