Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hic sıkıntı değil ortim bence bu kilo değil şimdi yeni iş yeri stresi derken etkileniyor olabilir bitki çaylarını ihmal etmeyi gelecektik. Tebrikler bu uğraşın için de teşekkür ederim💐
Ya duzenim cok bozuldu, yuruyus de kalmadi, bir de isyerinde yedigim gunler oldu ama hepsinden ders aldim, bu hafta icin planlarim var :spor:
Senin sonuclar ne zaman cikiyor?
Çok sık yazamayabilirim, ama düzenli bildirim yapacağım, buradan da yazarim inşallah. Ama şişliğim geçmiyor. Hamilelik değildir umarım
Duzenli yenen bir sey yapiyor olabilir mi sut urunu filan?
canim daha iyiyim. cocuklar negatif neyseki cok sükür ama esim pozitif maalesef. toparlanmaya basladim.
Gecmis olsun ikinize de, umarim hafifce gecer, vitamin destegi alin mutlaka.
Ben müneccim gibi hatunum gün sayısını karistirirmis olsam da 😂 1. Lik 2 hafta sonra haftaya da 2.yiz gibi görünüyor :KK48: bu arada tebrik ederim kaptanim superiz :KK76:
Agzindan bal damliyor :)
Gelelimmm sonuç kısmınaaa :halay: :halay: ortağı listeden çıkanları mecburen eledim yeni ortaklıklara diyelim 🤸

Haftanın SÜPER ORTAKLARI Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak pacman pacman TEBRİKLER KIZLAR spor puanlarınıza +500 er puan ekledim ♥♥

Eki Görüntüle 2696598

seyrekyagmur seyrekyagmur hic fena degiliz 2. olmusuz. Her hafta yuzde 0.8 - 1.0 hedeflesek, istikrarli sekilde hallederiz bu isi. Kaptanim diger arkadaslar da kabul ederse ortaklari bozmasak, iddialar devam etse?

Oncelikle tum takimi 2.lik icin tebrik edeyim :KK9:
Bireyselde 2. olan kirmizigitar kirmizigitar i ayrica tebrik edeyim :KK9:
Ortaklarda birinci Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak pacman pacman 'e de alkislar :sampiyon:
Sevgili ortagim seyrekyagmur seyrekyagmur 'u da onca saglik sikintisi arasinda istikrarli gidisi nedeniyle operim :KK15:
Takimi motive eden ve duzeni saglayan kaptanimiz Cherry Mom Cherry Mom ve yardimcisi Mehfam Mehfam 'ya da cicekler sunuyorum :KK5:

Dun aksam resmen karin agrisi ve gazdan patlayacaktim arkadaslar. Ama muthis bir aydinlanma yasadim. Fazlaca sut ve sut urunu tuketince muthis bir sislik, hazimsizlik, sanci -> resmen laktoz intoleransi var bende. Aslinda ara ara bu tarz daha hafif gecen sikintilar yasiyordum ama hic yediklerime baglamamistim. Bu nedenle bi sure laktozsuzluk deneyecegim. Benzer sekilde sislik yasayanlar bir gozlemleyin gluten veya laktoz mu yaratiyor sikintilar diye...

Hobaa 🙈 hadi hayırlısı canım ya inşallah bebiişdir olur mu olur valla 🙄🤭
Aman olmasın şimdi 😱
tat koku kaybi yoksa faranjittir o bak benim faranjit 3 hafta surdu kulagima kadar vuruyodu ama toparladim hemen... hamilelik olur mu olur bak bakalim testten ne cikacak
Öğretmen hastalığı işte
Bi ders kaydı yaptım başladı
Benimde sol kulağın ağrıyor çok fena

Ya duzenim cok bozuldu, yuruyus de kalmadi, bir de isyerinde yedigim gunler oldu ama hepsinden ders aldim, bu hafta icin planlarim var :spor:
Senin sonuclar ne zaman cikiyor?

Duzenli yenen bir sey yapiyor olabilir mi sut urunu filan?

Gecmis olsun ikinize de, umarim hafifce gecer, vitamin destegi alin mutlaka.

Agzindan bal damliyor :)

seyrekyagmur seyrekyagmur hic fena degiliz 2. olmusuz. Her hafta yuzde 0.8 - 1.0 hedeflesek, istikrarli sekilde hallederiz bu isi. Kaptanim diger arkadaslar da kabul ederse ortaklari bozmasak, iddialar devam etse?

Evet 2.yiz ortilikte haftaya da 1. :sampiyon: sen yesende yedikelrinde ne seni etkiliyor anlarsın çok bişey yemiyorsun ama bisey sindirimini şişiriyor mesela bende süt fena yapıyor çok az lapa yaparım o yüzden bol meyveli sağlıklı atistirmalikli şeyler al işyerine orticim ben lifalifin içeriğini begendim aburcubur istiyorsam onu yiyorum ofisli işler çok tehlikeli sayelsinde insülin yapmistim :KK48: bı de dediğim gibi bitkicayi aşırı faydasını görürsün kiraz sapı da bul X2 olur :KK73:haftaya 5 li ortalamalarda bizde oluruz bence.
Bu arada sonuçlar haftaya bu hafta özel halimle kolonoskopi oldum biliyosun o rezilliği de yaşadım gel gör ki gene sindirim 0. Haftaya cuma çıkacak hem kadindogum hem patoloji bu akşam kan mikrobu fitiligi basliciğim 🙄

Son düzenleme:
tebrik ederim🥰 kiyasiya bir rekabet icindeyiz😝
Sağol cnm ben de seni tebrik ediorm 😚

Tebrikler canım body’m. 🌸 Tus mu... İçim titredi. 😅 Dershaneye falan gidecek misin
Yok cnm gitmiştim 6.sınıfta onun kitapları var konu başlıcam

Sağol kaptanm 😍😎
Benim bile burdan titredi :confused: Allah yardımcınız olsun zihinleriniz hep ap açık olsun inşallah ♥♥ pacman pacman Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Teşekkürlerr amiin tüm ders çalışanların ve eğitim öğretim verenlerin öğretmenlerimizin de 😍😍😍😙😙😙

Gelelimmm sonuç

TEBRİKLER KIZLAR spor puanlarınıza +500 puan ekledim
Vayy beee :KK76::rapci:
Görüp görebileceğim skor o işte ahahahahahahhaah
Niye kız daha çok görcez inşallah 😚😚😚
Oncelikle tum takimi 2.lik icin tebrik edeyim :KK9:
Bireyselde 2. olan kirmizigitar kirmizigitar i ayrica tebrik edeyim :KK9:
Ortaklarda birinci Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak pacman pacman 'e de alkislar :sampiyon:
Sevgili ortagim seyrekyagmur seyrekyagmur 'u da onca saglik sikintisi arasinda istikrarli gidisi nedeniyle operim :KK15:
Takimi motive eden ve duzeni saglayan kaptanimiz Cherry Mom Cherry Mom ve yardimcisi Mehfam Mehfam 'ya da cicekler sunuyorum :KK5:
Çok sağol aşkm 😘
kizlar tebrik ederim birinciliginizi... su spor puanini almak bana hic kismet olmayacak anlasilan 🤣🤣🤣
Kuzum birbirinizi dengelediniz ama şimdi beraber eksiye geçme zamanı 💪olacak

Eveet yazımı da yazayım. Geçen hafta 68dim. Bu hafta 1.7 kilo vererek (dün de kısır yedim yani...) 66.3 oldum. 🥰🥰 Hep böyle devam edip veririm inşallah. Seviyorum sizleri. 🌸
Oyy harikasın bebekimm 😍dönüşün muhteşem oldu valla 😎haftaya 1.olamasak da üzülmeyiz artık 😘
Listemizi paylaştım ben kaçar 😘
Bu arada yarın yolculuk var ailemin yanına gidiyorum yazlığa oğluşla :KK6: valiz hazırlamam gerek :silah: çantaya osu busu çöpüüü unutmadan koymam gerek :olamaz:
İyi tatillerr güzel güzel dinlen eğlen inşallah 😚😚😚
Kızlar 2.olduk sanırsam :KK36: 1.lik ufak farkla gitti 🙈
Harika yaa çok sevindimm

kirmizigitar kirmizigitar canım tebrik ediyorum ediyorum takımımızdan dereceli olması harika 😍 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak pacman pacman kizlaaaar ikinizide çok çok tebrik ederim harika ortalama çıkardınız fekat görürsünüz siz :KK70: dicem haftyaa gram veremicem diyemiyorum şimdilik :cool:
Sağol canımcımm 😘😘 haftaya benm yüzde bu haftadan düşük olabilir geçebilirsiniz bence 😍

kirmizigitar kirmizigitar canım tebrik ediyorum ediyorum takımımızdan dereceli olması harika 😍 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak pacman pacman kizlaaaar ikinizide çok çok tebrik ederim harika ortalama çıkardınız fekat görürsünüz siz :KK70: dicem haftyaa gram veremicem diyemiyorum şimdilik :cool:
gecen hafta tatildeki artiyi bu hafta verince bahaneyle dereceye girdim canim:) grubu insallah haftaya birinci goruruz

gecen hafta tatildeki artiyi bu hafta verince bahaneyle dereceye girdim canim:) grubu insallah haftaya birinci goruruz

Sonuçta verilen bi kilo var bu kadar. Gene verirsin bu hafta da eminim gene güzel olacak 1-2 arasında mekik dokuruz artık takımcak diğer takımlar düşünsün :eğlence:

olmasın gene kapışalım canımm ama onemli olan çalışman tabi o stres bile yesen verdirir tus yaniii :KK14:
Hahaha aynen:KK50: sağol cnm
Tabii ki devamm maddi bi ödül olmadığı için rekabet stresli olmuyor hem, ben öyle hissetmiorm 5.takım olarak kızlar kulübümüz ve sıcak bi ortamımız var :KK36:

Günaydın kızlar

Cherry Mom Cherry Mom cim güncel kilom 🙈

20200926_062959.webp

Haftaya cumaya kdr -1 kg hedefliyorum şimdilik 👀

Back
X