- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.461
sabah malesef bir porsiyon börek şekersiz çay.. böreğin yufkası iki dilim ekmeğe denk geliyor da yağı fazla geliyor.. uyanamadım da
üstelik akşam yedi buçukta yatıp 10 da kalkıp 11 de tekrar yatıp sabah uyanamadım.. öyle uyuşuk öyle hareketsizim ki.. asgari miktarda hareket ediyorum adeta.. hayatımı idame ettirecek kadarne yürüyüş ne hareket ne egzersiz hiçbiri yok bende tam bir aydır..
bahardan mı ders çalışmaktan mı ev hanımlığından mı bilemedim ama bu yorgunluğu bu halsizliği bu uyuşukluğu üstümden atmam lazım artık.. fikri olan var mı?
ben çok kararlıyım hem egzersiz ve hem yürüyüşte.. hafif egzersiz tabi ağır egzersiz bizim kilomuzdakilere yaasak..
neyse gerçekten çok kararlıyım.. ama halim mecalim enerjim yok.. hani öyle böyle bi diyette yapmıyorum ki yiyorum haftasonundan beri akşam yemeği de yiyorum.. hasta olacağım için kocişim hoş görüyor şimdilik beni.. yani besin eksiğim yok hep sebze yiyorum.. hiç meyve yemiyorum ama.. akşam aç kalmak pahasına da olsa yemiyorum çünkü yaz meyvesi seviyorum ben onlar çıkınca yicem..
acaip dağıttım konuyu..
sonuç olarak bu uyuşukluğa benim bi çare bulmam ve dünyanın en dinç insanı olmam lazım
yar bana bir çaaare
Tabi sabah börek yediğim için bahsettiğim programımı da başlatamadım
ben vaz mı geçsem bu sevdadan
selamlar hanımlar nasılsınız?
nerdeyse 10 gnlk bi aradan snra çok şükür internete girebiliyorum.
yanlz geçmişe baktm tatile gidicemi söylemişim ama izinli yazın dimeyi unutmuşum ben yaaa:26::26:
bi hafta kadar antalyada süper bi tatil yaptk,yanlz dönüşte antalyanın içini gezerken çok fena üşütmüşüüm ben 3-4 gün de hastalıkla uğraştm,bebek bi taraftan..
annemle babam geldi yanıma allahtan da bana da oğluma da onlar baktı.ayağa bilem kalkamadım walla mide üşütmesi feci bişi
offfffff ya nolck şimdi takımdaki durumum benm?
gülsümcüm yoktun bugün herhalde canım benim bu kilo olayım ne olacak cuma günü kilo almış olarak listeleri altüst ederim ben bu halde napıcam bana bir çare güzelim ya bir kaç hafta listeye girmesemmi acaba tekrar 97 ye inene kadar burda olup listede izinlimi olsam ay bilemedim şimdi napıcamı sen bir fikir ver canım cumartesi günü 106,8 kg çıktım tartıda .
canım yeniden deneme süreciyle başlayabilirsin takımda boş ver kalmadı ama ben mezun olucam benim yerime devam edersin yok dersen tekrar başka bir takıma başvurabilirsin keşke bilgi verseydin giderken bi şekilde idare ederdik ama haberimiz olmayınca ben temelli gittin zannettim ve başka üye aldık takıma
ben teşekkür ederim canım şu anda takımda 10 kişiyiz ve 2 tanede izinli üyemiz var onlarla beraber 12 kişi oluyoruz sınır 12 :) sen paylaşımlarını sık tutarsan bu cuma listeye alırım seni canım onlar izinden dönene kadar ben gitmiş olurum yer sıkıntısı olmaz hoşgeldin tekrar :)hadi ya neyse cnm sağlık olsn.
sevdm burayı ben gtmem başka yere
tekrar deneme sürecine girerim nolcak
tşkrler kaptanım
bende öğle yemeğinde nesfit yerine hellimli salata yedim
ben teşekkür ederim canım şu anda takımda 10 kişiyiz ve 2 tanede izinli üyemiz var onlarla beraber 12 kişi oluyoruz sınır 12 :) sen paylaşımlarını sık tutarsan bu cuma listeye alırım seni canım onlar izinden dönene kadar ben gitmiş olurum yer sıkıntısı olmaz hoşgeldin tekrar :)
afiyet olsun canım
pınarcım inanki bilemedim bende naapsak diye paylaşım alanına yazayım ben sonuçta kurallara aykırı bişey yapmayalım bide ordaki tartıya ne kadar güveniyorsun sen tekrar başka bi tartıda tartıl canım ona göre bildir bende paylaşıma yazarım ortak bi karar veririz elbet
hadi çıkıyorum ben de.. menüm; yazdığım gibi yedim aferim bana
bi tane muzlu türk kahvesi içtim şekerli
devrem de yoknerde ki bu ki :18:
hadi by
merhaba kızlar bugün pek giremedim özür dilerim
sabah 1 dilim tam tahıl ekmeğimle kahvaltımı yaptım
ara 2 çubuk kraker
öğlen:5 ç.k. ıspanak+2 kaşık yoğurt
ara:2 çubuk kraker
akşam:misafirim var :)
hadi çıkıyorum ben de.. menüm; yazdığım gibi yedim aferim bana
bi tane muzlu türk kahvesi içtim şekerli
devrem de yoknerde ki bu ki :18:
hadi by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?