Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsin canım sonrasında nasıl ilerleyeceksin doğum sonrası kapalı mı olur iş yerin inşallah rahat bir hamilelik olur uuzn uzun çalışma fırsatın olur 🤗
Kaptanım geç yazdım kusura bakmayın 😊 hamilelik çok rahat geçiyor hatta hamileymişim gibi gelmiyor bile şükür o yüzden doğana kadar çalışmak istiyorum 😂🥰

Kaptanım geç yazdım kusura bakmayın 😊 hamilelik çok rahat geçiyor hatta hamileymişim gibi gelmiyor bile şükür o yüzden doğana kadar çalışmak istiyorum 😂🥰
Ne kusuru kuzum 😘
Maşallah de :nazar::nazar::nazar:
İnşallah hep böyle gider 3-6 ay arasıda rahattır zaten oh ne güzel 🤩🤩 çok sevindim ♥️

🤸buyrun spor tablomuz 🤸
bu hafta inanıyorum tablo dopdoluuu olacakkk 💪
biraz hareket vakti ben kendime söz verdim mesela ✌️

veee haftanın 1.yine yine yapılan her sporun söylemesinin önemi ve yine ekstra hediye puanların önemi 🤩🤩 1. Bireyselde toplam 740 puan ile A AKREPcg :KK9::KK9::KK9:
2.ise sadece ve sadece 1 puan fark ile 😯 ayvacicegi ayvacicegi 💪 :) ikinizede tebriklerr kızlar
Ekip olarak no kilo 1. Tebrikler yes fit bu hafta saldıralım artık 🙈🙈

IMG_20200918_184848.webp

HEDEFLERİMİZ VE SONUÇLARIMIZ :KK55:

mavimli mavimli ayvacicegi ayvacicegi A AKREPcg Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak tebrikler kızlar ( menüde istikrar sağlayanlar ile hedefini yakalayanlar paralel ve tabii spor tablosunda ilk 3 de olanlarda yine bu arkadaşlarımız ) :KK9::KK9: herşey bir bütün aslında biz çeşitli tablolar yapıyor gibi dursakta tek bir sonuç tek bir disiplin var işin ucunda 🤗

Umarım önümüzdeki hafta dahaa çok kalp kalpp olur listemiz ❤️☺️☺️

:KK200: CUMA HEDEF TABLOMUZ :KK200:

5. TAKIM ÇITIRLARIGÜNCEL KİLOCUMA HEDEFİSONUÇ
SaskinAnne SaskinAnne 81,681❎
kirmizigitar kirmizigitar 63.563❎
mavimli mavimli 81,881,5
ayvacicegi ayvacicegi 54.353.9
seyrekyagmur seyrekyagmur 74.974❎
A AKREPcg 77.777
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 7372
Amor-a Amor-a 53.953❎
cgdmk cgdmk 66.265.5❎
Nefesimmmsin Nefesimmmsin 58.858.3❎
A arvenberen15 8786.5❎

Ben bisey yaptım
Cezama raziyim ama cezamı ödemem de zor 🤭 sınavım var hazirlamam gereken ders notları var
Yarın ac gezsem 🙄
Cherry Mom Cherry Mom waffle yedim hemde en son hamilelikte yemiştim o kadar oldu yani yediğim canımın istediği birseyde değil ama kardeşim almış gelmiş

Back
X