- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.661
yarin sabah tartilip mi yazsak güncel kiloyu?Yeni gelenler güncel KİLONUZ ile cuma hedeflerinizi beni etiketleyip yazar mısınız :)
Kızlar allah aşkına şu kadrolara bakın...
Cumayı baz alıyorsun canım pazartesi günkü kilo tartısı olayı hafta sonu ne gömdük ne yedik onu görmek için yapılıyor. :)yarin sabah tartilip mi yazsak güncel kiloyu?
cuma 84 idim. hedef 83.5
tesekkürlerCumayı baz alıyorsun canım pazartesi günkü kilo tartısı olayı hafta sonu ne gömdük ne yedik onu görmek için yapılıyor. :)
Ortimm bu haftaki bişdirimler her ne kadar içimizde olcak olsada pizZa ince hamur muydı ortim bari öyle olsaBu hafta birinci oliciiz görürsün bak
Kilo bildirimi perşembe mi olacak ben orada koptum yoksa cuma mi
Öğlen 2 dilim pizza yedim benevde değildik eşim yedi onunkinden aşırdım akşam proteinle kapatayim
Halket kaptan bide oraya cok saglam bir sporcu geldi yahu al beni geri alEvet onu bırak kişi sayısıda 9 a 11 oldu kuzum seni geri alıyorm o sebeple
E yemek yemeye vaktin kalmamıştır zaten bu kadar sporaSporumu erken saatte yapıp sonra işe başlıyorum o nedenle şimdiden unutmadan yazıyım.
26 Temmuz Spor
25 dk yatay bisiklet
20 dk dikey bisiklet
30 dk eliptik
30 dk hızlı tempo yürüyüş
500 bölgesel bacak kalça
+ 1 saat normal yürüyüş açık havada
Bol yagliydiOrtimm bu haftaki bişdirimler her ne kadar içimizde olcak olsada pizZa ince hamur muydı ortim bari öyle olsa
Halket kaptan bide oraya cok saglam bir sporcu geldi yahu al beni geri al
Öyle sakalar yapma bana ortim yüreğime iniveriyorBol yagliydive çok kalın hamurdu
Ince ve küçük dilim sıkıntı yok
Kaptan o ladar mı gerideyizzzYes fit geride diye spor yapmak icap etti
1000
Ben hic hayir demem baklavaya, elleriniz dert gormesin..Cherry Mom bence @ece. İ takımda geri kalan bı takımda olmalı ezgi yemez içmez uyumaz 23 saat spor yapar bizi yine yener
Ay buyrun buyrun,bayram onceai bı baklava açayım size
Hosgdiniz,yarın kontrol tartimkz varzaten çok güzel olurumarım en kısa sürede hedefinizeulasirsiniz
Gökten 50 kusur kilolar yağıyorCherry Mom , talih yüzüme gülmeye mi başladı nedir
AhhOoo kaptanım iyiyim sağol sen nasılsınseni ve takımını her zaman bekleriz ♥♥ size poğaçalar börekler açarız kendimiz yeşil çay içeriz
O şuan neden bugün +700 gram geldim diye evrenin anlamını sorguluyor odasında duvarları izleyerek
Hoş geldiniz,ilk sayfada kurallar var okuyup hem kendinizi tanıtıp hem de kabul ediyorsanız ediyorum yazar mısınız?kizlaaaar
bildirim gelmis ama neden oldugunu bilmedigim bir sebepten ban yemisim yeni gelebildim:)
bu arada tesaduf bende diyetisyene basladim 6 gun bitti. nedir olay? ilk defa zayiflama geubundayim da cok heyecanlandim
Ay efenim sağ olun, buyrun buyrunBen hic hayir demem baklavaya, elleriniz dert gormesin..
Yeni gelenler güncel KİLONUZ ile cuma hedeflerinizi beni etiketleyip yazar mısınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?