Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Büyütmeyim demi ya? Veririm ben onları. Dünden beri dikkat ediyorum şükür. Nereme saklandıalr bilmem ölçülerim de aynı 🤔
Ne güzel işte fos kilo dmekki çar çabuk gider ama üstüne yemeğe devam edersen löp diye yerleşir 🙈 sen halledersin onları ne çok fazla küçümse nede gözünde büyüt 🤗

20201002_152416.webp

mezun olduğumda 53.6 (ahh ki ne ahh)
dün 58.2
bugün 57.5 😀

hedefim 57.0

Eki Görüntüle 2699431
mezun olduğumda 53.6 (ahh ki ne ahh)
dün 58.2
bugün 57.5 😀

hedefim 57.0
Bravo :olamaz: bizde yeni gelen Mahi57 Mahi57 arkadaşımızla tam kilo korumadan bahsediyorduk güzel örnek oldun :KK70::KK70: sen unut bunu mahi beni örnek al :KK53:
Şaka bir yana hallederiz baharcım son gelen kilo hızlıca gidecek inanıyorum menüde yazmaya başlamışsın ✌️

Bravo :olamaz: bizde yeni gelen Mahi57 Mahi57 arkadaşımızla tam kilo korumadan bahsediyorduk güzel örnek oldun :KK70::KK70: sen unut bunu mahi beni örnek al :KK53:
Şaka bir yana hallederiz baharcım son gelen kilo hızlıca gidecek inanıyorum menüde yazmaya başlamışsın ✌
her şey bi şey olmaz demekle başladı....... 😅

Ne güzel işte fos kilo dmekki çar çabuk gider ama üstüne yemeğe devam edersen löp diye yerleşir 🙈 sen halledersin onları ne çok fazla küçümse nede gözünde büyüt 🤗
Evet Mehfam Mehfam yada onu dedim işte ne çok küçümse nede dert et o hesap 🤷 sadece disiplinli olacağız o kadar
Ve kesinlikle spor olmalı. Az da olsa devamlı🤩

bence mezunlar da ayrı bi sayfada menü paylaşsın 🤣
valla dünden beri elimi öyle şeylerden çektim ki şimdi bunu yazmaya utanırım diye diye
Niye canım amaç bir sonuçta mezunda olsan sende şuan kendi skalanda fazla kilodasın 😜🤭 bak ne güzel olmuş işte elini çektirebilmişiz 🤗🤗

Katılıyorum tusdan dolayı belki biraz temposu düşer ama eninde sonunda zafere ulaşacaktır hepiniz ulaşacaksınız inşallah ♥
Evet, ben ona kendimden çok inanıyorum. :D
Dün hava baya soguktu burda malum annelerimiz hiç bir şeyi atmaz benim tee liseden kalma kazağımı çıkardı büyük bile geldi :olamaz: gençliğimi nasıl yakmışım dedim 🙄 ozamnki kilo depresyonlarım geldi aklıma bu kazağıda içinde daralıyorum diye giymiyordum yepyeni duruyor şimdi dökülüyor üstümden 🙈
Yaa kaptancım, o his öyle güzel bir şey ki... Kıyafetlerinin bol olması yani. ;) Hala çok gençsin. 34 bence en güzel yaşlardan biri. Kendine haksızlık etme. :KK200:
Cok teşekürler edelim insallah ben ve butun yakim arkadaşlarım hedefne ulasir.
Tanistigmiza cok memnun oldum.
Karaliyim zayifliycam.
Merhaba, hoş geldin. Umarım hedeflerine çabucak ulaşırsın. :dua:

Ve kesinlikle spor olmalı. Az da olsa devamlı🤩
Evet aktiflik hep olmalı spordan ter atmaktan güzeli var mı yaaaa yani vardır elbette ama o da kendi çabında iyi geliyor :KK53: :KK70: :KK70: :KK70: ben çok mutlu oluyorum spordan sonra endorfin salgılandığı bir gerçek birde manevi huzur oluyor 🤭

Evet aktiflik hep olmalı spordan ter atmaktan güzeli var mı yaaaa yani vardır elbette ama o da kendi çabında iyi geliyor :KK53: :KK70: :KK70: :KK70: ben çok mutlu oluyorum spordan sonra endorfin salgılandığı bir gerçek birde manevi huzur oluyor 🤭
çakralarım açılıyor diyorsun 🤩

cuma tabloları bitmezzzzz :KK69::KK69:

gelsin sporlar 🤸🤸🤸

Bu haftanın bireyselde 1.si 920 puan ile Tempus Tempus :KK71: 1.olan ekip ise amor ve bluuee nun +500 bonusa rağmen 🙈 NO KİLO TEBRİKLERR kızlar :))

IMG_20201002_154252.jpg

Şaka bir yana hallederiz baharcım son gelen kilo hızlıca gidecek inanıyorum menüde yazmaya başlamışsın ✌
:super:
Tamam
Birde menuleri baska bir topiyemi tazicaz.
Yoksa burayami?

Back
X