- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.141
Yooook artıııjkkk yaaaa olmaz ki
Tmm 1.sinnben veremedim gibi bişey -100
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yooook artıııjkkk yaaaa olmaz ki
Tmm 1.sinnben veremedim gibi bişey -100
![]()
sen tatlisiz rejim yapiyorsun sanirim ne güzelof deme yaa burda da dondurmalı satıyolar hastasıyım dayanmam lazım![]()
Tebrikler kaptanım bu da güzel sırada ikincilikler olsun yaparız öbür haftaEevt 3.olduk canım kısmet sıkıntı değil ekipce biraz biraz kilo verelim yeter![]()
65 filan olana kadar 10 günde 1 bozmayı düşünüyorum cnm sonra haftada 1 en son da 5 günde 1 inşsen tatlisiz rejim yapiyorsun sanirim ne güzelsen bana bakma ben cidden tatlisiz yapamam cok zayifken bile tatli yerdim hergün
![]()
Hayırlı olsun cnm mutlaka ara öğün de götür çünkü acıkınca iş arkadaşlarının ikram ettiği herşey cezbedici olur biliyosunPazartesi işbaşı yapıyorum isim muhasebe ve e ticaret olacak bu kadar olamasam da yine de geleceğim tabikii diyet aynen devam yiyeceklerim çoğunlukla kez yanımda götürürüm![]()
Aynen canım onu yaşadığım bir kere pastalar bisküviler havada uçuyordu sonra insülin direncim çıktı bı daha da yapmam ara öğünumu götüreceğim teklif dahi edilemez yazicam masama daHayırlı olsun cnm mutlaka ara öğün de götür çünkü acıkınca iş arkadaşlarının ikram ettiği herşey cezbedici olur biliyosun![]()
Benim arkadaşımda vardı dvdler bana bırakmıştı onlardan canım youtube biraz dagınıkmış sanırım birde hepsi yok galiba. Youtubeda. Ama indirenler var galiba nerden bilmiyorum belki araştırılıp bulunabilir oralardan.Nerden takip ediyorsun youtube da dağınık videolari
Evet kesinlikle benim bedenimin ibreside 94 hayatımda 3 kere 92-94 lere cıkıp indim. Bırakında oraya tırnanıyorx erken yakalarsam ne ala bu son seferde 92.6 mıydı neydi yakaladıgımda.Konuyla pek ilgisi yok ama bugün TV de bir uzman dinledim belli bir yaştan sonra aman canım yiyeyim diyet yapar veririm nasılsa dememek lazım kesinlikle diyor. O kilo verilse bile vücut onu standart olarak algılayıp kendini devamlı o kiloya çekmeye çalışıyormuş yani hayatında 1 kere 65 oldun mu eşik orada bir kere yükseldi ise sıkıntı diyorve bencede çok doğru herkes bunu hayatında yaşıyordur herhalde ..bende yaşadım takıma 2. geldiğimde 82 kiloydum şimdi uzmanın dediğinden hesapla elimdeki kontrolü bir bıraksam direk ibre 82 ye gidecek
![]()
bizim burda bir Alman var habire turp getiriyor toplantilarda küt küt yiyiyorAynen canım onu yaşadığım bir kere pastalar bisküviler havada uçuyordu sonra insülin direncim çıktı bı daha da yapmam ara öğünumu götüreceğim teklif dahi edilemez yazicam masama da![]()
Tatlı ihtiyacını farklı kaynaklardan almaya başlayınca durum yavaş yavaş değişiyor. Yoksa ben tam bir çikolata tatlı bisküvi kek dondurma canavarıydım. Bir öğün niyetine vir paket bisküvi yerdim. Üniveriste hayatım bisküvi vb yiyerek normal yemek yemeden geçti.sen tatlisiz rejim yapiyorsun sanirim ne güzelsen bana bakma ben cidden tatlisiz yapamam cok zayifken bile tatli yerdim hergün
![]()
Tatlım su içmek için yarım litrelik büyük bardak bulundurabilirsin yanında içinde limon salatalık dilimleri çubuk tarçınla vs
BenGünaydın
Türk kahvemi ictim.şimdi wallk zamanı hadi baklim
Günün 1. Belli oldu 2. Kim
Şaka yapıyorum.Umarım yanlış anlaşılmam![]()
alman disiplini işte hedefine hemen inmiştir obizim burda bir Alman var habire turp getiriyor toplantilarda küt küt yiyiyoro geldi aklima simdi
![]()
Detoks sularim var naneli limonlu bir de 1 lt lik pet sisem var ama canım istemeyince zor oluyo ben çay çok içiyorum sanırım ondanTatlım su içmek için yarım litrelik büyük bardak bulundurabilirsin yanında içinde limon salatalık dilimleri çubuk tarçınla vs
yanında olunca hatırlarsın da :)
istersen uzun bardak al güzel pipet de al renkli öyle iç ve yine içine bişeyler atıp
taze nane,limon ve çilek dlimi de çok iyi bi kombin![]()