- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.861
Hafif tutmaya ozen gosderiyorum ama bu gunden oruc tutucagim icin aksamlarim hafif gecmiycek muhtemelen ama yine dikkat edicem.Canim ben de cok abarttin sandim ince bugday unlu pizzadan ne olcak bi de misir var bosver gayet guzel bilincaltina yanlis mesaj verme
Afiyet olsun canim guzel menü
Aksamlari hafif tutuyorsun canim guzel eksi getirirlistedesin canim gruba da ugrasana arada sohbet ederiz
Keskek cok severimafiyet olsun
Miktari azsa pirincin sorun degil canim yakarsin
Afiyet olsun canim cok guzel menu
çok teşekkür ederim canımGünaydin canim bu ne güzel farkharikasin
Maşallah canımgünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
cuma 99.5
pazartesi 98.7
fark 0.8
0.3 ten bişey olmaz canım ödem atıcılar içebilirsinGÜNAYDIN KIZLAR GÜNE +3ile başladım yanı 59,1ama uyandıktan 5 dk sonra tartıldım sanırım vücudum daha şişken tartıldım bide regl dönemi yaklaşıyor
cuma 58,8
ptesi 59,1
Canım oruçlu iken kilo bildiriminde ikindin tartılıyorduk. Sahurdan dolayı sabah fazla çıkar.Gunaydin kizlar.
Sahur yaptiktan sonra tartildigim icin dogal olarak arti ciktim.
73.6
Ama su ve yemek yani kilo degil.
Ne güzel maşallahgünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
cuma 99.5
pazartesi 98.7
fark 0.8
Allah kabul etsin orucunu canımHafif tutmaya ozen gosderiyorum ama bu gunden oruc tutucagim icin aksamlarim hafif gecmiycek muhtemelen ama yine dikkat edicem.
Aslinda guruba ugruyorum ama sesizce okumakla yetiniyorum henuz.
Sabit olmanda güzel bence.gunaydin kizlar
62.00 sabit bugun kilom. insallah cumaya eksiyi gorueuz
Maşallah canım
teşekkürler canlarNe güzel maşallah
Biliyorsun artık, tanıyorsun vücudunu ne güzel.teşekkürler canlartarlusal etkisini azaltmak için detoks yapmıştım spor ve beslenme de iyi gidince eksi güzel oldu
di mi ya artık tanımışımdır :))) cumaya daha da gider inşallahBiliyorsun artık, tanıyorsun vücudunu ne güzel.
canım +0.2 den ne olacak o sorun değil de gece yeme bence hurma cok sağlıklı ben de severim lifli ama kalorisi de var yani gece yesen yakamadan tartı artı gösterir. zalım tartı ve hurmalarCuma:64
Bugun:64.200
Bu nedir sayin metabolizmam Allah askina ya, o kadar emek ver bir gece 6 hurma yedin diye sonuc bu olsun
Bence çok güzel gidecek canımdi mi ya artık tanımışımdır :))) cumaya daha da gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?