• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Propolis aldı kardeşim ama hiç kullanmadım. Sirkeli ve karbonatlı su içmeyi denicem iyi geliyormuş. Çörek otunu da öylece yiyeyim cnm bakayım.
canim zencefilli balli limonlu miks yapip icmeni tavsiye ederim. zencefili, limonu tümden miksere at sonra bal ekle ilik suya karistir ic canim koronaya karsi burda tavsiye ediliyor.

Merhaba bugünkü menüm
12 kahvaltı mor erikli matchalı yulaf lapası ,türk kahvesi
2 ara leblebi ve nane limon çayı
4 ara beyaz peynir ve 1 dilim karpuz
5 ara türk kahvesi,ceviz ve badem
7 akşam sadece haşlanmış tavuk yedim :)
Bol yeşil çay ve 3.5 litre su oldu
5 bin adım yürüyüş sadece spor :)
Adımlar biraz az olmuş ama menü gayet iyi canım tebrikler 🤗

Sporu yavaş yavaş artırmayı planlıyorum kaptanım çünkü çok zorlayınca bıkıyorum diyeti de bırakıyorum o yüzden :KK39:
Çok mantıklı diyette kaloriyi de bir anda kısmamak lazım sporuda bir anda arttırmamak lazım sonra kilo duraklamaya girince insan daha ben ne yapayım moduna giriyor girdim biliyorum 🙈🤭

Çok mantıklı diyette kaloriyi de bir anda kısmamak lazım sporuda bir anda arttırmamak lazım sonra kilo duraklamaya girince insan daha ben ne yapayım moduna giriyor girdim biliyorum 🙈🤭
Aynen hedefim 6 ay içinde six pack yapmak :KK15: ama bi anda zorlayınca ödem oluyor kilom artıyor hay böyle işe istediğimi yerim daha iyi diyorum o yüzden seviye seviye yapıcam kaptanım:KK55:burda paylaşmayı da çok istiyorum her küçük başarıyla beraber o hayalimi gerçekleştirdiğimde :KK200:

benim hikayemi duysan direk vazgecersin 😔🥺 sen en iyisimi kendini dinle, cok istiyorsan yap, cok istemiyorsan iyice bir düsün cocuk demek yeni bir hayat demek.
Yaa senin hikayen o kadar mi kötü canım. Ben çok istiyorum bi yandan korkuyorum tabi
Yap canim sende
Bu hayatta ki iyikim en büyük sÜkrüm kızım
O yokken nasıl geçiyordu vaktim diyorum
Hele anne demesi bütün yorgunluğumu alıyor
Bir insan yetiştirmek kolay değil ama hayattaki en güzel yorgunluk bence
😍😍 çok güzel bişey ya
Kızlar dua edin öğleden beri iyi hissetmiyorum. Şu 14 gün bitse de tekrar Bi tomografi çekinsem ve Dr.dan artık tertemiz ciğerin yanıtını alsam :KK42:
Canımm inşallah geçecek bu günler de

Burayada alıntılayalımda takım spor görsün :cool: :confused: :))) helal sanaa
Tek rakibim ecez 😬😬😬 bu hafta onunla mı kapıssam spor konusunda kıtır kıtır yer beni ama olsun bende yürek yedim 😜

Kaptan valla bu kadar spor ödem mı yapılan ı diye bgn yarım demet maydonoz detoks cayı valla herseyi hüplettim kaptan

Evet bende girdim toplayıp toplayıp duruyorum kendimi. İnş
Aynen hedefim 6 ay içinde six pack yapmak :KK15: ama bi anda zorlayınca ödem oluyor kilom artıyor hay böyle işe istediğimi yerim daha iyi diyorum o yüzden seviye seviye yapıcam kaptanım:KK55:burda paylaşmayı da çok istiyorum her küçük başarıyla beraber o hayalimi gerçekleştirdiğimde :KK200:
Hadi inş canım benim.

Back
X