- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.881
Bu kadar artılar olur hafta başında canım, üzülme. Ben 1 kilo artı bilirim. Önemli olan hafta ortasında nasıl çıkacağımızCuma:64
Bugun:64.200
Bu nedir sayin metabolizmam Allah askina ya, o kadar emek ver bir gece 6 hurma yedin diye sonuc bu olsun
Çok güzel bence. Hiç bişi yokPazartesi kiloları nasıl bakayım mı korkuyorum
canım benim inşallah sabah sabah duygulandım vallaBence çok güzel gidecek canımiyiki bizim takımımızdasın
günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
cuma 99.5
pazartesi 98.7
fark 0.8
Canım sende ödemi kalkıyorsun benim giibi ayrıca +3 nedir yahuuu gözüm yuvasından çıktı bişeyde yemedi bu kız diyorum 0,3 müGÜNAYDIN KIZLAR GÜNE +3ile başladım yanı 59,1ama uyandıktan 5 dk sonra tartıldım sanırım vücudum daha şişken tartıldım bide regl dönemi yaklaşıyor
cuma 58,8
ptesi 59,1
Günaydın canım tabi ozman doğru bir tartı olmamış dikkate almayalım menülerin gayet iyiydiGunaydin kizlar.
Sahur yaptiktan sonra tartildigim icin dogal olarak arti ciktim.
73.6
Ama su ve yemek yani kilo degil.
Görürüz görürz bugünden sonra tartışmak yassaakkk sanaaaagunaydin kizlar
62.00 sabit bugun kilom. insallah cumaya eksiyi gorueuz
Kısa sürede çok iyi canım tebriklerKızlar günaydın
Cuma: 76.8
Pazartesi: 76.7
Fark: 100 gr
:))) Gecicidir canım o aldırma herşeyin fazlası zarar heleki gece ağzımıza attığımız her lokma zarar ama gidecektir hiç birşey değil +200 öğlene kadar bile giderCuma:64
Bugun:64.200
Bu nedir sayin metabolizmam Allah askina ya, o kadar emek ver bir gece 6 hurma yedin diye sonuc bu olsun
Tesekkur ederim canim, gelecek cuma icin hedefi fazla tutmusum onu gordum. 63 gormem imkansiz artik. Saglik olsun eksi gelmeye calisayim bari cuma icin.Bu kadar artılar olur hafta başında canım, üzülme. Ben 1 kilo artı bilirim. Önemli olan hafta ortasında nasıl çıkacağımızstres yapıp metabolizmanı yavaşlatma. Çünkü stres yaptıkça gitmiyor kilolar.
Değil miBence çok güzel gidecek canımiyiki bizim takımımızdasın
KesinlikleDeğil miher şerde bir hayır vardır diye boşuna dememişler
amin canımm cumaya da güzel bir eksi ile gelirim inşallahooooo namariaaa uçuyor gidiyor maşallah 2 günde bu fark maşallah nazar değmesin
Günaydın çok iyi canım tebrikler
Uyandırdık mıKizlar Almanya ile Türkiye arasi 2 saate cikti. Kis uygulamasi devam ediyor. Burda sabah sekiz daha
Şükür eksiyle başladık bu hafta canım.ooooo namariaaa uçuyor gidiyor maşallah 2 günde bu fark maşallah nazar değmesin
Canım sende ödemi kalkıyorsun benim giibi ayrıca +3 nedir yahuuu gözüm yuvasından çıktı bişeyde yemedi bu kız diyorum 0,3 mühiç bişeycik olmaz
Günaydın canım tabi ozman doğru bir tartı olmamış dikkate almayalım menülerin gayet iyiydi
Görürüz görürz bugünden sonra tartışmak yassaakkk sanaaaa
Kısa sürede çok iyi canım tebrikler
:))) Gecicidir canım o aldırma herşeyin fazlası zarar heleki gece ağzımıza attığımız her lokma zarar ama gidecektir hiç birşey değil +200 öğlene kadar bile gider
Berker cnmay biraz baktım geç kalkarım diye kapattım yattım kim elendi bakayım :))
Ooo süper canım. Tebrik ederim.
senin tartilarda cok pis gozum kaliyo
Çok sağol cnmOoo süper canım. Tebrik ederim.
Eveet senin şehrinesenin tartilarda cok pis gozum kaliyo
istanbula mi geliyosun:) iyi yolculuk
Seviyodum ben berkeri üzüldüm hayirlisi tek tek herkes gidecek sonuctaBerker cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?