Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım benim o halsizlik bahardan sen beni pazar günü bir görseydin nişanlım telefonla beni uyandırmak için neler etti kalkamadım kafamı kaldıramadım bir miskinlik bu uyuşukluk acaba dinçleşmek için takviye bir ilaçmı alsan doktordan falan ne bilim aklıma gelmedi pek bişey yada bir kür falan varmıdır acaba yorgunluk atıcı araştırmak lazım canım ama zorla kendini ben dün akşam yorgun olduğum halde anneannemi eğlendirmek için şebeklik ettim kalktım göbek attım oynadım hem bana hareket oldu hem anneannem eğlenmiş gülmüş oldu birtaş ile iki kuş misali bırakma kendini sakın sana güveniyorum vericez bu kiloları yapıcaz egzersizleri

Tabi sabah börek yediğim için bahsettiğim programımı da başlatamadım

ben vaz mı geçsem bu sevdadan

vazgeçmek yok börek yediysen akşamı hafif geçir bişey olmaz evde mekik çek eşinde yardım etsin sana hatta onada yaptır egzersiz iki kişi yapınca iyi oluyor ben nişanlımla daha önce geldiinde akşam çok yediğimizde leslie videosunu açıp yürütmüştüm evin içinde hala gülerek bana derki walk walk diye beni maskara ettin

günaydın 2011 yazının slim fit kızları :82:

Size bugunku menümü çok net olarak yaziyim.

Sabah ve öğlen nesfit.
aralarda yeşilçay
akşam karnıyarık yoğurt

Son düzenleme:
benim sabah börek ve çay

ara yok (acıkmadım çünkü)

öğlen bakla yoğurt iki dilim ekmek

akşam acıkmayacakmışım gibi yarım kase süt mısır yiyebilirim belkim

birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim 6 adet marul ve peynir bir dilimde çavdar ekmeği marullardan bir kaçını bırakırım acıkırsam ara olarak yerim sonra nasıl sizce

canım yeniden deneme süreciyle başlayabilirsin takımda boş ver kalmadı ama ben mezun olucam benim yerime devam edersin yok dersen tekrar başka bir takıma başvurabilirsin keşke bilgi verseydin giderken bi şekilde idare ederdik ama haberimiz olmayınca ben temelli gittin zannettim ve başka üye aldık takıma

pınarcım inanki bilemedim bende naapsak diye paylaşım alanına yazayım ben sonuçta kurallara aykırı bişey yapmayalım bide ordaki tartıya ne kadar güveniyorsun sen tekrar başka bi tartıda tartıl canım ona göre bildir bende paylaşıma yazarım ortak bi karar veririz elbet

selam kızlar kutlu doğum haftası münasebetiyle etkinlikler yapıyoruz inanın hiç boş vaktim olmuyor az önce geldim eve direk pc yi açtım geçmişi okudum cevap yazamadım kusuruma bakmayın kızlar şimdi biraz evi toparlıyim yemek yapim sonra gelirim yine kızlar by..

hadi ya neyse cnm sağlık olsn.
sevdm burayı ben gtmem başka yere
tekrar deneme sürecine girerim nolcak
tşkrler kaptanım

ay bu arada spor salonuna başladım haftada 3 gn gdyorum ajayip ii gelio ya,iyiki başlamışım.
yanlz tatilde verdiğim kilolarn bi kısmını almışım.
ama doğumdan sonraki ilk reglimi oldm,pek normal regl gbi diil ama oldm işte.
belki onun şişiliği de olabilir.
64,6 kg geldm bu sabah
gitmeden önce 63,7 ydm:44:

hadi ya neyse cnm sağlık olsn.
sevdm burayı ben gtmem başka yere
tekrar deneme sürecine girerim nolcak
tşkrler kaptanım
ben teşekkür ederim canım şu anda takımda 10 kişiyiz ve 2 tanede izinli üyemiz var onlarla beraber 12 kişi oluyoruz sınır 12 :) sen paylaşımlarını sık tutarsan bu cuma listeye alırım seni canım onlar izinden dönene kadar ben gitmiş olurum yer sıkıntısı olmaz hoşgeldin tekrar :)
bende öğle yemeğinde nesfit yerine hellimli salata yedim

afiyet olsun canım

süperr
hoşbuldummm
hoşbuldummm

bu arada
sbh:
1 kase k-flakes,yarm yağlı sütle
snra koştura koştura spor salonuna gttm bi saat spor yaptm tekrar koştura koştra eve geldm,kocam çıkıcktı çnkü ben gelnce.

öğlen:
3/4 kupa mercimek çorbası

başka bişi yiyemedim halen de uygarla boğuşmaktayım.

akşam:
4-5 yk nohut
2 yk pilav
salata
ayran

yimeyi düşünüyorum

bugnkü menü bööle

şimdi fırsat bulursam bi ara öğün yapıcam meyveli yoğurt fln yerim heralde,yada diyet bisküvi ile şekersz bitki çayı bakiim hangisi kolayıma gelirse

hadi çıkıyorum ben de.. menüm; yazdığım gibi yedim aferim bana

bi tane muzlu türk kahvesi içtim şekerli

devrem de yok nerde ki bu ki :18:

hadi by

Son düzenleyen: Moderatör:

gülsümcüm benim evimdeki tartı normal bildiğimiz basküllerden oynama yapabilir diyetisyenin ölçüm aleti tartı gibi kiloyla birlikte tüm değerleri veriyor onlardan birde dijital tartısı olan bir arkadaşımda daha tartıldım aynı kilo çıktı doğru olan 106,8 ama sen listeleri en çok etkilemeyeni uygula benim yüzümden bir sürü kişinin kilo yüzdesi değişmesin çok sorun olursa ben 97 ye inene kadar izinli gösterirsin listede sonra ordan devam ederim ay ne bilim başka gelmedi aklıma yada paylaşım alanınamı sorsan bilemedim ki teşekkürler canım .

merhaba kızlar bugün pek giremedim özür dilerim

sabah 1 dilim tam tahıl ekmeğimle kahvaltımı yaptım
ara 2 çubuk kraker
öğlen:5 ç.k. ıspanak+2 kaşık yoğurt
ara:2 çubuk kraker
akşam:misafirim var :)

hadi çıkıyorum ben de.. menüm; yazdığım gibi yedim aferim bana

bi tane muzlu türk kahvesi içtim şekerli

devrem de yok nerde ki bu ki :18:

hadi by

bravo sana güveniyorum türk kahvesi şekerli olmamış ama hadi arada olur artık napalım . evet bende taydini merak ettim gelmedi hala işleri yoğun galiba belki akşam gelir yediklerini yazar

afiyet olsun canım çok güzel mönün misafire dikkat et ben çok abartıyorum misafir geldiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…