- 23 Mart 2016
- 30.698
- 91.685
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #370.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok güvenemem zaten çocuklar mesafe maske uymayacakları için bir öğretmen yetmez. Yaparsın yaparsınBu gidişle açılmayacak ya yine de biraz giydiğim yakışsın istiyorum.Ana sınıfı falan çok sıkıntılı bence.
Deli gibi çalışıyorYavrum yakında yok olacak yoksaİyi yapmışsın. Ama burada göremedim.
Bi ara konuşayım özledim hehe.
cok iyi selam söyle
Tesekkur ediyorumTebrikler ödemde vardır ama çok iyi baslangıç ✌ Leslie yi haftada 3 e çıkart bence2 yaptın sanıyorum
Bence de güvenilmez. Umarım bir an önce şu virüs biter de herkes normale döner. O değil spor üyeliğim yandı gitti.Yok güvenemem zaten çocuklar mesafe maske uymayacakları için bir öğretmen yetmez. Yaparsın yaparsın![]()
Hey maşallaah.Deli gibi çalışıyor7 gün mü gidiyor salona napıyor
![]()
evet benim vücudumla aram iyidirBiraz dikkat etsen vereceksin aslında ama vücudun ne yapsın garip o kadar veriyor![]()
evet benim vücudumla aram iyidirbenim iyi zamanlarim bazen de durgun zamanlarim oluyor. biraz yogun bir isim ve ev hayatim var, yardimcim da yok. konsantre olamiyorum bazen. gene verecegim elbet
![]()
Selamlar
pacman hoşgeldin
Bugün yürüyüş yapayım diye donuma kadar ıslandım 🌧
Adana'daki 53 dereceyi hayal edemiyorum :)
Her zaman degil de bu liptonun form cayi var bi hafta gunde bi kere icsen odemi atar en azindan. Bir de kalori hesabi yap. Mesela ben cok kacanak yaparim ama o gun ozellikle kalori miktarina dikkat ederimmSorma ya Adana costu tam zamaninda tasinmisim resmen. Temmuz gorunumlu Eylul ayi yasaniyor resmen Adana'da
Cherry Mom malesef aynıyım bu hafta da
Geçen hafta 81.7
Bu hafta 81.7 sabit
Özür diliyorum. Elimden geleni yapıyorum ama 2 haftadır böyleyim
Tamm cnm Eski baskülün değil mi buKaptanım uyandığımda +200 gelmiştim 1 saat falan yürüdüm -200 anca gelebildim . Daha fazlası olmayacak gibi dışarı çıkmam lazım çünkü kusura bakmayın artık regl olamadım da daha![]()
Cherry Mom
bazen beziyorum hayattan. annem, kardesim, yegenim, kuzenlerim, arkadaslarim coook uzakta. eskisi kadar mutlu olamiyorumİyi yetişiyorsun maşallah
İkiz küçük çocuklar İş ev eş![]()
Tabii ki bugünü başlangıç sayıcam kaptanım
evet pacman tamamen psikolojik.İnşallah yaa. Moralim hala yerinde değil aslındaAma ekimin ortasında okulumun açılma ihtimali yüksek. O yüzden tekrar vermem şart.
Hoş bulduuum. Sen hangi şehirdesin de yağmur yağıyor o kadar?
Dünyanın en kötü şeylerinden biri ya... Biliyorsun psikolojik olduğunu ama kendini durduramıyorsun... Çok üzüldüm senin için de...
Üzülme lütfen. En azından teknoloji çağındayız. Özlediğin an görüntülü konuşma imkanımız var çok şükür. Ya eskiden olsaydı... Telefonun bile dksı bilmem kaç kuruş.bazen beziyorum hayattan. annem, kardesim, yegenim, kuzenlerim, arkadaslarim coook uzakta. eskisi kadar mutlu olamiyorum
neyse buraya bdvye cevirmeyeyim sabah sabah![]()
Yok aşkolsun :)bazen beziyorum hayattan. annem, kardesim, yegenim, kuzenlerim, arkadaslarim coook uzakta. eskisi kadar mutlu olamiyorum
neyse buraya bdvye cevirmeyeyim sabah sabah![]()
Bence de güvenilmez. Umarım bir an önce şu virüs biter de herkes normale döner. O değil spor üyeliğim yandı gitti.Bakalım sizlerle olduktan sonra yine toparlarım bence. <3
Hey maşallaah.Onun azmine hayranım gerçekten...