Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya o spor üyeliklerini hiç uzun vadede yapmamak lazım zaten giden olmuyor Ben de 6 aylık yapmıştım 2 yıl önce hem reformer istasyon çalışmaları 3 ay gittim gerisi yandı parası boşa gitti.sen sadece yarım saat hafta da 3 gün zumba yapsan bile yeter zaten aman aman bı kilon yokki
Çoğu salon öyle almıyor ama ya 6 aydan başlıyor abonelikler birde daha uygun oluyor zalımlar biliyorlar işi :KK12:

Ya o spor üyeliklerini hiç uzun vadede yapmamak lazım zaten giden olmuyor Ben de 6 aylık yapmıştım 2 yıl önce hem reformer istasyon çalışmaları 3 ay gittim gerisi yandı parası boşa gitti.sen sadece yarım saat hafta da 3 gün zumba yapsan bile yeter zaten aman aman bı kilon yokki
Çok düzenli olmasa da gidiyordum. En azından yazın kesin giderim demiştim okullar tatilken. Ben biraz pimpirikliyim. Virüs yüzünden hayatta gitmiyorum. :D Reformer yapmak istedim bi ara ama çok pahalı. Ona öğrenci halimle para yetiştiremem. :D O yüzden dediğin gibi normal pilates ya da zumba falan devam etmeye çalışıcam.

Çok kilom yok gibi görünüyor ama öyle değil :D Boyum 158 benim o yüzden azıcık kilo alsam hooop tombik bir kız oluyorum.

mavimli mavimli sormuştun kırmızın banı 10 Eylülde kalkacak :kızgın: yanlış yere konu açmayın sakın hele listedeki üyeler sakın sakınnn hele bdv de paylaşım bile beğenmeyin :confused::confused::confused:
Ben sadece okuyorum. :D Hiçbir şey beğenmiyorum kaptanıım. Ben de neden banlandı diye soracaktım. Bizim takımda nazar var bence.. :D

Yok aşkolsun :)
Haklısın ben bile Ankara'da o triplere giriyorm ki arabaya atlasam 3 4 ssaate İstanbul'dayım Allah kolaylık versin sen okuldayken çoıcuklar kreşte mi oluyor ?
sagolasin 💙 evet sabah krese birakip isten sonra ben aliyorum onlari.

Çok düzenli olmasa da gidiyordum. En azından yazın kesin giderim demiştim okullar tatilken. Ben biraz pimpirikliyim. Virüs yüzünden hayatta gitmiyorum. :KK70: Reformer yapmak istedim bi ara ama çok pahalı. Ona öğrenci halimle para yetiştiremem. :KK70: O yüzden dediğin gibi normal pilates ya da zumba falan devam etmeye çalışıcam.

Çok kilom yok gibi görünüyor ama öyle değil :KK70: Boyum 158 benim o yüzden azıcık kilo alsam hooop tombik bir kız oluyorum.

O zaman 1-2 kilo versen bile fit mi fit bı kız oluyorsun hedefin şuracıkta azcik bi yolun var gerisinde de spor hep olmalı sıkılaşman için.. oooo yolun çok kısa ve bu çok motive edici 💃

Çoğu salon öyle almıyor ama ya 6 aydan başlıyor abonelikler birde daha uygun oluyor zalımlar biliyorlar işi :KK12:
Ben b fit e gidiyordum İstanbul da çok var 6 ay olanlar seans başı gidenlerden daha karlı oluyordu ama aylık olarak da yapılabiliyordu ki reformere haft da 3 1 saat gitmeme rağmen enfes bı fitlik olmuştu ki tartı degismemisti.bilmezler mi işi ooo güzel para alıyorlar valla

Çok düzenli olmasa da gidiyordum. En azından yazın kesin giderim demiştim okullar tatilken. Ben biraz pimpirikliyim. Virüs yüzünden hayatta gitmiyorum. :KK70: Reformer yapmak istedim bi ara ama çok pahalı. Ona öğrenci halimle para yetiştiremem. :KK70: O yüzden dediğin gibi normal pilates ya da zumba falan devam etmeye çalışıcam.

Çok kilom yok gibi görünüyor ama öyle değil :KK70: Boyum 158 benim o yüzden azıcık kilo alsam hooop tombik bir kız oluyorum.

Ben kilo verirken kas çalışilmamasından yanayım tartı onemli ise eğer.. önce vücut bı boşalsin sonra sekillensin ki zumba bence enfes terletiyor

Ben b fit e gidiyordum İstanbul da çok var 6 ay olanlar seans başı gidenlerden daha karlı oluyordu ama aylık olarak da yapılabiliyordu ki reformere haft da 3 1 saat gitmeme rağmen enfes bı fitlik olmuştu ki tartı degismemisti.bilmezler mi işi ooo güzel para alıyorlar valla
Bende bekarken oraya gidiyordum grup dersleri de çok iyiydi ya dersin adını unuttum ama cycling miydi gittiysen bilrsin offf öyle bir spor yok bittiğinde bacaklarım yeni doğmuş ceylan gibi titriyordu korkuluklara tutunup yürüyordum :-) acayip mutlu olduğum bir dönemdi ama bitti tabi

Günaydıın kilom 75.1 , öbür cuma hedefim 74 :)
20200904_092309.webp

Back
X