Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta birinci oliciiz görürsün bak
Kilo bildirimi perşembe mi olacak ben orada koptum yoksa cuma mi
Öğlen 2 dilim pizza yedim ben evde değildik eşim yedi onunkinden aşırdım akşam proteinle kapatayim
Ortimm bu haftaki bişdirimler her ne kadar içimizde olcak olsada pizZa ince hamur muydı ortim bari öyle olsa
Evet onu bırak kişi sayısıda 9 a 11 oldu kuzum seni geri alıyorm o sebeple
Halket kaptan bide oraya cok saglam bir sporcu geldi yahu al beni geri al

E yemek yemeye vaktin kalmamıştır zaten bu kadar spora Maşallah valla.

Ortimm bu haftaki bişdirimler her ne kadar içimizde olcak olsada pizZa ince hamur muydı ortim bari öyle olsa

Halket kaptan bide oraya cok saglam bir sporcu geldi yahu al beni geri al
Bol yagliydi ve çok kalın hamurdu
Ince ve küçük dilim sıkıntı yok

Bi an S Suskunhanim ın rakibim olduğunu düşündüm baktım 830 zıp yapmış gidip bira daha zıplıcaktım ki geldim listeyi kontrol ettim yes fitteymiş rahatladım ve oturdum. Gece gece alt kat konşuları rahatsız etmedik iyki öpüyorum takım sizi iyi gecelerrrr

Ben hic hayir demem baklavaya, elleriniz dert gormesin..

Ooo kaptanım iyiyim sağol sen nasılsın seni ve takımını her zaman bekleriz ♥♥ size poğaçalar börekler açarız kendimiz yeşil çay içeriz
Ahh Cherry Mom kaptanim , bunlari acayip obur, yemeyi cook seven birisine soyluyorsunuz.
Yerim ama , yalniz iyi yerim
Ziyarete gelecegiz bu hafta, hepinize mutlu bir hafta diliyorum..

O şuan neden bugün +700 gram geldim diye evrenin anlamını sorguluyor odasında duvarları izleyerek

kizlaaaar

bildirim gelmis ama neden oldugunu bilmedigim bir sebepten ban yemisim yeni gelebildim:)

bu arada tesaduf bende diyetisyene basladim 6 gun bitti. nedir olay? ilk defa zayiflama geubundayim da cok heyecanlandim
Hoş geldiniz,ilk sayfada kurallar var okuyup hem kendinizi tanıtıp hem de kabul ediyorsanız ediyorum yazar mısınız?
Ben hic hayir demem baklavaya, elleriniz dert gormesin..
Ay efenim sağ olun, buyrun buyrun

( Ah ah bizi buralara getiren hep o baklavalar değil mi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…