- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.341
orticim harika goeunuyo tartin:) notun da cok motive ediciGünaydın çıtır hatunlaryy
Geçen cuma:71.8 idi
Bugün: 70.7 (-1.100 )
Oran: 1.53
Hedef: 69.5
.Eki Görüntüle 2705725
Cherry Mom
bu arada siteye giedigimi nerden biliyosun yahu
Nota bayıldımGünaydın çıtır hatunlaryy
.Eki Görüntüle 2705725
Cherry Mom
teşekkür ederim canım bu biraz moral olduGünaydınnnnnnn
Canım görende kilo aldın zannedecek böyle motivasyonununu bozma çok çok iyi -1 kgtebrikler hedef tutmayınca moralin bozuluyorsa hedefi yükselt biraz bence
wuwww çok iyiGünaydın çıtır hatunlaryy
.Eki Görüntüle 2705725
Cherry Mom
Sen düşmezsin artarsın bekledikçeahahahahha tartildim ama paylasmak icin henuz bekliyorum belki duser muserartidayim tam tahmin ettigim gibi...
Çok şükür 6 yıldır görmediğim rakamlara iniyorum sayenizdeNota bayıldım ♥♥♥ hedefe bak haftaya 6 larrrtebrikler canım
Sende notla cevap yaz sen 6 Lara gel ortim ben 7 lere gidiyorm deorticim harika goeunuyo tartin:) notun da cok motive edici
Ye canım afiyet olsun ama diğer öğünler dengeli olsun olur muÇok şükür 6 yıldır görmediğim rakamlara iniyorum sayenizde❤ o zaman bugün kayınbiraderim pizza rica etti benden çok seviyor benim pizza mı azıcık 2 dilim yiyebilirmiyim ki
6 yıldan sonra özlenen hedeforticim harika goeunuyo tartin:) notun da cok motive edici
cektim foto her ihtimale karsi, bakalim.kismet:)Sen düşmezsin artarsın bekledikçefoto alsaydın
sagol kuzucum insallah hepimiz, benim kilo verme epey yavasladi, ve sikici bir hal almaya basladi, eskiden en az yarim kilo veriyodum her hafta, kac haftadir 3 ileri 2 geri mehter takimi gibi yol aliyorum, bu durum motivasyonumu dusurmeye basladi, gruba da zarar oluyorum diye iyice panikliyorum tadim tuzum kacti. kalorili de beslenmiyorum aslinda, o yuzden de dusuyor motivasyon, onume geleni yesem gunluk kalori miktarinin uzerine ciksam anlicam, o da yok hatta eskiden yaomadigim hareketleri de yapmaya basladim ama vucut duruyo iste.... aptal hormonlarim6 yıldan sonra özlenen hedefİnşallah sende gönlündeki rakamlara bir an önce ulaşırsın ortim
Sabah aç karnina 2 dilim ananas ye. Üstüne soğuk su iç. Sonra otur birde şekersiz türk kahvesi iç. Bağırsaklar hareketlenir. Ben bugün oyle yaptım işe yaradı. Bir arkadaşım söylemişti. Umarım sendede yararcektim foto her ihtimale karsi, bakalim.kismet:)
duphalac icip kendimk ishal mi yapsam diyprumicimde ne varsa ciksin da belki azalirim
yaparim yapmasina da ben uyandiktan kisa bir suee sonra hicbirsey yemesem bile artmaya basliyorum bu dediklerini yer icersem kac kilo fazla cikar bilmiyorumSabah aç karnina 2 dilim ananas ye. Üstüne soğuk su iç. Sonra otur birde şekersiz türk kahvesi iç. Bağırsaklar hareketlenir. Ben bugün oyle yaptım işe yaradı. Bir arkadaşım söylemişti. Umarım sendede yarar
senin menulerin beni cok korkutuyor ama tartin hep az
4 gün dikkat ettim ya kuzum , dün de dukan birası içtim yemeği erken bitiripsenin menulerin beni cok korkutuyor ama tartin hep azmasallah nasi oluyo bu sirrin ne
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versinCherry Mom k.validem dün oldu anjiosunu şükür. İyi geçmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?