Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cuma:64
Bugun:64.200

Bu nedir sayin metabolizmam Allah askina ya, o kadar emek ver bir gece 6 hurma yedin diye sonuc bu olsun
Bu kadar artılar olur hafta başında canım, üzülme. Ben 1 kilo artı bilirim. Önemli olan hafta ortasında nasıl çıkacağımız stres yapıp metabolizmanı yavaşlatma. Çünkü stres yaptıkça gitmiyor kilolar.

günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar

cuma 99.5
pazartesi 98.7
fark 0.8
ooooo namariaaa uçuyor gidiyor maşallah 2 günde bu fark maşallah nazar değmesin
GÜNAYDIN KIZLAR GÜNE +3ile başladım yanı 59,1 ama uyandıktan 5 dk sonra tartıldım sanırım vücudum daha şişken tartıldım bide regl dönemi yaklaşıyor
cuma 58,8
ptesi 59,1
Canım sende ödemi kalkıyorsun benim giibi ayrıca +3 nedir yahuuu gözüm yuvasından çıktı bişeyde yemedi bu kız diyorum 0,3 mü hiç bişeycik olmaz
Gunaydin kizlar.
Sahur yaptiktan sonra tartildigim icin dogal olarak arti ciktim.
73.6
Ama su ve yemek yani kilo degil.
Günaydın canım tabi ozman doğru bir tartı olmamış dikkate almayalım menülerin gayet iyiydi
gunaydin kizlar

62.00 sabit bugun kilom. insallah cumaya eksiyi gorueuz
Görürüz görürz bugünden sonra tartışmak yassaakkk sanaaaa
Kızlar günaydın
Cuma: 76.8
Pazartesi: 76.7
Fark: 100 gr
Kısa sürede çok iyi canım tebrikler
Cuma:64
Bugun:64.200

Bu nedir sayin metabolizmam Allah askina ya, o kadar emek ver bir gece 6 hurma yedin diye sonuc bu olsun
:))) Gecicidir canım o aldırma herşeyin fazlası zarar heleki gece ağzımıza attığımız her lokma zarar ama gidecektir hiç birşey değil +200 öğlene kadar bile gider

Tesekkur ederim canim, gelecek cuma icin hedefi fazla tutmusum onu gordum. 63 gormem imkansiz artik. Saglik olsun eksi gelmeye calisayim bari cuma icin.

Şükür eksiyle başladık bu hafta canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…