- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.381
allah zihin açıklığı versin canımgünaydin kizlar sinava kaciyorum basarilar dileyin nolur.
Cherry Mom kaptanim bugünlük affet haftaici manyaga bagladim biliyorsun sinav yüzünden.
82 ciktim bir kilo artidayimhaftaya diyetisyenle hersey düzene girecek insallah.
ay cok cahilim nota ne kiListemizi paylaştım kızlar üst liste olmaz ya kilosu düşen olursa döneerse sevinirim notadan kurtuluruz belki ortalamamız 0,30 altı olduğu için nota aldık maalesef
Evet o minnak tatlı olmasa 100 gr daha gidebilirdiİşte bu o minnak tatlıtebrikler :))
Ay ne güzel10 gün süren regl mi benim 3 gün harra gurre 4.gun son oluyo
Ortim seni ayakta alkışlıyorum yaGeçen hafta 66.6
Bu hafta. 64.9
Fark. 1.7
Yüzde. % 2.55
Cherry Mom kaptanım yüzdeyi doğru hesaplamışımdır inşallh.
Tartı sürekli iki farklı sonuç verdi. Fazla olanı kabul ediyorum çünkü önce o çıkmıştı.
Süper çok iyi gitmiş canım
Tebriklerr canım çok iyiii dün ödem olduğu belliydiGeçen hafta 66.6
Bu hafta. 64.9
Fark. 1.7
Yüzde. % 2.55
Cherry Mom kaptanım yüzdeyi doğru hesaplamışımdır inşallh.
Tartı sürekli iki farklı sonuç verdi. Fazla olanı kabul ediyorum çünkü önce o çıkmıştı.
Uuzun zmandır almadığımız için bilmezsinay cok cahilim nota ne ki
Takıma girmeyi bekleyenler olarak bütün tarihi anlara şahit oldukUuzun zmandır almadığımız için bilmezsin
PERFORMANS UYGULAMASI
Her uygulama turu 8 etaptan oluşur. İlgili 8 etap boyunca:
1) NOTA:
Her etap sonrasında, takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar uyarı notası alarak "Performans Uygulaması" özel başlığında listelenir.
2) SARI KART:
İki kez uyarı notası almış olan takımlar sarı kart alır.
3) NOTA ve SARI KARTLAR NASIL SİLİNİR?
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.
4) YAPTIRIM:
İki kez sarı kart alan takıma yaptırım uygulanır:
Takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve takım içinde uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
zaten oyle olur bi hafta fazla fazla gidince sonraki hafta vucut ta duruyo bix de saliyoruz genel olarak, ama haftaya ilk 3 e gireriz ya bisi yok onda, ben diger gruplara fake hesaptan cikiletali pasta goeseli atarimTakıma girmeyi bekleyenler olarak bütün tarihi anlara şahit oldukgeçen hafta birincilik bu hafta nota. O zaman haftaya tekrar ilk üçte yerimizi alalım
Merhaba canım tekrardan hoşgeldin mezuniyetin hayırlı uğurlu olsunMerhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum inşallah :)
bugün itibariyle 18.4 kilo vererek yarışmada ilk mezuniyetimi almaya hak kazandım. Daha yolum uzun olduğu için yarışmaya 5. takımda yeni bir başlangıç yapmak istediğimi ve uygunluk durumunuCherry Mom kaptanıma sormuştum sağolsun olumlu dönüş yaptı bana
Kendimi tanıtayım
ADINIZ : Almıla
YAŞINIZ : 33
BOYUNUZ : 1.63
KİLONUZ : 100.6
HEDEF KİLONUZ : 85
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ : Mimar
ÇOCUK SAYISI : Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU: 9. takım mezunu
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yatılı lise hayatında aldığım ve veremediğim 40 kilo, Fastfood tarzı hazır beslenme, insülin direnci, polikistik over, duygusal açlık vs.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insülin direnci, polikistik over (17 yıldır)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilaçsız regl olmak, hastalıklardan kurtulmak, daha sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam, beğendiğim kıyafetlerin insani bedenlerini giymek, insanlar nezdinde kilolarımın değil kişiliğimin ön planda olması .
İnşallah hepimiz sağlık, huzur, mutlulukla istediğimiz kilolara erişiriz
hosgeldin, insallah kisa surede hedefe ulasacsgin bir yolculuk olurMerhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum inşallah :)
bugün itibariyle 18.4 kilo vererek yarışmada ilk mezuniyetimi almaya hak kazandım. Daha yolum uzun olduğu için yarışmaya 5. takımda yeni bir başlangıç yapmak istediğimi ve uygunluk durumunuCherry Mom kaptanıma sormuştum sağolsun olumlu dönüş yaptı bana
Kendimi tanıtayım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yatılı lise hayatında aldığım ve veremediğim 40 kilo, Fastfood tarzı hazır beslenme, insülin direnci, polikistik over, duygusal açlık vs.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilaçsız regl olmak, hastalıklardan kurtulmak, daha sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam, beğendiğim kıyafetlerin insani bedenlerini giymek, insanlar nezdinde kilolarımın değil kişiliğimin ön planda olması .
Evet normal aslında ama çok sert bir düşüş olduzaten oyle olur bi hafta fazla fazla gidince sonraki hafta vucut ta duruyo bix de saliyoruz genel olarak, ama haftaya ilk 3 e gireriz ya bisi yok onda, ben diger gruplara fake hesaptan cikiletali pasta goeseli atarim
Hoşgeldiniz takımımızaMerhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum inşallah :)
Kendimi tanıtayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?