- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.121
su 80 lere veda ederim insallah bu ay sonunda. yeni aya 79la merhaba demek yeni hedefim, bir sonraki hedefim ise yeni yila 69la merhaba demek 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen de mi brütüs![]()
inşallah canım.su 80 lere veda ederim insallah bu ay sonunda. yeni aya 79la merhaba demek yeni hedefim, bir sonraki hedefim ise yeni yila 69la merhaba demek![]()
kesinlikle katiliyorum keske öncesinden bilseydimİki dogumumda da sasmadi. İlkinde de 10.5 aldim ama lohusalikta
Bana gore lohusalikta daha zor kilo kontrolu
Yok kuuzum o 8 de belli olur ama sanmıyorum belki yine 3.Cherry Mom belli oldu mu dereceye girip girmedigimiz
İnşallah kuzum dört gözle bekliorum vallaTebrikler canım çok iyi 7 lerden kurtulmaya az kaldı ❤
Bu kilo işinin hormonlarla ilişkisi bir garip. Bana hamilelik ve lohusalık/emzirme dönemi iyi gelmişti, metabolizmam canlanmıştı. 11 kilo aldım, doğumdan sonra -12. Bebek 4 aylıkken buraya geldim, 7-8 aylıkken 50 kiloya inmiştim bile. 1 yaşındayken tekrar adet görmeye başladım, yavaş yavaş metabolizma eski haline döndü. Korona dönemi (hareketsizlik, yemek) emzirmeyi bırakma, bana tekrar 5. Takım yollarını gösterdi.İki dogumumda da sasmadi. İlkinde de 10.5 aldim ama lohusalikta
Bana gore lohusalikta daha zor kilo kontrolu
Baktım da diğer takımlar başarıları düşük olsa da kalabalık olduğu için ortalama yüksek kaliyo galiba. Olsun 3 olmak da bu kadar grup arasından gayet iyi 1.olacagimiz zaman da gelir nasipseYok kuuzum o 8 de belli olur ama sanmıyorum belki yine 3.![]()
Eevt 3.olduk canım kısmet sıkıntı değil ekipce biraz biraz kilo verelim yeterBaktım da diğer takımlar başarıları düşük olsa da kalabalık olduğu için ortalama yüksek kaliyo galiba. Olsun 3 olmak da bu kadar grup arasından gayet iyi 1.olacagimiz zaman da gelir nasipse![]()
Konuyla pek ilgisi yok ama bugün TV de bir uzman dinledim belli bir yaştan sonra aman canım yiyeyim diyet yapar veririm nasılsa dememek lazım kesinlikle diyor. O kilo verilse bile vücut onu standart olarak algılayıp kendini devamlı o kiloya çekmeye çalışıyormuş yani hayatında 1 kere 65 oldun mu eşik orada bir kere yükseldi ise sıkıntı diyorBu kilo işinin hormonlarla ilişkisi bir garip. Bana hamilelik ve lohusalık/emzirme dönemi iyi gelmişti, metabolizmam canlanmıştı. 11 kilo aldım, doğumdan sonra -12. Bebek 4 aylıkken buraya geldim, 7-8 aylıkken 50 kiloya inmiştim bile. 1 yaşındayken tekrar adet görmeye başladım, yavaş yavaş metabolizma eski haline döndü. Korona dönemi (hareketsizlik, yemek) emzirmeyi bırakma, bana tekrar 5. Takım yollarını gösterdi.
Ama şimdi emzirme dönemindeki kadar hızlı olmasa da yine kilo verebildiğimi görmek iyi geliyor, en kötü bünye bile sağlıklı beslenme ve sporla alt edilebilir.
Tabiki öyle, hep dikkat etmek gerekecek. En azından birkaç yıl inilen kilo korunursa belki yavaş yaval vücut alışır ama çocukluktan doğru beslenmeyi öğrenip, büyüme çağında spor yapıp kas kütlesi oluşturan, düzgün bi metabolizma sahibi olan biri gibi olmayacak. Yine de ben ideal kiloda bir süre kalabilirsemve hayat şartları da kolaylaşırsa, yaşıma filan bakmayıp spora yönelmeyi istiyorum.Konuyla pek ilgisi yok ama bugün TV de bir uzman dinledim belli bir yaştan sonra aman canım yiyeyim diyet yapar veririm nasılsa dememek lazım kesinlikle diyor. O kilo verilse bile vücut onu standart olarak algılayıp kendini devamlı o kiloya çekmeye çalışıyormuş yani hayatında 1 kere 65 oldun mu eşik orada bir kere yükseldi ise sıkıntı diyorve bencede çok doğru herkes bunu hayatında yaşıyordur herhalde ..bende yaşadım takıma 2. geldiğimde 82 kiloydum şimdi uzmanın dediğinden hesapla elimdeki kontrolü bir bıraksam direk ibre 82 ye gidecek
![]()
aynen de öyle bana da bir doktor söylemisti bunu. benim de 85 artik ibreKonuyla pek ilgisi yok ama bugün TV de bir uzman dinledim belli bir yaştan sonra aman canım yiyeyim diyet yapar veririm nasılsa dememek lazım kesinlikle diyor. O kilo verilse bile vücut onu standart olarak algılayıp kendini devamlı o kiloya çekmeye çalışıyormuş yani hayatında 1 kere 65 oldun mu eşik orada bir kere yükseldi ise sıkıntı diyorve bencede çok doğru herkes bunu hayatında yaşıyordur herhalde ..bende yaşadım takıma 2. geldiğimde 82 kiloydum şimdi uzmanın dediğinden hesapla elimdeki kontrolü bir bıraksam direk ibre 82 ye gidecek
![]()
ah ah hersey olur da tatlisiz dünya olmaz bana73 sınır kilomdu o yüzden bugün çok zorladı sanırım aşmam gerek şans dileyin kızlar
eroin bağımlısı gibi hissediyorum kaç gündür şeker gluten de kesmiştim aşırı istek oldu ama yemedim devam![]()
Evet canım bir şekilde vücut yapımızı olduğu kadarıyla güçlendirmenin lazım aileme bakıyorum teyzelerim 45 li yaşlarda bir pikniğe gidelim diyoruz tabure ile geziyorlar yere oturamıyorlar oturursak kalkamayız dizler bükülmüyor vs.. 45 yaş nedir ki ? Hepsi öyle dizler gitmiş çok üzücü bir durum o yüzden bu yaşımızda yatırım yaptık yaptık.. umarım kaliteli bir yaşam sürecek kadar bir yapıya sahip oluruzTabiki öyle, hep dikkat etmek gerekecek. En azından birkaç yıl inilen kilo korunursa belki yavaş yaval vücut alışır ama çocukluktan doğru beslenmeyi öğrenip, büyüme çağında spor yapıp kas kütlesi oluşturan, düzgün bi metabolizma sahibi olan biri gibi olmayacak. Yine de ben ideal kiloda bir süre kalabilirsemve hayat şartları da kolaylaşırsa, yaşıma filan bakmayıp spora yönelmeyi istiyorum.
Ben bu en son kilomu çoook zor verdim inan öldümm resmen ve hep bu son diyetim dedim zaten bir daha istesem de veremem gibi o gözle bakıp dikkat ediyorumaynen de öyle bana da bir doktor söylemisti bunu. benim de 85 artik ibrecoook dikkat etmek gerekiyor.
20li yaslarda nasil da hizli verirdim 30 lu yaslarda fena degildi ama 40 lar biraz zorluyor artik. yavas yavas veriyorumaman verelim de degil mi
![]()
öglen 2 de sütlü irmik helvasi kavurdum anneannem icin, ben de bir porsiyon yedimyaninda cay.
Yooook artıııjkkk yaaaa olmaz ki