Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar size bisi sorucam
simdi biz gecen hafta tatile gittik ya, kovit kapmamisizdir muhtrmelen kapsak cikardi da, yine de merak ediyorum acaba kapmismiyizdir diye... esime simdi set icin test yapilacak ya, kanda ya da suruntude yapiyoruz nasil isterseniz demisler. hazir test yapilacak bizde kaptik mi ogreniriz dedim ama kanda cikiyor mu ki bu sonuc? suruntu mu yaptirsa kanda mi baktirsa ne dersiniz

kizlar size bisi sorucam
simdi biz gecen hafta tatile gittik ya, kovit kapmamisizdir muhtrmelen kapsak cikardi da, yine de merak ediyorum acaba kapmismiyizdir diye... esime simdi set icin test yapilacak ya, kanda ya da suruntude yapiyoruz nasil isterseniz demisler. hazir test yapilacak bizde kaptik mi ogreniriz dedim ama kanda cikiyor mu ki bu sonuc? suruntu mu yaptirsa kanda mi baktirsa ne dersiniz
Sürüntü canım. Benim kanda negatif çıktı ama 3 gün sonra tomografide ciğere indiğini gördü Dr. Kan garanti değilmiş. Kanı iyileşen hastalar yaptımalıymış.

Kızlar bundan sonra karar aldım listeye girecek her üye asıl listedeki ihtiyar heyetinin :KK70:tamamdır oyunu aldıktan sonra listeye girebilecek :confused: bu bir takım yarışması ise neden sadece takım kaptanı karar veriyor ki dedim kendime 🤭 hemde böylece alt liste asıl listeden bir nevi oy toplamaya çalışacak :rolleyes: bence tam bir takım ruhu için iyi olur gibi geliyor listedeki her üye herkesin içine sinmeli değil mi
ooo cok begendim bu fikri, harikasin kaptan 😎 bu takibi arttirir kaynasmayi güclendirir 😻

kizlar size bisi sorucam
sürüntü yaptirin canim. cok kolay bir islem.

:KK19: Ortaklar :KK19:

işleyişimizi özet geçelim yeni gelen arkadaşlarımız var 🤗
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yyüreklendirmelidir🤸
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
Gelelimmm sonuç kısmınaaa :halay: :halay: ortağı listeden çıkanları mecburen eledim yeni ortaklıklara diyelim 🤸

Haftanın SÜPER ORTAKLARI Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak pacman pacman TEBRİKLER KIZLAR spor puanlarınıza +500 er puan ekledim ♥️♥️

IMG_20200925_213953.webp

Back
X