- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.441
canım benim niye hiç ekmek yemiyorsun öğle ve akşam ekmek yok özelliklemi canınmı istemiyor acaba
ferihancım yazdıklarını okudum herşeyn cok güzel ama doktor tavsiyesiyle bile olsa o ilaçları alma derim ben.. sonucta eczane keyfine getirmiyo bu adamları, diyetisyenle anlaşıyo, dr ilacı al diyo eczacı ilac satıyo diyetisyen de komisyonunu alıyo.. genede sen bilirsin ama bence para tuzagı bunlar.. o ilaçlar işe yarasaydı şişman insan kalmazdı dünyada..
nese uzatmıyım :) ben valla ekmegi cok seviyorum ama sadece sabahları yemeye calısıyorum bilerek. ayrıca makarna pilav fln da yemiyorum.. senin menünde pilav gördüm. bence olmasınonun yerine salata ye
Siz iyice boşladınız ama buraları ha
vay be ne güzel bi imkan.. burada eczanelerde digital tartı bilem yok
sen nasıl bi tartıda tartıldın da bu kadar farklı çıktı kilon?
ben de çok ilaç kullandım daha önce ama ne bi zararını ne de bi faydasını gördüm.. umarım bu ilaçlar işe yarar.. en azından iştah kesse bile faydalı en azından diyetini rahat yaparsın
ferihancım yazdıklarını okudum herşeyn cok güzel ama doktor tavsiyesiyle bile olsa o ilaçları alma derim ben.. sonucta eczane keyfine getirmiyo bu adamları, diyetisyenle anlaşıyo, dr ilacı al diyo eczacı ilac satıyo diyetisyen de komisyonunu alıyo.. genede sen bilirsin ama bence para tuzagı bunlar.. o ilaçlar işe yarasaydı şişman insan kalmazdı dünyada..
nese uzatmıyım :) ben valla ekmegi cok seviyorum ama sadece sabahları yemeye calısıyorum bilerek. ayrıca makarna pilav fln da yemiyorum.. senin menünde pilav gördüm. bence olmasınonun yerine salata ye
reçeteli değil mi doktorun verdiği ilaçlar? ben olsam tavsiye ettiği ilaçları gider başka eczaneden alırdım o zaman
Siz iyice boşladınız ama buraları ha
bende saat başı sayfa yeniliyorum
sevalcim bu tartıdan ziyade diyetisyenlerin kendi ölçüm cihazları çıplak ayakla çıkarttı o cihaza beni ve bir kağıt çıktı makinadan orada vücut yağım suyum kilom met hızım hepsi çıktı ona görede konuştuk güzel bir uygulama yapmış eczane ama ben şimdi bu kilo işini çok taktım kafama nasıl tartılıp ayarlıcam bilmiyorum cumaları bu kiloı oolayını birde takım durumu var
gülsümcüm yoktun bugün herhalde canım benim bu kilo olayım ne olacak cuma günü kilo almış olarak listeleri altüst ederim ben bu halde napıcam bana bir çare güzelim ya bir kaç hafta listeye girmesemmi acaba tekrar 97 ye inene kadar burda olup listede izinlimi olsam ay bilemedim şimdi napıcamı sen bir fikir ver canım cumartesi günü 106,8 kg çıktım tartıda .
ben gün içinde heeep burdayım ama haklısın kimse gelmiyo, nöbetleşiyoz biz senle sevalim
işte biz de hep buralardayız ama yazanımız edenimiz yoktu hiç dün
sen yine kendi tartında devam et canım takıma zaten önemli olan kaç kilo olduğun değil kaç kilo verdiğin.. şimdilik böyle olsun ayda bir de harici o diyetisyenin tartısının rakamını da söylersin bize :112:
bu benim fikrim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?