Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler kızlar ♥

***5.Takım 691. Etap ***

Calypso95 (67,7/67,4/0,3/%0,44)izne ayrılmak istiyor.
UmutluBen(75.9/75,7/0,2/%0,26) izne ayrılmak istiyor.
SaskinAnne (81,7/81,6/0,1/%0,11)
kirmizigitar (64,1/63,5/0,6/%0,94)
mavimli (82,2/81,8/0,4/%0,49)
ayvacicegi(54,8/54,3/0,5/%0,91)
seyrekyagmur (76,1/74,9/1,2/%1,58)

5.takim ortalaması: %0,676

Alt liste:
Amor-a (53/53,9/-0,9) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (77.9 /77,7/0,2/ %0,26) 567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
asfarovski ( 69,2) ayrılan üye geri döndü Başlangıç tarihi 24.08 başlangıç kilo 72,3 hedef kg 63
Cgdmk ( 67,3 ) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye hedef kg 55
amatördiyetci ( 75,1/73/2,1/%2,80) yeni üye başlangıç tarihi 31.08.20 başlangıç kg 76.1 hedef kg 54
portkatal9 ( 55,5/ ) yeni üye baslangıç tarihi 01.09.20 baslangıç kg 57.5 hedef kg 46

Evet aslında pazartesi -300dü :KK43: bende o garanti olur en azından diyordum keşke yeşilçay flan ödemi atsaydın biraz neyse ödem ise gider zaten takılmamak lazım baskülü biraz oynattık :))
Haftaya telafi ederim umarim hedefi yukselttim biraz ama

Bize özelden de olsa before after yaparsın mııı çok merak ediyorum sonucuuuu 🤩🤩 o da olmazsa vücut ölçüleriyle yetiniriz 🤭
Baslamadan önce resim çekilmedim ki kaptan ama şimdi çekileyim bi. İnternetteki her yorumu okudum genelde cogunluk 5. Haftanın sonunda etkisini görmeye baslamıs. 5. Hafta toplama haftası aynı sporu hergün yaptırıyor. Bende özellikle 5. Haftayı merak ediyorum. Yorumlarda yazanları hep yasadım en zoru ilk haftaydı ilk hafta bitince bedenin alısıyor spora. Günlük hayat performansında deli gb artısım oldu artık bacaklarım yorulma nedir bilmiyor. Bu programı cogunluk erkekler yapıyor ve genelde yorumları bu sooru yaptıktan sonra güçüm o kadar artı ki 2 tur halı saha macı yapabilirim oluyordu. Gecen bizde memleketten gelince esyaları tasıdık bizim evde asansor yok normalde 3 kere cıkıp insem yorulurdum belkide ama o gün eşim parmağını ısırıp izledi kaç kere çıktım bilmiyorum (En az 10 var) ama hiç yorulmadım.

Listemizi paylaştım kızlar alt listede hâlâ bildirim yapmayanlar var ama üst listeye teşekkür ederim ♥️ ateş hızında ev işlerine girişiyorum
Calypso95 Calypso95 5.takıma emeklerin içinn çok çok teşekkür ederim iyiki senin gibi güzel bir insanı tanıdık veda etmiyorum hep buradasın inşallah ♥️
U UmutluBen konuştuğumuz gibi sen doya doya yap sporunu canım kas mı olacak ne olacak tartıda ne olur stresi olmasın madem girdin bir yola izindesin ama yine buralarda ol ♥️

öyle değerli bişi çekmece de nörüyor hemen sıcak su da 10 dk haşla limonla sonra da yeşilcay ekle oh mis halt yemiş zayıflama çayları :KK50:

Korktunn demi dün akşam yandım deyince kaptanımm :KK53: ama bende kokrmuştum karnım şişti ödemmiş :-)

2007 gibi olmuştum üye o zaman stajerdim o bdv yokmu onun sayesinde oldum :KK53: o zaman daha küçük şirindi herkesin messenger da kazen olurdu istihbarat şefimiz nostalji yaşım gelmiş benim yahu:KK14: neyse bunca yıl sonra bi pro luklarını alırım artık :halay:

o benim :KK36: cok da mütevaziiii
Benimde 2011 di 9 yıl olmuş vay be 2014 yılında isim değiştirmistim ne günlerdi

***5.Takım 691. Etap ***

Calypso95 (67,7/67,4/0,3/%0,44)izne ayrılmak istiyor.
UmutluBen(75.9/75,7/0,2/%0,26) izne ayrılmak istiyor.
SaskinAnne (81,7/81,6/0,1/%0,11)
kirmizigitar (64,1/63,5/0,6/%0,94)
mavimli (82,2/81,8/0,4/%0,49)
ayvacicegi(54,8/54,3/0,5/%0,91)
seyrekyagmur (76,1/74,9/1,2/%1,58)

5.takim ortalaması: %0,676

Alt liste:
Amor-a (53/53,9/-0,9) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (77.9 /77,7/0,2/ %0,26) 567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
asfarovski ( 69,2) ayrılan üye geri döndü Başlangıç tarihi 24.08 başlangıç kilo 72,3 hedef kg 63
Cgdmk ( 67,3 / 66.2 / 1.1 / 1.63 ) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye hedef kg 55
amatördiyetci ( 75,1/73/2,1/%2,80) yeni üye başlangıç tarihi 31.08.20 başlangıç kg 76.1 hedef kg 54
portkatal9 ( 55,5/ ) yeni üye baslangıç tarihi 01.09.20 baslangıç kg 57.5 hedef kg 46

Evet kaliteli kas artar yağ azalır Eğer hedefine tekli hanelerde rakam kaldıysa kas çalışılmalı bence de ve buradaki diyet ile bayağı zıt bi diyet programı oluyor et ağırlıklı. Değişim referansları varsa daha da motive eder bende 3 ay sonra reformer e döneceğim nasipse.umarım istediğimiz fiziğe kavuşuruz çok ozletme çabuk gel :KK200:
Tekli hanelere yakın hedefim 10.5 kilo civarı kaldı. Bu arada bu program cardio ağırlıklı olduğu için kiloda verdirmeye devam ediyor. Yani tam kas yaptırmıyor ama kimisindrde baya baya güzel kas çıkmış. Görcez inş hep birlikte bende nolcak.

Listemizi paylaştım kızlar alt listede hâlâ bildirim yapmayanlar var ama üst listeye teşekkür ederim ♥ ateş hızında ev işlerine girişiyorum
Calypso95 Calypso95 5.takıma emeklerin içinn çok çok teşekkür ederim iyiki senin gibi güzel bir insanı tanıdık veda etmiyorum hep buradasın inşallah ♥
U UmutluBen konuştuğumuz gibi sen doya doya yap sporunu canım kas mı olacak ne olacak tartıda ne olur stresi olmasın madem girdin bir yola izindesin ama yine buralarda ol ♥
Teşekkür ederim kaptanımmm.buralardayım inş ben cidden bu takımı ve sizleri çok sevdim. Böyle kaynaşık üyeleri ve anlayışlı bir kaptanı cidden bulamazdım çok güzel şansıma oldu. Programım içinde Güzel olcak hisediyorum. Yapabildim demek istiyorum hemde belki ben yapıp iyi sonuc alırsam belki bu konuyla ilgili araştıran kişilerede örnek olurum diyorum. Sizinlede hep paylaşıcam durumumu

Tekli hanelere yakın hedefim 10.5 kilo civarı kaldı. Bu arada bu program cardio ağırlıklı olduğu için kiloda verdirmeye devam ediyor. Yani tam kas yaptırmıyor ama kimisindrde baya baya güzel kas çıkmış. Görcez inş hep birlikte bende nolcak.
Benim kardeşim agirini yaptı sağlam kaslı olmuştu ama o erkek tabii. Tartı da daha artı çıkmıştı uygulanilan strateji ye göre değişir muhtemelen

İnsanty yabancı bir adamın yaptırdıgı yüksek cardio programı canım. 30 günlük 60 günlük programları var. Ben şimdi 9 haftalık olanını yapıyorum 3 haftam bitti. Yıllardır car bu program ama ben hep başlayıp başlayıp bırakmıstım ilk defa bu kadar uzun yapabildim. Bu sefer sonunu görmek istiyorum. İnsanty yapanların cogunda çok abartılı vucut değişimleri var bende be olacak bende görmek istiyorum. Beslenme planınıda kilo vermeye yönelik az tutmaktan ziyade daha kas yapmaya yönelik istiyorum. Eğer kas kütlem artarsada enerji harcama hızım artar bu da bana avantaj olur diyorum.
Nerden takip ediyorsun youtube da dağınık videolari

sen de mi öyle aldin 😬 demek benim gibiler de var 🤗
Ben de hamilelikte 8 kilo aldim, dogumdan kisa sure sonra verdim ama emzirirken 2. ay 1 ayda 8 kilo aldim🤦🏼‍♀️
Şimdi eski konularıma baktım hamile kalirmiyim hamilemiyim acaba mi tüp bebek aşıla.a hep bu tarz ne üzücü 😞
neyse ki cok sukur diye bahsettigin cocugun var 🤗
Merhaba kusura bakmayın..çok aktif olamıyorum..öğretmenim ve canlı derslerim vardı..akşamları mi paylasiyoruz menuleri
Hosgeldin meslektasim, bransin nedir🤗
Menuleri aksam yemedeginden sonra paylasiyoruz menu ve spor sayfasina. Sabaha kalirsa carpiyi yiyoruz😅

seyrekyagmur seyrekyagmur cok ozendim, efsane guze kilo vermissin tebrik ederim.

bu arada Calypso95 Calypso95 banliydim yazamadim tabi yeni isin hayirli olsun:) grupta olman bana guven veriyor nedense isin uzmani diyorum oh mis🤣 hemencik don emi.
Çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun öbür hafta i😍

Ben de hamilelikte 8 kilo aldim, dogumdan kisa sure sonra verdim ama emzirirken 2. ay 1 ayda 8 kilo aldim🤦🏼‍♀️
neyse ki cok sukur diye bahsettigin cocugun var 🤗

Hosgeldin meslektasim, bransin nedir🤗
Menuleri aksam yemedeginden sonra paylasiyoruz menu ve spor sayfasina. Sabaha kalirsa carpiyi yiyoruz😅
sen de mi brütüs 🥳

Back
X