- 23 Mart 2016
- 30.371
- 91.162
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #372.261

Menü listesinden yarın
Arvenberen nefesimmmsin i çıkartabiliriz
Tempusu ekleyelim

Teşekkür ederiz efenim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak şimdii fena meraklandım
Büyük oynuyoruz hadi bakalımMehfam balım
Menü listesinden yarın
Tempusu ekleyelim
Teşekkür ederiz efenim![]()
Rica ederim tabikiiiiMehfam balım
Menü listesinden yarın
Tempusu ekleyelim
Teşekkür ederiz efenim![]()
Tmm bekliyorum haberleriii
Sürüntü canım. Benim kanda negatif çıktı ama 3 gün sonra tomografide ciğere indiğini gördü Dr. Kan garanti değilmiş. Kanı iyileşen hastalar yaptımalıymış.kizlar size bisi sorucam
simdi biz gecen hafta tatile gittik ya, kovit kapmamisizdir muhtrmelen kapsak cikardi da, yine de merak ediyorum acaba kapmismiyizdir diye... esime simdi set icin test yapilacak ya, kanda ya da suruntude yapiyoruz nasil isterseniz demisler. hazir test yapilacak bizde kaptik mi ogreniriz dedim ama kanda cikiyor mu ki bu sonuc? suruntu mu yaptirsa kanda mi baktirsa ne dersiniz
ooo cok begendim bu fikri, harikasin kaptanKızlar bundan sonra karar aldım listeye girecek her üye asıl listedeki ihtiyar heyetinintamamdır oyunu aldıktan sonra listeye girebilecek
bu bir takım yarışması ise neden sadece takım kaptanı karar veriyor ki dedim kendime
hemde böylece alt liste asıl listeden bir nevi oy toplamaya çalışacak
bence tam bir takım ruhu için iyi olur gibi geliyor listedeki her üye herkesin içine sinmeli değil mi
Pazartesi, çarşamba, cumartesi adım yarışları devam canımYarışlarımız devam mı?
bende oyle dusundum de burnuma koca boruyu sokturtacakmisin illaki kanda da oluyosa kanda baktiralim iste dediSürüntü canım. Benim kanda negatif çıktı ama 3 gün sonra tomografide ciğere indiğini gördü Dr. Kan garanti değilmiş. Kanı iyileşen hastalar yaptımalıymış.
Yok o kadar kötü bişey olmuyor. Zaten kulak çöpüne benzeyen bi çöp. Acımıyor. Kanda çıkmaz. Düşün ben o zaman hasta imişim ki ta ciğere inmiş üstelik ama çıkmadı.bende oyle dusundum de burnuma koca boruyu sokturtacakmisin illaki kanda da oluyosa kanda baktiralim iste dedi![]()
Zıp? Zıplamıyoz mu artıkPazartesi, çarşamba, cumartesi adım yarışları devam canım
sabah yaptigim pancakeler geldi aklima sen böyle diyinceAy yok bu ekip yiyicipasta börek krep kek havalarda uçuyor
kimse aç değil
![]()
Bence bu çok doğru ama güzel kilo verdiriyo sıpalarAy yok bu ekip yiyicipasta börek krep kek havalarda uçuyor
kimse aç değil
![]()
sürüntü yaptirin canim. cok kolay bir islem.kizlar size bisi sorucam
simdi biz gecen hafta tatile gittik ya, kovit kapmamisizdir muhtrmelen kapsak cikardi da, yine de merak ediyorum acaba kapmismiyizdir diye... esime simdi set icin test yapilacak ya, kanda ya da suruntude yapiyoruz nasil isterseniz demisler. hazir test yapilacak bizde kaptik mi ogreniriz dedim ama kanda cikiyor mu ki bu sonuc? suruntu mu yaptirsa kanda mi baktirsa ne dersiniz
aynen de öyle hepimiz de veriyoruzBence bu çok doğru ama güzel kilo verdiriyo sıpalar![]()
Gelelimmm sonuç kısmınaaa
Ortaklar
kirmizigitar
@SaskinAnne @ayvacicegi seyrekyagmur
mavimli
@AKREPcg Hedef60kgolmak
pacman
@Nefesimmmsin @bluuee @cgdmk @Amor-a @Songaripyolcu @arvenberen15
işleyişimizi özet geçelim yeni gelen arkadaşlarımız var
Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yyüreklendirmelidir
en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir
Görüp görebileceğim skor o işte ahahahahahahhaahGelelimmm sonuç kısmınaaa![]()
ortağı listeden çıkanları mecburen eledim yeni ortaklıklara diyelim
Haftanın SÜPER ORTAKLARIHedef60kgolmak
pacman TEBRİKLER KIZLAR spor puanlarınıza +500 er puan ekledim ♥♥
Eki Görüntüle 2696598