- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.681
66.6
Cherry Mom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi kaptanım bilerek yapmıyorum hafta içi tartinmadığım için en küçük bir şişince arti çıkarım gibi geliyorSen her cuma sağ gösterip sol vuruyorsun maşallahtebrikler canım
Söylemedim 73 e iniveririmseyrekyagmur haftaya cuma için hedefini söyledin mi canım
Sağ ol ortim ikimiz de gayet iyiyizTebrikler ortim :) haftaya da böyle devam o zaman![]()
Kaptanım geç yazdım kusura bakmayınKolay gelsin canım sonrasında nasıl ilerleyeceksin doğum sonrası kapalı mı olur iş yerin inşallah rahat bir hamilelik olur uuzn uzun çalışma fırsatın olur![]()
Ne kusuru kuzumKaptanım geç yazdım kusura bakmayınhamilelik çok rahat geçiyor hatta hamileymişim gibi gelmiyor bile şükür o yüzden doğana kadar çalışmak istiyorum
![]()
Eveet kırmızı sağolsun ortalamayı vurdu ama
Rica ederim cnm tebrikler
Tebrikler cnm çok iyi gitmiş nerelerdesin yogun musun ?
Maşallah canımKaptanım geç yazdım kusura bakmayınhamilelik çok rahat geçiyor hatta hamileymişim gibi gelmiyor bile şükür o yüzden doğana kadar çalışmak istiyorum
![]()
5. TAKIM ÇITIRLARI | GÜNCEL KİLO | CUMA HEDEFİ | SONUÇ | |
![]() | 81,6 | 81 | ![]() | |
![]() | 63.5 | 63 | ![]() | |
![]() | 81,8 | 81,5 | ❤ | |
![]() | 54.3 | 53.9 | ❤ | |
![]() | 74.9 | 74 | ![]() | |
A AKREPcg | 77.7 | 77 | ❤ | |
![]() | 73 | 72 | ❤ | |
![]() | 53.9 | 53 | ![]() | |
![]() | 66.2 | 65.5 | ![]() | |
![]() | 58.8 | 58.3 | ![]() | |
A arvenberen15 | 87 | 86.5 | ![]() | |
Ne kusuru kuzum
Maşallah de
İnşallah hep böyle gider 3-6 ay arasıda rahattır zaten oh ne güzelçok sevindim ♥
Maşallah maşallahMaşallah canım![]()
Valla 53 mukemmel olur. Hedefim bu ama reglime 5 gun kaldigi icin ne olur bilemiyorum.Rica ederim cnm tebriklercuma hedefin 53 mü
![]()