Gecen kis bulundugum yerde ozel hastaneninkine gidiyordum, sonra virus vs derken kaldi. Mayistan beri de online diyetle devam ediyordum agustos 5e kadar, esim memlekete izne gelince biraktim, dun bu sezona tekrar baslangic yaptim farkli bi diyetisyenle

Olcu istiyor, whatsapptan sorularimi cok kisa surede cevapliyor. Oncekiler kimisi goruntulu, kimisi normal konusma seklinde yapiyordu ama bu form doldurttu, cok detayli sorulari var. Oglum 3 yasinda oldugu icin konusma benim icin pek uygun olmuyor her zaman. Wp uzerinden gorusme de bende olumsuz etki birakmadi yani. Listeyi nasil istersen o sekilde duzenliyor, ben gec kahvalti yaptigim icin genelde ogle yemeklerini cikariyorlardi hep, bu diyetisyen de ogleyi cikarip ara ogun ekledi 2 tane. Ben doyarak, diyet psikolojisinde olmadan surdurebiliyorum. Bunu belirttim. Smoothie, yulaf tarzi beslenmeler benim damak tadima uymuyor deyince listeye eklemedi hic. İlgisinden memnunum. Uzman diyetisyen kendisi. Bol karbonhidrat var listede yani. Bakalim nasil etkisi olacak